Jump to content
BulForum.com

tanciorki


Recommended Posts

sigurno ste hodili v Plazma,Enjoy,Paparazi,i kude li o6e ne,kudeto ima tanciorki :devil ?iskam da vi pitam:kak vie gledate na taq rabota:sestra ti,ili du6terq ti,ili priqtelkata ti.ili gadjeto ili,ili dori samata ti-da si TANCIORKA?

daite polojitelni ili otricatelni dovodi,i va6eto li4no mnenie kogato gi zqpate ili prosto gledate! :) :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Пич няма нищо лошо в това едно момиче да е танцьорка в някоя дискотека стига да и гарантирана защита в смисъл да си няма проблеми с пияници и разни други такива.Сестра ми тренира джаз-балет от около 4-5 години и ся ги канят по разли4ни дискотеки да танцуват и най-учудващото е , че те самите ги задължават да са сериозно облечени- никви полички, каси панталончета, не могат да се събличат по сутиени(не че са тръгнали). При такива условия няма проблем. А моето мнение е, че е хубаво да има танцьорки, защото много често се случва почти никой да не танцува- всеки засядал някъде да пие или стърчи и се клати само като някав стълб. Е тва е от мен :punk

Link to comment
Share on other sites

Смятам, че ако на момичетата им харесва, нека се кълчат наволя! :wir

Аз обаче не смятам, че някога ще се навия на такова нещо. Не смятам, че ще се чуствам по-харесвана, секси и т.н... , ако 100-200 "мъжкари" на градус гледат мен, а не гаджетата си например! :beer:

Но на дали по тази тема ще има различни мнения, взимайки предвид населеноста с мъжки елементи тук..... :devil

 

 

 

 

ПП нямам против да ме опровергаете, по всяко време :inqn

Link to comment
Share on other sites

Ами професия,като професия.Стига да не се влагат чуства,иначе е нормална професия.Сигурно и добре платена.

Link to comment
Share on other sites

Е аз пък съм против. Винаги съм бил твърдо зад умствения труд и против продажбата чрез сексуалност. Колкото до жената...не бих я дал никога.

Link to comment
Share on other sites

Представете си какъв баща ще пусне 16 годишната си дъщеря да танцува полуоблечена в някоя дискотека, пълна с пияни селяни, които само си мислят как да я свалят и "уважат".

 

Задължават ги другия път, само да не си свалят бельото ги задължават.

Link to comment
Share on other sites

нищо против. ако танцуват и забавляват посетителите супер, но ако се чукат с клиенти е тъпо - то си е проституция. да си танцуват и ако всичко е професионално - супер :) но моето момиче не бих го дал да му се радват всички :)

Link to comment
Share on other sites

Една моя съученичка е танцьорка в "Папараци" и много пъти сме си говорили на тази тема.На нея й доставя удоволствие да танцува,но осъзнава,че не може да се занимаваш само с това до края на вижота си,но както тя се изрази:"Да си там,да те гледат всички,погледите да са събрани в мен-няма нищо по-хубаво на този свят...."Що се отнася до мен-против съм,защото не мсятам,че да си танцьорка е престижна професия,професия,която да респектира......Пък и лично за мен танцьорка не буди много добри асоциации....

Link to comment
Share on other sites

Радвам се, че ме опровергавате, момчета!

Да ги погълне "бизнеса" (цитирам) няма да стане ако просто си танцуват долу до другите, а не над другите - от облаците се пада най-болезнено :(

Link to comment
Share on other sites

Да танцуват щом т`ва са решили,че им харесва и им доставя удоволствие ние не можем да ги съдим и танцьорките са хорица ;)

Link to comment
Share on other sites

И колко мислите,че е заплащането на тези танцьорки-15 лв за една вечер.....Толкова струва да се чекнеш на някаква мелодия,в някакво заведение и около теб "добре облечени" момченца да ти подхвълят комплименти за сексуланите ти способности...Не забравяйте,че една танцьорка е актуална до 23-24 години,а после какво ще прави.......няма да има образувание и трудно ще си намери работа....

