Jump to content
BulForum.com

първите 10 минути

HEKTIK

Recommended Posts

И какъв е отговора като сам си отговорих? (или сам да си отговоря). Теб те питах, недей да се измъкваш.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Е само това не бях виждал... Чудно ми е КОЛКО извратен трябва да си за да разфасоваш човек, още повече твой приятел... :sick :sick :sick

Не бях гледал новините щото ме нямаше вкъщи. Но след като прочетох отговорите на темата май ще пропусна вечерята. Баси отврата :sick :sick :sick

Болно ми е кат слушам такива работи и най-гадно ми става кат се замисля че това се случва във нашата държава.

НЕ НА НАСИЛИЕТО!

N_Igma said:
Е само това не бях виждал... Чудно ми е КОЛКО извратен трябва да си за да разфасоваш човек, още повече твой приятел... :sick  :sick  :sick

Ма как може въобще да го наречеш "приятел"? :confused

Shalome said:
udarienieto e na poslednata sri4ka

Чудесно, а какъв е отговора ?

Не мисля, че изобщо има какво да се коментира поведението на този, който е убил приятеля си. Не виждам нищо възмутително в станалото, виждам само потресаващо и ужасно. Не го изкарвайте болест на обществото и не знам какво. Вярвам, че момчето е било душевно болно (което не значи, че го оправдавам) и вярвам, че по-късна експертиза ще го докаже. Не може да правим съждения за страната си по поведението на един луд човек.

karaman said:
Niakoi hora biha kazali:

I po losho shte stava, shtom kato ot vsiakude luha nasilie, ot filmite, ot igrite, ot raperskata muzika. I prostotiata ot chalgata, 12 godinishni razpasani kato prostitutki.

Tova obache ne e problem. A sledstvie.

Sledstvie ot nevuzpitanost, neobrazovanost, nekulturnost.

Ogledaite se. Edna normalna kniga struva 30 leva. Edna cigara treva 3 leva. Okaza se, che bednostta e porok, che parite sa vsichko, che cenata na choveshkiat jivot e po-evtina ot cenata na 1 kurshum.

Biahme hora i stanahme skotove. Niakoi oshte se durjat, drugi osvirepiavat i se prevrushtat v mafioti, prestapnici, psihiasali ubiici.

Kakvo se pravi s 1 biasno jivotno, to se ubiva, za da ne navredi na horata. Spored men tia nenormalnite ako ne mogat da se izlekuvat, trebe ili da se zatvoriat v kletka ili da se ekzekutirat publichno.

Не ми изглеждаш особено нормален, и ся кво да правим ?

Просто нямам думи. Тази страна сама се унищожава и няма какво да направим някой казват : Като толкова роптаеш отиди стани депутат или нещо от сорта и оправи държавата. Мда добре звучи но колко е възможно, според мен това е невъзможно всеки тръгнал към тази цел или е спиран или се е увълчил от власта която му се предоставя и забравя предишните си цели и възгледи.

Всичко в тази държава ни озлобява и омразата напира и расте вътре в нас и вече започва на места да излиза на показ. Спред мен филмите с насилие и игрите нямат такова влияние върху нас те само дават по 1 вид идея за извършването на престъплението защото ако погледнем от друга страна това убииство е много добре замислено защото ако е спонтанно то извършителя е нямало да има такава подготовка а в крайна сметка той е щял да се паникьоса и нищо не би направил за да прикрие следите.

ПС Съжалявам че трудно се долавя смисъл и логика в думите и разсъжденията ми но определено има някаква.

Не може да се каже че само филмите са виновни, или игрите, или омразата, насилието , необразоваността, мизаерията, бедността, материализма са причина за подобни извращения/ не се сещам за по силна дума/.

Всичко това взето накуп превръща хората нещо по лошо от животни. И защо се учудвате че точно деца правят такива гадости. Ми нали те имат най-слаба психика, те се поддават наи-лесно на моментни импулси.

А иначе аз съм против такива репортажи да се излъчват по новините. Това само засилва омразата един към друг...

И да аз съм съгласен за публичните екзекуции. Защото като видят как един-двама са наказани, гарантирам че всички кражби и убииства че престанат веднага.

Chaos said:
И да аз съм съгласен за публичните екзекуции. Защото като видят как един-двама са наказани, гарантирам че всички кражби и убииства че престанат веднага.

Веднага не, но ще се мисли доста повече преди да заколиш поредната жертва. И с времето ще стане рядкост и така докато изчезне дотолкова че да е като в чужбина - 1 такова убийство на 10-на години

Гледам, че така и така сте на кофти новини :cry та ето какво гледах току що по новините на нова телевизия

Най голямото масово самоубийство на хора запознали се в нета :excl:

sad3 said:
Аз не съм ги гледал.

За какво става въпрос? :confused

"Младежи" които постояно висяли в нета и си чатели, деприсирали се взаимно и на края си спретнали една среща и решили да си решат проблемите от раз :unsure: а за тези които искали да го направят самостоятелно а не знаели как имало сайтове които дават подробно разяснение на различни начини за самоубийство

VIRTUALMANCHO said:
Basi tva trqbva da si psehi4no bolen za da go napravi6.

Kato go pusnat ot zatvora ili TVU moje go zemat za hirurg :)

Не си далеч от истината...в линка, който даде liquid, прочетох, че чичо му (не на liquid...на килъра :pirate ) бил психично болен, а определено тези заболявания се предават в гена.

HEKTIK said:
Мразя да пускам мрачни теми,но просто днес съм разбита от първите 10 минути на новините по би ти ви.Не знам как са били по канал 1,нямах сили да гледам и тях...Кажете си мнението,ако въобще ви се говори на тази тема.Ако не ви се говори-ще ви разбера.То не,че има много да се каже,защото ситуацията е NO COMMENT,но... :cry  :cry  :cry

Нашите медии са пълни с идиоти. От години не гледам новини точно заради тази причина - само времето и спортните новини. Че света не е розов на всички е ясно , но нима по света стават само убийства. Тук е ролята на редакторите да подбират новините. Сякаш някой има полза от това народа да живее в постоянен страх за да има безброй мутри превърна ли се сега в псевдо-застрахователи.

Решението е просто - сменете канала като дойде време за новини!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...