Jump to content
BulForum.com

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на step_by_step


Recommended Posts

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,Слънчице мое!!! :heart: Да си ми,Живо и Здраво още-100х по толкова години ;) Искренно ти желая да си ЩАСТЛИВА,поне толкова,колкото и аз,че дори и повече :love Успешно дипломиране ;) и още много спортни успехи196.gif :P МНОГО ТЕ ОБИЧАМ :wub: :love :heart: Благодаря ти за всичко,Благодаря ти за малката Принцеса,която ни дари и даде на живота ни смисъл :love ,Благодаря ти за грижите и любовта с които ни обгръщаш всеки час :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Link to comment
Share on other sites

Честит рожден ден,сис!!!

Пожелавам ти много труд,бачкане и много,много работа! :tongue

Шигуфкам са!! :lol: Много здраве,късмет,щастие,любов и кво'т са сетиш още!!! :wir

Обичам си те!!! :love

 

П.С. И да :beerchug ,за да няма после :argue

Link to comment
Share on other sites

Честито и от мен.

Пожелавам много щастие и приятно ИЗкарване на празника ти ;)

Link to comment
Share on other sites

Пожелавам ти да си жива и здрава, нека никога не се оттървеш от щастие, късмет и любов.

Link to comment
Share on other sites

Колко е приятно да видиш толкова топлина и човещина, толкова любов в тия вълчи времена! Направо ви се радвам! Чудесни сте, браво !!! Просто нямам думи. Какнво да ви пожелая, като вие си имате всимко - имате себе си, имате семейството си, имате обичта си. Нека е все така ! Само това мога да си изсмуча от пръстите.

На рожденичката : рецепта-подарък. Аз нали си подарявам by default рецепти на хората ...

 

Така! Тази е моя - аз я измислих :D

 

Пилешки пържоли на тиган.

Пилешки пържоли от бутче се наръсват с малко махлеб и се напръскват със соев сос. Ценна хвактка - ако ги сложите в тигана леко замразени, стават по-крехки!

След това в горещ тиган се сипва малко вино, около 50 грама. Поставят се пържолите и се захлупват с капак. Получава се нещо средно между варене, печене и задушаване. Ако готвите на газ, на пържолите им трябват по шест-седем минути от всяка ствана. Не допускайте да останат на сухо!!!! Доливайте с вино, и отхлупвайте, за да може да излиза алкохолът, може даже да го запалите.

След това ги вадите и ги задушавате в добре затварящ се съд.

 

Продукти за соса:

Равни количества половин пакетче майонеза - около65-75 грама.

Същото количество кисело мляко.

Две супени лъжици портокалов сок, ама истински, не от "натуралните".

Една супена лъжица лимонов сок.

Щипка сол

Две-три скилидки чесън, счукан или пресован .

Голяма щипка черен пипер и голяма щипка махлеб.

Смесвате, бъркате и готово!

 

Да ви е сладко!

 

А, забравих - сосът е хубаво да престои забъркан поне половин-един час, преди да се яде. Така че почнете готвенето с него.

 

Живи и здрави!

 

 

P.S. Махлеб се продава на Четвъртък Пазара :D

Link to comment
Share on other sites

Честит Рожден Ден и от мен пожелавам мното здраве,щастие,успехи и още дечица :lol: и леко с алкохола,че има много менте :beerchug

Link to comment
Share on other sites

Grimjaur, бързо да ми пожелаеш един Адам;). Cheese, ще пробвам рецептата, много обичам да готвя:).

Благодаря на всички за честитките и пожеланията! Наздраве и повече усмивки!

П.П. Пиленце и аз те :wub: :love :love много!

Link to comment
Share on other sites

Аз пък ти пожелавам още една Евичка :)

А бе,баджо какви са тези пожелания :confused Само жени ли ще щъкат в къщи :confused Нека малко да ги понашарим нещата,ама по нататък-Ева трябва малко да порастне ;) Btw. Благодаря за пожеланията и на теб Тъпкано да ти се Връща ;) :P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...