Link to comment
Share on other sites

Момчета, дайте да си говорим реално ! Ако една проститутка си прави реклама чрез танци, промлемът не е в танците.

А за "моралната" страна на въпроса - айде да не се правим на света вода ненапита! Как така всички тука са силно против танцьорките, но нямат нищо против да позяпат някоя дама дето "се кълчи" ? Живо лицемерие си е това! Е, тук поне има нещо вярно - лошото е, че понеже в България всичко е ерзац, повечето дами от бранша не са достатъчно квалифицирани и не танцуват, а се кълчат. Но това е друга тема.

Groover, нищо лично, ама на колко широка площ са стъпили "твоите наблюдения" ? Колко ти е голяма контролната група? Пет танцьорки, Петдесет? Сто ? Дай да не си говорим празни приказки !

И моля ви се, оставете приказките от типа - Щом е танцьорка, значе непременно спи с този и онзи. Когато бях на вашата (поне на повечето от вас) възраст, така се говореше за всички жени, които носеха пола десет сантиметра над коляното. Танците са начин човек да се изхранва и да си плаща сметките. Просто професия като всяка друга. Както и проституцията всъщност . Между другото защо не съм чул някой да се изказва критично за ония стеоридни торбли от Максимус?

Има много по-"безчестни" от танците начини да се печели, които, кой знае защо, остават настрана от острия заклеймяващ поглед на моралистите тук и другаде. Как ви звучи "Мани я тая, тя се чука за пари", и "Малее, виж го пича, приватизира под масата пет завода, продаде ги за скрап, купи сто декара по магистралите за компенсаторки и т.н ..." . Не е ли малко странно, а ! Във втория случай май възмущението здраво бледнее пред възхищението.

Такива работи ... А по въпроса за възрастта, който беше повдигнат от Alliance, има много професии, които могат да се упражняват до време. Въпрос на избор, акъл и отговорност пред себе си е човек междувременно да се грижи и за образУванието си.

Link to comment
Share on other sites

Разликата е минимална... Дали има директен физически контакт е абсолютно все едно. Едното е крачка преди другото. Дори и второто никога да не се осъществи пак е все тая. Те са на една верига и са еднакво недостойни според мен.

Големи глупости "наприказва"! Сигурно и мъжете танцьори са проституки (жигола)а? Познавам повече мъже танцьори, отколкото жени, но няма значение- всички танцуват, защото танцът е страхотно удоволствие за тях. А и средната "надница" е 20 лв. на вечер- е, кажи ми има ли нещо по-хубаво от това да се занимаваш с нещо любимо и да ти плащат за това? Ми то не може всички да работим на струг, за да е "сериозна" професията.

За какво/кое са недостойни? Да взимат пари, за това което вършат? Недостойни за чистата ти същност, опетняват морала ти с присъствието си? В Анадола са по-либерални от теб, я кажи- ако приятелката ти, която толкова много обичаш (поне парадираш с това) утре реши, че иска да стане танцьорка, защото това и харесва какво ще направиш? Ще и кажеш, че иска да стане проститутка и ще се откажеш от нея чрез държавен вестник?

Alliance, и теб да те питам- познаваш ли лично някоя танцьорка? Щото аз една познавам по-добре и тя е студентка в художествената академия- има талант и да рисува и да танцува, майка и е учителка по психология, баща и художник, нещо по въпроса? Не си изсмуквайте постовете от пръстите, най-мразя някой да съди за непознати по един признак.

Aбсолютно съм съгласна с cheese.

Link to comment
Share on other sites

Нищо лошо няма в танциорките. Аз бях в Инкогнито и не видях нищо нередно в танциорките. Готини момичета, които си танцуват и т'ва е :punk

Link to comment
Share on other sites

step_by_step,за твое сведение най-добрата ми приятелка е танцьорка,така че съм доста по-навътре от теб в тези неща-колко пари им даяват и колко им коства всичко това....затова те моля да МЛАКНЕШ....Благодаря.....Твоят приятелка казвала ли ти е,че се прибира в 5 часа сутринта и няма време да се наспи,защото сутринта има някакви учебни задължения...Май това го е изпуснала,а?

