Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Едно хаусче пее се "cuz i'm addicted to drugs..." повтаря се доста пъти. :) Някакви идеи?

EDIT: Намерих си я, който се интересува -> Oscar G vs A Clamaran - Dark Beat

Pharel said:
Момци абе искам да набарам 1 песнички,ама нз нито как се казват,нито групата.Гледал съм клипа и в него 1 мноо яка мадаме пееше некви песни със средновеовни мотиви или нещо такова.Абе известна е и ако некой има поне малка представа за кво говорда да помогне с линк

Поне какъв стил е? Дай направо всичко което помниш, че така ни хвърляш в тъча...

Pharel said:
Момци абе искам да набарам 1 песнички,ама нз нито как се казват,нито групата.Гледал съм клипа и в него 1 мноо яка мадаме пееше некви песни със средновеовни мотиви или нещо такова.Абе известна е и ако некой има поне малка представа за кво говорда да помогне с линк

Ми има няколко такива клипа. Да не е нещо на Within Temtation?

NickelbacK said:
Някой тряаа да знае как се казва песента на една реклама на ПУДИНГ от др. Йоткер :) :D .Мноо ме радва :excl:

Там пееха нещо като "...у рейн...у рейн" :laughing:

Мерси предварително. :)

значи песента до колкото знам е на Birgit Fischer - I'll Be There ;)

обаче я нямам и не мога да я намеря :cry :cry :cry

chefoto said:
Търся една чалга...Жена пее "Първа нощ без теб, тази нощ ти си с друга" плс хелп ;)

10х предварително!

Пробвай с "Елис Дюран - Тази нощ не спим" припева е малко по различен от този де си дал :) Ся ще потьрся и такава с точното описание :)

chefoto said:
Търся една чалга...Жена пее "Първа нощ без теб, тази нощ ти си с друга" плс хелп ;)

10х предварително!

доста е стара,но пробвай с: Камелия-защо повярвах.mp3

CadaveriaIX said:
Аз си търся една песен,която много я въртят по дискотеките ,пее се нещо от рода на "me gusta bailar,me gusta..незнам си кво" През останалото време е денс :punk Някой сеща ли се? :blink:

CadaveriaIX said:
мойта песничка я заебахте пък :cry

Влез в letssingit.com и в търсачката напиши me gusta bailar me gusta и виж изкарва около 15 резултата

Уфф... сега ще ви затрудня!Значи една песничка ... не е нова... единственото ,което си спомням от нея е,че по едно време пееше едно момче... с .. не особено дебел глас.. и нз дали беше точно пеене...беше:Ааааааа, ааааааа ,ааааа ,аааааааааааааааа,ааа,ааа"нещо такова и т'ва стааше все по високо и неговия глас се по-тънък!И след него пееха жени май... .. ако некой са сети.. ЕВАЛА!

WoW_Lo6iq said:
Уфф... сега ще ви затрудня!Значи една песничка ... не е нова... единственото ,което си спомням от нея е,че по едно време пееше едно момче... с .. не особено дебел глас.. и нз дали беше точно пеене...беше:Ааааааа, ааааааа ,ааааа ,аааааааааааааааа,ааа,ааа"нещо такова и т'ва стааше все по високо и неговия глас се по-тънък!И след него пееха жени май... .. ако некой са сети.. ЕВАЛА!

Ако имаш микрофон пробвай да го изтатаникаш, че така.. никва идея :)

WoW_Lo6iq said:

Т'ва ми изглежда като Snap - Rame ;)

KnoppiX said:
По НОВА пускат едно яко парченце докато си рекламират сериала "Клъцни, срежи" или нещо от този тип.

Mануеле, ето ти я, дано та разцепва както и мен

КлиКК

RoXXy_ said:
значи песента до колкото знам е на Birgit Fischer - I'll Be There ;)

обаче я нямам и не мога да я намеря :cry :cry :cry

Ша е търсим докато е намерим.Мерси :)

WoW_Lo6iq said:

Единаственото за което се сещам е: Patchai - Gitan

Hora vijte sq, predpolagam pove4eto ot vas sa gledali filma "Predgradie 13" (Banlieue 13), zna4i iskam da namerq nqkade pesenta s koqto zapo4va filma (na4alnite nadpisi). Svalil sam soundtracka ama q nqma, pesenta mnogo me razcepva i ako nqkoi moje da e nameri 6te si umra ot kefff :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...