Jump to content
BulForum.com

ПОМОЩ ЗА Internet Explorer-a !!!!


dorina

Recommended Posts

Моля ви, ако можете да ми помогнете : значи ровех се из google и изведнъж ми даде там някаква си грешка, но нищо нестандартно и после незнам всеки път като си натисна Internet Explorer-a за да вляза ми дава някаква измислена страница: http://69.50.188.201/?said=lions като home page, а не warez.ru, както си ми е. И аз съответно отивам на tools->internet options-> и си пиша наново home page: warez.ru , давам apply и при следващото отваряне на браузера - същата глупост излиза и също така винаги с нея до address bar-a ми излиза и IE Search Toolbar, въпреки че съм му мханала отметката.... Трих history-to, cookies - нищо не помага, запомнило е тая проклета страница като начална и не ще да се оправи....

Ако някой може да ми помогне как да го оправя, ако не ще ви помоля за други алтернативни варинати : линк откъдето да си изтегля операта или пък да ми кажете как точно мога да си преинсталирам наново IE ???????

Благодаря много на всички, които ще помогнат !!!

Link to comment
Share on other sites

Имам абсолютно същия проблем. Тва е от spy . За това си свалих от уареза мозила файърфокс и с него сега няма проблем. Ама с ИЕ си седи и няма махане- с много :wacko: програми съм пробвал :wacko:

Link to comment
Share on other sites

http://warez.ru:8083/Win_Appz/Opera.7.50.Java/

http://warez.ru:8083/Win_Appz/Opera.7.51.Final/

http://warez.ru:8083/Win_Appz/Opera.v.7.5....l.Without.Java/

 

ето ти три Опери. ти търсила ли си ги изобщо?

а ей зарад тез спайове не ща да ползвам ИЕ.

бтв, ако се оправяш може да поровиш из регистрите за спай-чето, също помага ако си пооправиш стартъп конфигурацията.

Link to comment
Share on other sites

Ако успееш да си оправиш IE-то, което не е много трудно, просто ровиш на правилните места в регистъра, някои правилни програми и т.н., настройват се доста работи, не само в IE, но и в целия Вин, и IE няма да прави проблеми.

Аз лично ползвам IE от много време БЕЗ да хвана никакви спайове или каквото и да било. За последно преинсталирах Виндовса преди около година (по други причини) и все още си работя с него (и с IE) без да съм пострадвал от нищо! Въпрос на ползване, конфигуриране и ползване (включително на файруол, антивирус и т.н.).

Link to comment
Share on other sites

Прав е tedy ,всичко се маха стига да знаеш как :rolleyes: И аз плюща с ИЕ откакто се помня и сьм се заразявал с кви ли не боклуци,но се чистя :)

Като начало пробваи тея две програми те са класиката в жанра ==>

Ad-aware SE 1.05

и Spy Sweeper 3.2.0 .Сваляш ,ьпдеитваш и сканираш и с двете ,ако и те не помогнат ще измислим нещо друго :) Успех !

Link to comment
Share on other sites

Да не забравяме и шелове като MyIE2 (Maxthon) - най-добрия, Avant Browser и т.н. Аз ползвам само Maxthon, с което още повече се увеличава сигурността, ефективността, бързодействието при сърфиране чрез IE ;)

Link to comment
Share on other sites

Благодаря ви много на всички, за сега оправих експлорер-а с една програмка която я откри мръсната гадина, а иначе няма съмнение че операта е по стабилна, но скоро и това ще стане... Благодаря още веднъж !

Link to comment
Share on other sites

гледам,че темата е за ИЕ и да не отварям друго...или то е багнало или старницата за ъпдейт на майкрософт или екс пи-то ми...отварям windows update page давам препорачаното сканиране(а и при другото става тала) и все едно ИЕ блокире-не тръгва да сканира ,не може да се затвори от Х не може да не натисне нищо по страницата....кажете какво да правя :cry

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...