Jump to content
BulForum.com

Айде и Деси Слава......

DANKO

Recommended Posts

Лили Иванова има ли нужда от пари? :D

Teddy,и аз т'ва имах напредвид..

По-скоро за няк'ва известност...

Pechenata said:
Teddy,и аз т'ва имах напредвид..

По-скоро за няк'ва известност...

Абе има и такива, които не го правят за пари естествено, но половината от "звездите" са пълна мизерия в истинския живот.Вижте темата "Ивана гола".Ето на, чалгията процъвтява, а тя в панелка!!!Може 200лв да са, ама са пари, нали?Хем рекламка, хем ти плащат!!!

Парите не са 200лв, а много повече. А снимката на Ивана е мнооооого далече от страниците на Playboy.

Но както и да е...

Teddy-King said:
Парите не са 200лв, а много повече. А снимката на Ивана е мнооооого далече от страниците на Playboy.

Но както и да е...

абе аз пример давам, ясно ми е, че повече се дават.А за Ивана въобще не съм я свързвал с Playboy!Просто пример за условията, в които живее и как ще и се отразят паричките! ;)

Абе направило ми е впечатление,че тая Ивана ..песните и не са с някви цинизми,един път случайно се обърках да слушам интервю с нея.. и не мисля,че би се снимала в т'ва малоумно списание..

А иначе к'ва известност,к'ви 5 лв? Те са достатъчно известни с т'ва,че пеят някви супер тъпи песни, и изглеждат що-годе добре,като ги погледнеш по телевизора..,ааа забравих да кажа,че повечето са супер тъпи.. Гледам чат-пат Вот на доверие и им се смея :D

subbs said:
mi ne znam dali pee hubavo ama az sam gotov da i opana vejdite

:censored2:

Абе като стана лаф, само едно малко офтопикче!Как можеш да спиш с жена, която е тапа като галош, на интелектуално равнище се принизява до райграса и на сичкото и отгоре самочувствието и е споссобно да срути небето????Е тва не го разбирам!Кво?Ша и туриш лепенка и плик на главата ли???

Добре де,той няма да си говори с нея за самолетни двигатели,просто ще я бодне :> :D

Pechenata said:
и не мисля,че би се снимала в т'ва малоумно списание..

Всички приказки за форк музиката и певачките съм склонен да приема, но обидата към това списания я приемам като лична. На базата на какво можеш ти да даваш това определение?!?

Lestat said:
Как можеш да спиш с жена, която е тапа като галош, на интелектуално равнище се принизява до райграса

Някои мъже си мечтаят просто за такива жени.

Teddy-King said:
Някои мъже си мечтаят просто за такива жени.

Е тва не е ли признак на депресия???Затвореност, отчуждение от света?

Или им е по-приятно да не се говори после и да я захвърлят???А!!!!!!!!Тва ме подсети за тема!От много отдавна исках да я пусна, ама ся се сетих!Ей ся пускам пуул!

Lestat said:

Или им е по-приятно да не се говори после и да я захвърлят???А!!!!!!!!Тва ме подсети за тема!От много отдавна исках да я пусна, ама ся се сетих!Ей ся пускам пуул!

ti mai dnes ne si pu6il a?

Lestat said:
Абе като стана лаф, само едно малко офтопикче!Как можеш да спиш с жена, която е тапа като галош, на интелектуално равнище се принизява до райграса и на сичкото и отгоре самочувствието и е споссобно да срути небето????Е тва не го разбирам!Кво?Ша и туриш лепенка и плик на главата ли???

Сигурно я познаваш лично. Добре си я опознал като човек и доста време сте прекарали заедно. С такова впечатление оставам от твоето мнение. Ако евентуално не е така: :stfu:.

Момичето си е хубавко ,недейте се еба*а с него :D Тва й било ,онова и било - ала-бала-портокала ! Я ми намерете някоя съвършенна моля ? Ми аз за толкова време не съм виждал :P Тука имаше пусната снимка и на някво друго момиче :еми мен пък то не ме кефи ! Прилича ми на смазано от валяк в муцуната и после ритнато от кон,като изключим супер циците й . Ми всеки с вкуса си . Някой тука викаше че на Деси Слава интелектуалното й равнище било било като на райграса :laughing: :laughing: Тва много ме накефи :laughing: :laughing: Еми прав е пича - говорил съм с нея малко ,пък и имам един приятел от Стара Загора дето му беше гаже преди да стане толкова известна .Верно си е малко тъпичка:) Кой би предпочел да спи с жена чието интелектуално равнище е равно на това на райграса ли : АЗ! :laughing: :laughing: . Колкото по-тъпичка : толкоз по-добре :) ,с тях проблемите при съвместен живот са по-малко :)

Lestat said:

Чувал ли си поговорката с лисицата и киселото грозде?

Теddy-King в такъв случай съжалявам,че съм те обидила лично..

Не си налагам мнението,а просто си го казвам.. За мен списанието е тъпо не ме кефи и толкова..

Pechenata said:
Теddy-King в такъв случай съжалявам,че съм те обидила лично..

Не си налагам мнението,а просто си го казвам.. За мен списанието е тъпо не ме кефи и толкова..

То списанието и на мен не ми харесва!А тва за лисицата беше много яко, само дето имам бая грозде навито само да ми падне в устичката, ама просто разбиранията са ми други!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...