Jump to content
BulForum.com

Леглото


HEKTIK

Recommended Posts

Прекарваш голяма част от живота си в леглото- често спиш на него, понякога сам, понякога с някого, понякога този някого е любим човек. Често се скриваш в леглото от работа, от проблеми, там изживяваш мъката, щастието, още по-често правиш секс на него. Обичаш да похапваш, докато си се гмурнал под завивките или да гледаш страшен филм, прегърнал възглавницата. Четейки книга се въртиш, въртиш, въртиш и пак ти е удобно защото си в леглото.

Какво е твоето легло?

С кого го споделяш?

А какво е леглото на мечтите ти?

Защо?

Link to comment
Share on other sites

Моето легло е нормално,като за един човек.Но на мен ми се струва тясно,много се въртя като спя и обичам понякога да спя с разперени ръце.Леглото на мечтите ми-голямо,но се колебая-дали няма да е по-добре един огромен матрак на земята,страхотно е,спал съм на матрак на земятаа половин година.Кофтито е,че като се събудиш не можеш да седнеш,щото е много ниско и става така,все едно седиш на земята.А ако не е този вариант-пак голямо легло,от масивно дърво,бамбук или може би от модерните хави,които са адски изчистени и са от нещо като метал.

А леглото е любимо място-гледам телевизия легнал,слушам музика легнал,чета легнал,ям в леглото през ноща и не само.А понякога просто лежа и гледам тавана или нещо друго,което обаче трябва да е точно определено,не знам защо го правя,но е така.Понякога даже правя и секс в леглото :woot ,но пък мразя някой друг да прави секс в моето легло/само веднуж се е случвало и веднъж един пич на рожденния ден си правеше чикия на леглото ми/ и вече съм забранил на приятели и прочие същества,които се оозовават вкъщи да правят такива неща.Обичам и да спя с някой в леглото-обикновено се сгушвам като котка,смачквам нечии гърди с главата си/поради това преди да заспя бивам лекичко порицан и сбутан/ и изяждам голямо гличество коса.Обичам леглото.

Link to comment
Share on other sites

Прекарвам в леглото си мизерна част от денонощието - само спя, по 6-7 часа, в него. Не се крия от нищо точно в леглото си и то е последното място, където изживявам щастието си. Филми гледам изключително и само седнал на стол. (Не се заяждам, наистина, просто тотално се разминавам с това, което е предложено :P )

 

За четене - да. Чета, предимно вечер, от 10 докато откарам буден, но ми е доста удобно! :)

 

Леглото ми е тек и половина, разгъва се от диван, но е меко казано божествено удобно. Несравнимо по-хубаво е от всякакво ъглово легло с какъвто и да е матрак. Не е с пружини а с дунапрен/омекотител/и аз не знам какво точно, но хем не е твърдо, хем не пропадаш в пружините.

 

За жалост го споделям само с котката си, а и се налага, защото в 7 сутринта тя цъфва на вратата ми и единствения начин да си доспя е да я пусна на леглото.

 

Леглото на мечтите ми е отрпуано с камари леко облечени пищни ориенталски девойки lolololol :rolleyes:

 

Всъщност, не виждам какво повече мога да искам от моето си легло. Евентуално за семеен живот би било хубаво да има една удобна спалня. Нищо особено, без вибро и водни и други матраци.

 

И... туйто за леглата... :P

Link to comment
Share on other sites

Moito e ailqk stava za ilejavane i postoqno padam ot nego na sedmica po 2-3 pati da go takovam trqaa da si napravq kusharka 3 na 3 s ogradka i shte mi e super rahat.A i spq vinagi s 2 vazgalvnici

Link to comment
Share on other sites

Моето легло е вълшебно - вечер като се метна на него изпадам в дълбок сън и оставям другите 4 души да правят каквото си поискат. (Пояснение - в мен има повече от 4 души, но говоря с един и само него мога да виждам.) И с топ да се гърми около мен не се будя при никакви обстоятелства. Това си мое легло не е мултифункционално - на него само се спи, от време на време се седи. За двама е тесничко, пък и деля спалня с брат си, така че като ми дойде жената на гости ползваме разтегателния диван в хола - доволно широко си е, кеф. :lol: Чета на канапето в хола, защото е по-удобно, а и там е уредбата - като че ли на музика чета по-добре. Иначе не прекарвам достатъчно време в леглото си, а трябва - замязал съм на вампирин и имам тъмнолилави кръгове под кървясалите си очи. Често се разхождам на сън и правя глупости - откачам картини от стените, бълнувам, понякога на различни езици, вземам различни предмети и ги потурчвам някъде, а на сутринта не знам къде се намирам...въобще...ужас! Когато съм уморен заспивам където ми падне - по столове, на маси, прав, на бачкане... Обичам си леглото, но мога да спя където и да е, стига да съм достатъчно уморен. Около половин година спах без възглавница - отначало ме болеше вратът, но после свикнах и ми беше много готино. Накрая пак се върнах към спането с възглавница, но никаква разлика не усетих. Другите легла, в които съм спал също са удобни. Не съм претенциозен.