Link to comment
Share on other sites

Предлагам всички да млАкнем, за да не смущаваме Alliance с невчесаните си мисли! Че човекът много на място и въпроса с образУванието засегна!

Видно е, че не си е губил времето с танци по нощите !

Link to comment
Share on other sites

GeorgiK, препоръчвам ти една примерно петдесетгодишна екскурзия до Света Гора Атонска.  Там дори и животни от женски пол не се допускат, та камо ли разни греховни танцьорки и Марии Магдалени .

И едни целомъдрени хора с черни раса, големи бради и налъми на босо си стоят спокойни на припек, в компанията единствено на Господа Бога, на благочестивите си мисли и на въшките си. Идилия !!!

 

А за принципите -  сещам се за един мой далечен роднина (не кръвен , слава Богу!!!!!!!!!!)  , който беше пребил дъщеря си заради това, че се е лакирала на бала си.  Какво да се прави, принципи си има човекът ...

 

Добре де едно нещо не разбирам - защо не можете да приемете че имаме различно усещане за морал? И защо трябва да си говорим с крайности, които явно никого не засягат? Така както го подкарахте утре ще ме предложите за патриарх а вдругиден ще ви изгоря на клада за нечисто мислене. Айде успокойте се малко. Танцьорките са си част от тоя свят и си имат огромната широка аудитория. Е, аз имам друго виждане за нещата...ми хубаво отрежете ми ушите, че не обичам този тип дейности, че не си падам по танца изобщо като изкуство(да не говорим в този му вид, в който е обидно да се нарича изкуство), че дръзвам бидейки на 19 години да не съм разгонен пръч, който се кефи на всичко женско което мърда(поне малко) и не викам "таа ку я фана шя скъсъммм". Съжалявам, но аз пък съм такъв - различен(в лошия смисъл на думата) и консервативен до лудост...и танцьорките не ме радват.

Link to comment
Share on other sites

Съжалявам,че не съм съгласен с теб,но не е нужно да влизаш в разпри с мен,за да ме убедиш...И все си мисля,че моето образУвание си е моя работа...Мерси за разбирането

 

ЕДИТ:Напълно те разбирам и се радвам,че е има и хора,които могат да пишат и на правилен български....Но ти няма,а и не можеш да решиш проблемът с българското образУвание....Сигурен съм,че и ти не познаваш добре всички думи......Пък и има специална тема за това......

 

ЕДИТ: :punk Айде мир,че отивам да гледам мача...

Link to comment
Share on other sites

Няма лошо в това да си различен, но има в това да обиждаш цяла професия.

А пък да се ръсят такива твърдения, че ако една жена е такава, то непременно е онакава, е направо смешно! Навява ми неприятни асоциации.

Вече стана дума за късите поли.

Сега се сещам, че емаше едно време в махалата ни един полуграмотен дядка, бивш партизанин, дето като ме чу веднъж да си подсвирквам "Summer Time" ме попита какво е това и като му казах, че е джаз, ми каза, гледайки ме хем със съжаление (един вид - ех, добро момче беше, ама си загубен за човечеството), хем със заплаха (аз такива като тебе лесно ги оправям) "Осторожно, молодой человек, от джаза до финского ножа только шаг" . Обичаше да приказва на руски човекът, правеше го ужасно зле граматически, ама ... такива са му били принципите. Превеждам - от джаза до финския нож е само една крачка. Един вид - днес слушам джас, утре ще пропуща, вдругиден ще свалям народната власт. Ще стана бандит и ще обирам хората с нож в ръка.

Това за Света гора ти го написах нарочно! Ти се изказа крайно за едни хора. Аз го направих за тебе съвсем умишлено, просто за да видиш какво е.

Между другото отговори спокойно, което ти прави чест. Въпреки че и в отговора ти има обида към връстниците ти - ей Богу, едва ли ти си единствения , който не е разгонен пръч :D

 

 

P.S. Alliance , просто се опитвам да заостря вниманието на всички ви, че в момента в България има по-сериозни проблеми от това, че по баровете има танцьорки и по-сериозни задачи за всички ни от това да се правим , подчертавам, да се ПРАВИМ на пуритани и да се обиждаме! И фактът, че примерно миналата година на приемните изпити в УНСС имаше 60 процента двойки по български е свързан с един от сериозните проблеми. А тия двойки точно с пропуски в образУванието си ги обяснявам аз.

