Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

Fibaman said:
Дам ама тогава защо се обадиха на онази и и казаха , че са го намерили ? :wacko:

Защото тя може да им плаща да го търсят.Човек не се занимава само с едно нещо. Може идеята да е това магнитно поле да ги събере отново.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Според мен трябва да се замислим не над това,че другите и наще "се прибират в къщи" а в това, че казаха "а сега да се залавяме за работа". И друго ми е чудно. Кое е накарало вратата на люка на която пишеше "карантина" да полети в небето и когато врътнат ключа да падне отново на земята с такава сила ?? Според мен "Лебеда" е истиснки ,а тези които са ги наблюдавали са били под някакъв психологически експеримент (той Дезмънт си го каза направо).

Fibaman said:
Дам ама тогава защо се обадиха на онази и и казаха , че са го намерили ? :wacko:

Toчните им думи бяха "We found IT", a не "We found HIM", което може и да значи, че са нямали предвид Дезмънд, а нещо друго.

Интересно кой ли е строил четирипръстата статуя и каква е функцията й?

Така и не се разбра също защо точно Джак, Кейт и Сойер искаха Другите? И за какво са им?

Очевидно някои от героите няма да ги видим в следващия сезон ( Дезмънд), но няма да се учудя, ако се появят нови "изгубени". Все пак имаше изтичане на електро-магнитни заряди. Или поне с такова впечатление останахме.

Много ме озадачи и изказването на Хенри накрая, когато каза, че те са "добрите". Какво ли точно имаше предвид? Може би, че те са "добрите", които избавят "оцелелите" от Джак, Кейт и Сойър. Само може да гадаем......дано трети сезон да е последният:)

sincity said:
Toчните им думи бяха "We found IT", a не "We found HIM", което може и да значи, че са нямали предвид Дезмънд, а нещо друго.

Интересно кой ли е строил четирипръстата статуя и каква е функцията й?

Така и не се разбра също защо точно Джак, Кейт и Сойер искаха Другите? И за какво са им?

Очевидно някои от героите няма да ги видим в следващия сезон ( Дезмънд), но няма да се учудя, ако се появят нови "изгубени". Все пак имаше изтичане на електро-магнитни заряди. Или поне с такова впечатление останахме.

Много ме озадачи и изказването на Хенри накрая, когато каза, че те са "добрите". Какво ли точно имаше предвид? Може би, че те са "добрите", които избавят "оцелелите" от Джак, Кейт и Сойър. Само може да гадаем......дано трети сезон да е последният:)

Поне 5 сезона ша има брато :D .Щото пичоете сценаристи казали че ша има 6 сезона ама нищо не са знае.Ако рейтинга почне да пада може и 3 сезон да е последния :D

asd said:
Ако рейтинга почне да пада може и 3 сезон да е последния :D

хаха не си вярваш нали. една приятелка е в Америка и вика че през 5 мин. дават реклами за лост по ТВ-то и промо за следващия епизод. И всички в Америка говорят само за Lost и 24 :punk

btw и аз мисля, че ще има други "изгубени". Нали Ана Лусия каза че Другите са отвлекли 9 от тяхните... Може би както сега Кейт, Джак и Сойър... А защо върнаха Хърли? Не ми се вярва истинската причина да е тая която каза негърката. А тая с черната коса Алекс (която мисля е на Русо дъщерята) беше казала на Клеър в мед. бункер, че ТЕ са лоши хора... А оня дето упои Клеър (дето Чарли го уби) също казваше, че те са Добрите и че й помагат... Да, ама не!

HVB said:
Някой случайно да знае каде е тва "В къщи" кадето "Другите" казаха на хърли че ще ги одведът

Не мисля че смятат да ги връщат в цивилизацията

:) тъп въпрос ама да си питам ;)

Да живеят при тях.

The Black Dragon said:
И кво беше тва Радвам се, че Лоут вече е един от нас

Грешен превод.

Аз си мисля, че дори и 10 сезона да има, няма да разкрият всички детайли и загадки. Има неща които от началото първи сезон стоят неразкрити и дори сега да ги разкрият, много малко хора ще си спомнят за тях. Мисля, че това е замисъла на сериала - всеки сам да намира отговора и зрителя да остава замислен след отворения финал. Случайно в последните епизоди на Досиетата Х и Туин Пийкс/донякъде/ всичко да се разбра напълно. не мисля!!!! от тук идва и интереса на сериалите

The Black Dragon said:
Абе не е грешен превод. Буквално е "Уолт се присъедини към нас"

AA. Да. Сетих се. Ами значи е грешно твое разбиране, защото по принцип изреченията се четат от край до край, а това беше - "Имахме голям напредък откакто Уолт се присъедини към нас, затова можем да ви пуснем".

The Black Dragon said:
хаха не си вярваш нали. една приятелка е в Америка и вика че през 5 мин. дават реклами за лост по ТВ-то и промо за следващия епизод. И всички в Америка говорят само за Lost и 24 :punk

btw и аз мисля, че ще има други "изгубени". Нали Ана Лусия каза че Другите са отвлекли 9 от тяхните... Може би както сега Кейт, Джак и Сойър... А защо върнаха Хърли? Не ми се вярва истинската причина да е тая която каза негърката. А тая с черната коса Алекс (която мисля е на Русо дъщерята) беше казала на Клеър в мед. бункер, че ТЕ са лоши хора... А оня дето упои Клеър (дето Чарли го уби) също казваше, че те са Добрите и че й помагат... Да, ама не!

