Jump to content
BulForum.com

Бисери, които свине не ги ядат :)


Shalome

Recommended Posts

Тъи като забелязах ,че много от вас обичат да се ровят и са много паметливи и наблюдателни относно изказванията на ”другите” юсери по различните теми . С удивителна лекота си служат с тях за ефектно натриване на нечии вирнал се неволно нос :) ми хрумна идеика да отворим тук местенце за бисерчета . Аз много обичам да се смея на волните или неволни грешки на мисълта :)

Затова щте започна първа :

 

изказване по тема ”материалистки ли са жените”

”Материалистки са всички хора.Няма такива , които да не са. Но тъи като темата е за жените щте говоря за тях....”

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 192
  • Created
  • Last Reply
to nqkoi ot kadeto i da gi pogledne6 se sa zadnici  pone spestqva6 vreme i veroqtnosta da se razo4arova6 kat pogledne6 napravo zadnika mu , 6toto kvo moi da o4akva6 ot edin zadnik osven da se darji kato zadnik
Link to comment
Share on other sites

бяхме на излет и наши познати имат куче , ама мъничко още .Малкия ми брат много му се радваше и по едно време попита : може ли като роди кученца да ми дадете едно?

- може ,но то е малко и няма да е скоро

- ами кога?

И те му обясняват ,4е докато не навърши една година кучетата не е хубаво да имат полови сношения защото им спира растежа .

Брат ми се замисля за минута и казва: а аз се чудех що джуджетата не растът :)

Link to comment
Share on other sites

една позната много бърка ..то маи има такава болест да мислиш едно а да казваш друго ...та тя си има любима чаша за кафе която е бяла и у тях правя кафе и я питам :искаш ли да ти сипя?

а тя:да , ама малко ми сипи ....в бялата тенжерка

Link to comment
Share on other sites

В час по математика сме и даскалката вика на един да отиде да начертае кръг.Той става ,отива на дъската и чертае квадрад,в тоя момент един друг от класа се обажда и вика това не е кръг аз ще ида да начертая.Излиза той и прави триъгълник.Даскалката и двамата ги остави на изпит.Това беше във 8 клас.

Link to comment
Share on other sites

Пък аз се чудя кои са бисерите дето свинете ги ядат. Моля обяснете на глупавото момченце. Щото щом има такива дето не ги ядат, трябва да има и такива дето ги ядат... Страхотно интелигентен мозък трябва да е родил заглавието.

Link to comment
Share on other sites

Страхотно интелигентен мозък трябва да е родил заглавието.

 

А защо мислиш съм сложил заглавието в кавички?

Ако не се лъжа цитатите се слагат в кавички нали? :P

Link to comment
Share on other sites

Agarvaen, на бас, че тя нарочно е допуснала всички правописни грешки само за да види дали ще ги забележим. Иначе си пише правилно. Не прави грешки. Но просто ни пробва. И съвсем не цитира Библията. Тая история със свинете и бисерите НЕ Е от Евангелието. Не се заблуждавайте.

Link to comment
Share on other sites

Тая история със свинете и бисерите НЕ Е от Евангелието.

 

 

Знам.Все пак карах старобългарски при Пеньо Пенев(ако ти говори нещо),а тоя изрод ни даваше само текстове от Библията.Освен това съм имал и старобългарска литература...

Наясно съм с библейските текстове...донякъде

Link to comment
Share on other sites

Жена ми ръси понякога бисери.Ето ви два:

Вървят по радиот годишните времен а на Вивалди и тя вика :

"Това са седемте годишни времена,нали?..."

Или пък друг път казва че се намирала "между реалност и действителност"...

Link to comment
Share on other sites

vednuj kato malak raztovarvahme edni bagaji i kato svarshihme pitah: Ima li oshte neshto osven drugo? a drug put razpazvah nqkva slu4ka ot nqkoi ma4 i vmesto da kaja "trugvam da bqgam" vimak "ticham da bqgam"... koito e ot EGto shte go znae toa laf..predi nqkolko godini imame Logika i nqkaf pi4 ot drug klas vliza v staqta i vika "moje li gubata" i daskalkata: "ami az oshte ne gi znam po prqkori no koito i da e moje da izleze"...

 

 

тва не го ли е казала мазева

Link to comment
Share on other sites

тва за гъбата наистина и аз знам че е на мазева а иначе за бисери сестре ми на като беше на 2 год. имаше некви докторски слушалки и не викаше дай да те преслушам а "дай да те предухам" много се смях!

Link to comment
Share on other sites

mdamm use6tate vie :) az za tva sam napisala 4e tiq biseri prasetata ne gi qdat ,pri4inata e ,4e ne gi zabelqzvat :) ne6to kato - otkrii skritata kartinka hihihihih

 

Хм... Ми да поясня освен за неусещащите се - моля останалите участници във форума да не се обиждат, пояснението е само за такива дето не усещат:

 

Това не е дублиран пост, драга, това е пост по темата. Бисери, грешки на мисълта, това онова... Откри ли сега скритата картинка? Мога да ти помогна още малко - понякога е по-добре да си замълчи човек след като се е избисерил веднъж, защото вместо да излезе от положение, затъва още повече и постига нови върхове в бисерното си мислене. Тук направо ще добавя и новия бисер (който сам по себе си е и офтопик и флууд - а това между другото е нарушение):

 

ov3rm4n , ne e nujno da mi dublira6 postovete znam ,4e si gi pro4el :)

ve4e mi stava neudobno ot prekalenoto ti vnimanie :P

Link to comment
Share on other sites

Имах една учителка по математика, ама тя се имаше за много остроумна (а и много ме мразеше де ;) ) , та тая ръсеше неща от сорта на "Ако познаеш какво ти нося ще ти дам и двете банички" :wir :wir :wir

По-голяма тъпотия не бях чувал :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...