 

PS: Отварям тема за банята - за леглото и терасата вече има. Беше ми на акъла тоалетната, но да не ставаме груби. ;)

Link to comment
Share on other sites

Леглото...някакъв вид крепост е това леглото. От скоро си имам голямо легло. За човек и половина дето се вика ама според мен това е нормалният размер за легло. Другото е много сбутано. Предпочитам го аз да е с матрак и по-скоро твърдо отколкото подскачащо. В леглото спя, гледам телевизия, чета(винаги в леглото), секса не ви интересува толкова и там рева. Имам аз една идея за тъгата. Смятам че човек може да таи тъга. Странно някак е как хем я таи хем нито изчезва тая тъга нито излиза навън. Таи се някъде по-надълбоко. И гледам аз да го използвам. Винаги изглеждам жизнерадостен и весел и идиотичен и...и идиотичен и весел и жизнерадостен... Тъгата пак си таи. Идва тогава един момент когато се е натаила и трябва да излезе вече и тя на свобода. Това трябва да стане вечер за да съм сам. За да може тъгата да си е само за мен. За да бъда пред другите само идиотичен и да не занимавам тях с моята си тъга. И излива се тя моята някоя вечер и леглото е добър приемник на тъга. Много разбира и много помага. Това даже му е най-важната функция май. В леглото вечер като най-накрая съм сам много се мисли. То аз принципно си давам малко повече от колкото трябва време и сили за мислене но леглото е благодат за мисълта. Абе леглото е добро място. Изобщо възнак е добра позиция на тялото...

Link to comment
Share on other sites

Хубаво нещо е леглото. Особено, ако става дума за ТВОЕТО легло. На мен ми е неудобно да спя другаде. Или поне заспиването ми е по-трудно.

Напоследък все по-малко го ползвам по предназначение, като се има предвид, че лягам не по-рано от 3 и ставам не по-късно от 7.

За четене не ми е удобно, предпочитам да се цопна на дивана и да си вдигна краката на някой стол.

Никога не съм ял в леглото си. Ям основно пред компютъра. Иначе идеята за закуска в леглото ми допада, ако аз съм този , който ще я носи на съненото момиче под завивките.

Мдам, като стана дума за момиче...това му е големия проблем на леглото ми - че нито при заспиване, нито при събуждане има някой до мен...А толкова много искам да гушкам някое мило създание, да го цункам за лека нощ и след това цяла нощ да стоя буден и да слушам дишането й...и на сутринта да уловя момента, в който се пробужда и да я целуна отново. Или направо аз да я събудя с целувки...еххх...

Та леглото ми е матрак на TED. Побирам се на него, ама все пак лягам така, че краката ми да висят - за охлаждане :)

С възглавниците вече имам сериозен проблем - още не съм намерил възглавницата на живота си. Все попадам на някакви гадни такива едни. Или аз съм прекалено капризен, или възглавничарите не си вършат работата както трябва.

А леглото на мечтите ми е водно легло! Много ми се иска да пробвам какво е да спиш на такова чудо, ама едва ли в скоро време ще ми се отдаде възможност. Хмм...секс във водно легло...интересно :D

Link to comment
Share on other sites

моето легло е малко с матрак, на него само спя. не ми харесва да ям в леглото или да чета крайно неудобно ми е. напия ли се леглото се превръща в пиянския влак ... лошото е че понякога повръщам във влака. на подобно легло спяхме двама човека ... но сега осъзнавам колко по-пълноценно се спи сам, без да гушках нечии гъз и да лапаш коса :Р майтапче.

леглото ми мечта е ... един тепих и посредата на тепиха HEKTIK и аз да я ритам :Р му-ха-ха и да й кажа как ще ми вика Bio когато аз съм bio :P хи-хи истинското легло мечта ми е .. това същото като мойто е естествено ще имам и още едно но матрак, щото при тез с пружините се получава дупка и всички падаме в дупката. хайде със здраве.

Link to comment
Share on other sites

Моето легло....обикновено,студено и тясно студентско легло....става за всичко..

Най-вече за спане...и отдолу буркани зимнина,които подрънкват много приятно по време на едни такива упражнения с насочено напред тласкане на бедрата :P

А с кой го деля?С жената естествено :)

И с Гуца(т'ва ми е прасето)

Link to comment
Share on other sites

от една година попаднах на матрак върху пружина

интересно... отначало беше странно меко - двоен ефект

сега вече съм му свикнал - ама искам голямо - поне 2х2 метра

(сегашното е само тек)

 

ма през годините накво ли не сме спали ...