Аз ти говоря примерно.Те сега може и да говорят тъпите американци ама ако го дават сериала още 1-2 години(ако има наистина 6 сезона) мисля,че рейтинга неминуемо ще спадне.

И аз мисля,че ще има други изгубени.Нали тряа малко свежа мръвка :D

zidbotev said:
Аз си мисля, че дори и 10 сезона да има, няма да разкрият всички детайли и загадки. Има неща които от началото първи сезон стоят неразкрити и дори сега да ги разкрият, много малко хора ще си спомнят за тях. Мисля, че това е замисъла на сериала - всеки сам да намира отговора и зрителя да остава замислен след отворения финал. Случайно в последните епизоди на Досиетата Х и Туин Пийкс/донякъде/ всичко да се разбра напълно. не мисля!!!! от тук идва и интереса на сериалите

Ми то тфа са основните загадки,които предполагам ще се разкрият в последния сезон :D

asd said:
Аз ти говоря примерно.Те сега може и да говорят тъпите американци ама ако го дават сериала още 1-2 години(ако има наистина 6 сезона) мисля,че рейтинга неминуемо ще спадне.

То и като дъртос и склерота да стане ако сичко е така добре планирано и с много въпроси

няма да падне рейтинга (не говоря за голямо падане)

HVB said:
То и като дъртос и склерота да стане ако сичко е така добре планирано и с много въпроси

няма да падне рейтинга (не говоря за голямо падане)

Е да ама нищо не се знае :D .Аз се надявам да си го дават по-дълго време ама ако пак един епизод илиза на 1-2 седмици по-добре да има 3 сезона бахти :D

Абре да ви кажа хора .... тая статуя ... с 4-те пръста :-) .. оная черната мтглевина .. тия електромагнити .. маските които намериха в другия бункер .. що ми се струва че тва са извънземни :-)) :punk :punk

Burkoff said:
Абре да ви кажа хора .... тая статуя ... с 4-те пръста :-) .. оная черната мтглевина .. тия електромагнити .. маските които намериха в другия бункер .. що ми се струва че тва са извънземни :-)) :punk :punk

Ако се появи и някой динозавър съм склонен да ти повярвам :bgrin: :D

asd said:
Ако се появи и някой динозавър съм склонен да ти повярвам :bgrin: :D

Тва с динозаврите и аз съм го мислил ..кат' нищо ше се появи някой Т рекс да им покаже кой е шефът =]

Bogdancho said:
Тва с динозаврите и аз съм го мислил ..кат' нищо ше се появи някой Т рекс да им покаже кой е шефът =]

Мани мани :D то две бели мечки на тропически остров щом са появиха нищо чудно да са появи и някой динозавър там :D .А аз сега са сещам от къде идва тоя черен дим-може да има лагер на извънземни и там да са събират и да пушат джойнт :D .А сега дима го няма щот на пичовете им е свършила тревата :lol: (така де джойнта :D )

asd said:
Мани мани :D то две бели мечки на тропически остров щом са появиха нищо чудно да са появи и някой динозавър там :D .А аз сега са сещам от къде идва тоя черен дим-може да има лагер на извънземни и там да са събират и да пушат джойнт :D .А сега дима го няма щот на пичовете им е свършила тревата :lol: (така де джойнта :D )

и кво ше кажеш че хероина от статуетките които ги хвърлиха в океана са ги зели гадните извънземни и като им е свършила тревта са ги оползотворили :lol:

bd1 said:
и кво ше кажеш че хероина от статуетките които ги хвърлиха в океана са ги зели гадните извънземни и като им е свършила тревта са ги оползотворили :lol:

Ми да :laughing: .Аре стига сме спамили ся.Макар,че на фона на други теорий наща изглежда много правдоподобна :laughing:

DeR_MeISteR| said:
някой има ли идея ква беше онази част от статуята с четирите праста.

По нагоре някой беше дал линк с предположения ама са малко като наще с изванземните :D

Според мен темата се изчерпа (за сега). Нека някой модер да я затвори, защото за нула време я напълнихте с глупости и простотии.

DeR_MeISteR| said:
някой има ли идея ква беше онази част от статуята с четирите праста.

Извънземмнии :-)) Поне аз така предполагам .. има си и ... факти .. статуята ... тая черната сянка и мъглевина дето се появи .. в 8 или 9-ти епизод .. тия масти .. в другия бункер :-) Има нещо мистеризиозно

Ммм интересно какво е станало след тоя електромагнитен импулс дето се получи :-) :lol:

Като няма нови серии и вие измислихте нов сценарий. Кви извънземни, кви 5 лева :blink: Не може ли статуята с четири крака да е куче?! А кой ви каза, че извънземните имат четири крака :laughing:

The Black Dragon said:
Като няма нови серии и вие измислихте нов сценарий. Кви извънземни, кви 5 лева :blink: Не може ли статуята с четири крака да е куче?! А кой ви каза, че извънземните имат четири крака :laughing:

Ти пак от всички такива :laughing: емитокони не можа ли да разбереш,че са базикаме :D .Бахти кфо щеше да е яко ако аз,Bogdancho и Burkoff бяхме сценаристи :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...