 

 

P.P.S. Едит заради твоя едит - точно заради това казвам, че е добре преди да сочим треската в окото на ближния си, е дочре да видим дали има нещо нашето :D

 

 

PEACE !!!!!

Link to comment
Share on other sites

Няма лошо в това да си различен, но има в това да обиждаш цяла професия.

А пък да се ръсят такива твърдения, че ако една жена е такава, то непременно е онакава, е направо смешно!

Аз пък не съм казвал, че щом е такава, е и онакава. Казах че за мен от морална гледна точка е почти същото. А това дали тя реално е такава или онакава е съвсем друг въпрос. Иначе съм съгласен, че не е редно така да се правят асоциации без факти.

 

Това за Света гора ти го написах нарочно!  Ти се изказа крайно за едни хора. Аз го направих за тебе съвсем умишлено, просто за да видиш какво е.

Между другото отговори спокойно, което ти прави чест. Въпреки че и в отговора ти има обида към връстниците ти - ей Богу, едва ли ти си единствения , който не е разгонен пръч  :D

Това, че си ми отговорил умишлено по този начин е ясно. Предположих, че не си идиот, та да си приказваш такива неща насериозно. Тук-таме ме хваща усещането за намеци. Както и да е. В крайна сметка всеки си е прав за себе си. Това противоречи на моето светоусещане...както вероятно аз противореча на нечие чуждо. В тоя ред на мисли изказванията ти ми звучат напълно резонни и дори прилични(това като се има предвид обичайните обиди и глупости). Колкото до това, че не съм единственият разгонен пръч...с това са свързани надеждите ми...пък и на доста хора, а и изобщо...

Link to comment
Share on other sites

step_by_step,за твое сведение най-добрата ми приятелка е танцьорка,така че съм доста по-навътре от теб в тези неща-колко пари им даяват и колко им коства всичко това....затова те моля да МЛАКНЕШ....Благодаря.....Твоят приятелка казвала ли ти е,че се прибира в 5 часа сутринта и няма време да се наспи,защото сутринта има някакви учебни задължения...Май това го е изпуснала,а?

Ми к'во да ти кажа- първо, пише се "млЪкнеш", второ- няма нужда който и да е да ми казва, в колко часа се прибира човек, който работи в нощен бар, не ставай смешен не съм на 14 и знам що е то нощно заведение и има ли почва у нас. Това, че моята/твоята/филанкишиевата приятелка танцьорка се прибира в 5,6,8 сутринта и няма време да се наспи мен не ме касае- изборът е лично техен и не смятам, че трябва да им съчувствам, ако ме разбираш. Идея си нямаш колко много хора носят по 2-3 и повече дини под една мишница, а някои даже нямат и избор (самотни майки, бащи, бездомни и т.н.).

Пак повтарям- харесвам много всички, които умеят да танцуват, възхищавам им се направо на тези хора, но това не значи, че трябва да им съчувствам и да мисля колко им коства любовта към танца- те сами са направили своят избор.

Link to comment
Share on other sites

Ха-ха..Разбрах,че съм неграмотен(това дали се пише така??)...Благодаря,че ми го напомни....А и никой не те кара да им съчувстваш,нали?Коментирай си твоята приятелка, аз- моята......Благодаря....

Link to comment
Share on other sites

Имам една приятелка, която е танцьорка в 'Инкогнито' и от чутото от нея аз лично не виждам нищо лошо в това :>

Познавам и стриптизиорки.. разликата между двете е, че едните танцуват голи, а другите не чак толкова :>

Сещате се нали? :D

Познавам и проститутки.. Те пък бачкат така звъниш им, идват, слагате си го, плащаш и изчезва.

Има разлика между стриптизиорка,танцьорка и проститутка нали?!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...