James_Bond007 Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Какво ще кажете за това -> http://store3.data.bg/ferrist/picture/bmwpickup.jpg Аз ще кажа че е луда работа... П.П. извинявам се ако това го има в друга тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Tova mi mqsa na montaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 Tova mi mqsa na montaj <{POST_SNAPBACK}> на мен също, но приятел от София каза че го бил видял... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Не знам "лудо" ли е,но е доста мръсничко иначе и на мен ми прилича на монтаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Лелеее, супер смях Вие пък веднага монтаж, монтаж.. Може пък и да не е. Малко по-дълго ми се вижда от нормалното иначе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 Лелеее, супер смях Вие пък веднага монтаж, монтаж.. Може пък и да не е. Малко по-дълго ми се вижда от нормалното иначе. <{POST_SNAPBACK}> заради пикапа е удължена версията (с удължена база), половина 760I са с такава удължена версия, която обаче просто не ни прави впечатление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Яко е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Тва ако е истина тоя дето го е направил няма акъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Тва ако е истина тоя дето го е направил няма акъл <{POST_SNAPBACK}> орезелил е колата не ми харесва :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Че е яко - яко е Че не е монатж - не е Ама чак пък в София да е видяно това не вярвам,то и на снимката се вижда,че колата не е с българска регистрация и обстановката изобщо не мяса на България Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 орезелил е колата не ми харесва :allien <{POST_SNAPBACK}> Така е ми!! Да дадеш луди пари(ако не си я крал пича ) и после да я орежеш така!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Да дадеш луди пари(ако не си я крал пича ) и после да я орежеш така!! <{POST_SNAPBACK}> Това сам човек трудно ще го направи.То да не става така зимаш шлайфа и електрожена и почваш. Ако е истинска значи е поръчкова. Най ми е интересно тази особено висока кола като я натовариш как ще върви (особено офроуд). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 на мен също, но приятел от София каза че го бил видял... <{POST_SNAPBACK}> na taq snimka nqma ni6to bulgarsko... dori edna bukvi4ka taka 4e kak go e vidql v Sofiq a otnosno samata kola... grozna rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Развалил си е яката колица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 twa ne e v sofiq vijte telefonite kabinki takiwa v bg nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Ami na men nikak ne mi haresva taq kola i kakto moga da povtorq ve4e nqkoi hora na taq snimka nqma ni6to Bylgarsko !!!Tva izob6to ne e v BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 twa ne e v sofiq vijte telefonite kabinki takiwa v bg nqma <{POST_SNAPBACK}> Snimkata ne e ot Sofia, tova e qsno... Prosto mi kaza che q bil vidql v Sofia i mi pokaza snimkata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Snimkata ne e ot Sofia, tova e qsno... Prosto mi kaza che q bil vidql v Sofia i mi pokaza snimkata... <{POST_SNAPBACK}> Ami struva mi se ve4e 4e taq tema stana mnogo podbna na Tazi Kakto stana i v neq 6te se okaje 4e izob6to nqma takava kola v BG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 Ami struva mi se ve4e 4e taq tema stana mnogo podbna na Tazi Kakto stana i v neq 6te se okaje 4e izob6to nqma takava kola v BG! <{POST_SNAPBACK}> Az ne sum kazal che ima... kazah che edin priatel kaza che q e vidql v Sofia... Molq procheti vnimatelno...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Тва ако е истина тоя дето го е направил няма акъл <{POST_SNAPBACK}> Няма акъл ама ако имаш пари да си купиш едно такова значи няма да ти пука какво ще го направиш понеже ще имаш пари да си вземеш още едно или n на брой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Dobre de kakvo pravite spor za edna kola ve4e.4oveka si e re6il kolata mu da ne mqsa na ni6to i tva e.Kvo tolkova ve4e e stanalo.Hubavo nqkoi go e vidql v Sofia.I da go e vidql vse pak samo toi si go e vidql.Znam za kuv sporite.Ne si mislete 4e vi se karam ili se qdosvam.Prosto nqma smisul da sporite zaradi nqkvo stranno tuningovano audi(ako moje da se opi6e s dumata tunning:))Izvinqvaite 4e pi6a na 6liokavica ama me murze6e da pi6a na BG P.S.-ai 4ao,do drugia put Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Prosto nqma smisul da sporite zaradi nqkvo stranno tuningovano audi(ako moje da se opi6e s dumata tunning:))Izvinqvaite 4e pi6a na 6liokavica ama me murze6e da pi6a na BG P.S.-ai 4ao,do drugia put <{POST_SNAPBACK}> AUDI pi4 q pak vij vnimatelno.No i men ne me kefi ina4e, prosto nqma smisul ot taq modifikaciq, makar 4e i na men mi prili4a na montaj( i to dosta dobur) Ima si dostatu4no dobri pikapi, 4e da se orizilqwa hubavata koli4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Много яка кола.Само това мога да кажа..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Prosto nqma smisul da sporite zaradi nqkvo stranno tuningovano audi(ako moje da se opi6e s dumata tunning:))Izvinqvaite 4e pi6a na 6liokavica ama me murze6e da pi6a na BG P.S.-ai 4ao,do drugia put <{POST_SNAPBACK}> Лол тва ми прилича повече на BMW 745 или 760 не знам къде го видя тва Ауди Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 А бре хора тва е бато простотията....кой ли ще е тоя идиот дето ще оризили така колата.....пък и на мен ми се струва монтаж....пък и да не е монтаж мога да кажа само "ТЪПО" и както казаха някои хора.....ТАЗИ КОЛА НЕ Е ОТ БЪЛГАРИЯ... :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.