сега се сещам за 5 години в ковчезите в АОНСУ, ама си е важно и готино да се оркъснеш от домашното легло и да пребиваваш малко на такива

Link to comment
Share on other sites

моето легло си е съвсем обикновено-за 1 човек(не че не са се побирали и повече...)засега вае още не съм го споделял с приятелката ми,ама и на това ще му дойде времето..

а за леглото на моите мечти-ами може би малко по-голямо и с малко по-меки матраци..

Link to comment
Share on other sites

Моето легло е напълно обикновено и посредствено, но е МОЕТО легло.В него най-обичам да спя. Всяка сутрин като трябва да ставам полагам нечовешки усилия да се измъкна от него :moon: :crazy: По принцип чета единствено в него, филми не мога да гледам, защото е разположено малко неудобно, да ям също не искам, защото съм голямо прасе(като ям Кроки с масло целия ставам в малки трошички-устата, гърдите, та даже и рамената :shy: ). Колкото и да е малко много ми харесва да спя заедно с приятелката ми, но на нея не й е удобно, особено през лятото, когато е страшна жега. Но през зимата е много хубаво, когато сме заедно и се гушкаме под големия юрган :santa: . Също ми харесва много и нейното легло(то е тек и половина), но въпреки по-големите му размери, аз пак се озовавам затиснат между нея и стената и се налага да се свивам в минимални пропорции, а друг е въпроса с моите недостатъци- 1 от тях е че много обичам да лягам по диагонал на леглото и за нея не оставям място, но това е само докато заспим, иначе след това тя взима контрола над "територията" :wub:

Та "Моето легло е моята крепост" и ми харесва да си прекарвам безцелно времето в него :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Та "Моето легло е моята крепост" .....

Много истина има в тия думи,повече от много даже :D

 

А моето легло ...к'во съм му причинявал не е истина,ако можеше да ходи - щеше да избяга сигурно,ама си е кефско,само дето много скърца като се въртя в него,иначе .....

 

Style : Modern

Human slots : 1 - recommended (up to 2 in extreem cases )

-no ракла

-no предпазни огради и т.н.

-

К'во да Ви кажа оше ,...... без легло не може :wir

Link to comment
Share on other sites

Пък моето е двуетажно! :P Аз спя отдолу.На втория е брата.Матрак ТЕД.Интересен факт е,че чак когато почне учебната година,разбирам колко важно и желано нещо е леглото.Защото преди това ставах в определени часове,а сега пак в същите часове,но с тая разлика,че требе да се ходи на училище,съм зомбясъл отвсякъде.

Иначе е доста удобно и уютно.Става като хралупа(дупка).Колкото момичета са дошли у нас(2-3),все са казвали,че е най-хубавото,което са виждали.

Моето легло-мечта обаче е хамак,висящ на тръби,подаващи се от терасата,под които няма нищо друго,освен улицата.Аз спя спокойно,така че няма да падна.Просто искам да спя едновременно под звездите и у нас.

Link to comment
Share on other sites

moeto leglo skoro shte go pogrebvam. na preklonna vyzrast e, nqma 1 krak, nadava voi vseki pyt kogato se opitam da se obyrna na drugiq hylbok i ima ogromna nujda ot plastichna operaciq. osven tova na nego sa se sluchvali slednite neshta: mnogokratno ritane s cel schupvane, pri koeto celta beshe postignata; mnogokratno mestene s cel better view - celta vse oshte q presledvam; mnogokratno povryshtane bez cel, no s prichina nekontroliruema upotreba na Ognena Voda; mnogokratno podskachane v/u nego s cel "vijte me kolko visoko skacham" (tova kogato bqh malka i kogato se napiq)....i t.n.

ta...skoro shte se razdelqm s nego...i mi e mychno.... :(

Link to comment
Share on other sites

Да довърша малко за леглото ми-когато се прибера и съм адски скапан-веднага лягам на него и след половин час съм свежар.Трикът се състои в лягане/поза труп/,без възглавница.Жестоко е,чувствам се прекрасно като си почивам така.Между другото и моето легло е счупено/имам още едно,но ме мързи да го сглобявам./И това съм си го заковал много елегантно с едни пирони,е естествено очаквам някоя нощ просто да пропадна.НО ще пропадна от моето си легло

Link to comment
Share on other sites

Трикът се състои в лягане/поза труп/,без възглавница.

Ако добавиш и ефект "все още мърдащ труп", за да се размажеш още повече на леглото, заспиването е гарантирано :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...