Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Песента от новата реклама на "Банкя" на Enya ли беше и как се казваше ... ?

Това е => Enya - Orinoko flow :)

Нещо май ти куца линка ;) Оправи го :)

Линка си е идеален, нямаш Quick Time затова не можеш да го отвориш. Файла е записан с телефон ;)

Това е Akcent-Kylie

Ееее много благодаря! Страхотна песничка!

Значи търся една песен на Мария, в която се пее 'Някой ден ще изкрещя пред всички, някой ден, вижте ни обичам го и той обича мен' . хелп плс :) 10х предварително

Значи търся една песен на Мария, в която се пее 'Някой ден ще изкрещя пред всички, някой ден, вижте ни обичам го и той обича мен' . хелп плс :) 10х предварително

Осъдена душа

Мария - Осьдена Душа :)

Знам,че мястото на искането може и да не е тук,ама се пак...

Някой да знае откъде мога да сваля поне някои от песничките,които ги пускат по Powernet Radio-то???

Много ми се иска да имам някои,даже съм си направил списъче,ама ги няма,къде ли не търсих...

Мерси предварително! :)

Знам,че мястото на искането може и да не е тук,ама се пак...

Някой да знае откъде мога да сваля поне някои от песничките,които ги пускат по Powernet Radio-то???

Много ми се иска да имам някои,даже съм си направил списъче,ама ги няма,къде ли не търсих...

Мерси предварително! :)

потърси в torentazos.com

Малко глупаво описание но ...

Търся една песен ... чувал съм е няколко пъти по радио сити... пее се на някакъв странен език(поне на мен така ми звучи де)... малко на фолк мяза стилът на песента ... и е с як бас :)

CadaveriaIX много благодаря :)

Малко глупаво описание но ...

Търся една песен ... чувал съм е няколко пъти по радио сити... пее се на някакъв странен език(поне на мен така ми звучи де)... малко на фолк мяза стилът на песента ... и е с як бас :)

Пускат ли я по дискотеките? С як бас и странен език (който всъщност е турски ама наистина странен),як бас ,това е Nato - Chorjavon :)

CadaveriaIX много благодаря :)

Няма проблем,аз също я търсих снощи :D

Ami nqma nachin tazi pesen,koqto tyrsq da ne q znae nqkoi,osobeno,ako e bil v kazarmata!No ne moga da se setq koi pee.To sigurno i mnogo kavyri ima,ama pone edin da imam :) Znachi chast ot teksta e sledniq: 'I eto idva shifrogramata i az padam na kolene i se molq na vsichki bogove,uvolnenie :)

Ami nqma nachin tazi pesen,koqto tyrsq da ne q znae nqkoi,osobeno,ako e bil v kazarmata!No ne moga da se setq koi pee.To sigurno i mnogo kavyri ima,ama pone edin da imam :) Znachi chast ot teksta e sledniq: 'I eto idva shifrogramata i az padam na kolene i se molq na vsichki bogove,uvolnenie :)

Xexe...

Южен Вятър - Батальона

Една песен на испански-пее се нещо като:Yo soy la tierra de tus rais, soy capitan de tus....

Rosana-El Talisman.mp3 мисля,че е това.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...