Jump to content
BulForum.com

Тоалетна хартия


Recommended Posts

Предназначение, условия за експлоатация и технически характеристики на Тоалетна хартия арт.№ 11315509 (по-долу наричано за краткост Изделие).

Предназначение: изделието служи за почистване на остатъците от процеса на отделяне на фекалии. Използува се от външната страна на задното отверстие, принадлежащите му участъци от кожа и локално концентрираното там покритие от косми (по-долу наричано за краткост Място на използуване).

 

* Начин на използуване:

 

1. Необходимо е старателно да се запознаете с настоящата инструкция. Инструкцията трябва да бъде закрепена с винт М6 на добре осветено и леснодостъпно място в зоната на пряка видимост на ползувателя (ползувателите).

2. Руло от Изделието да се разположи на нивото на гърдите в хоризонтално положение.

3. Извършете акта на отделяне на фекалии.

4. Убедете се в успешното завършване на акта и в отсъствието на признаци за неговото продължаване (тази точка е важна за икономията и рационалното използуване на изделието).

5. Хванете края на Изделието и с постъпателно движение на дясната ръка нагоре и надясно приблизително под ъгъл 60 градуса спрямо линията на хоризонта дръпнете Изделието отмотавайки от рулото 300 мм (за удобство на потребителя всеки 100 мм са маркирани с перфорация).

6. С разнопосочно движение на двете ръцете в хоризонтална плоскост скъсайте лента от Изделието. Същата манипулация може да се извърши с помощта на остър режещ предмет (кухненски нож, ножица, сатър или други). При това обаче трябва да се съблюдават мерките за безопастност. Забележка: препоръчва се скъсването да се извърши по перфорацията с цел да се избегне нарушаването на повърхностния слой на влакнистата структура на Изделието.

7. Вземете откъснатата част от Изделието и я сгънете във вид на хармоника (акордеон). Това се постига като скъсания участък от Изделието последователно се сгъва по перфорациите, докато се получи ново изделие, наричано по-долу за краткост Изделие N2 (виж рис.1)

8. Поставете Изделие N2 в ръката, която Ви е по-удобна.

9. Приложете така полученото в предишните точки Изделие N2 към Мястото на използуване (виж горе), притиснете плътно с ръка и извършете въртеливо движение в междухълмието.

10. Придвижете така използувано Изделие N2 в зрителното Ви поле (в условията на добро осветление) и внимателно разгледайте намиращата се там смазка за наличие на яйца на глисти или кръв. В случай, че намерите такива незабавно се обадете на съответното медицинско учреждение по местожителство. В противен случай повторете точки от 5 до 9 четири - пет пъти.

11. С чиста суха ръка проверете качеството на почистване (междухълмието трябва да е сухо на пипане, външната страна на задното отверстие да е меко на допир и добре изтрито и вълнистото покритие да е пухкаво и лесно за сресване). В случай на признаци на некачествено почистване (специфична субстанция под ноктите или остра миризма при обонятелен контрол) да се извършат манипулациите по точки от 5 до 9 още няколко пъти.

 

* Мерки за безопастност:

 

1. Да не се пуши в близост до Изделието.

2. Да не се оставя използуваното Изделие в близост до места за отдих, култура и хранене.

3. Да се пази от деца. Тоалетната хартия не е играчка, а средство за хигиена.

4. Не се препоръчва многократното използуване на Изделието.

Link to comment
Share on other sites

        3. Извършете акта на отделяне на фекалии.

        4. Убедете се в успешното завършване на акта

Teddy-King, ще те съдя за постване на прекалено смешни материали :) Корема ме боли от смях, по дяволите! Aaaaaaa! Спирам да пиша и пак почвам да се смея... :lol: :woot :lol:

Link to comment
Share on other sites

tova e staro i ne tolkova smeshno...da pro4etete za vidovete laina..e tam e smeshno ;)...tva...ili az ne sum ve4e nared ili zashtoto sum go 4el odavna ama ne mi beshe smeshno...

Link to comment
Share on other sites

liquid, това не просто е старо, а златно и напомнящо за едни такива отминали български времена. "Онова за видовете", онова са откровени глупости, а това претендира за сериозност!

Link to comment
Share on other sites

mi...s pretendraneto si ostava spored men...koto mu e smeshno da smee.  onova sa otkroveni glposti,ama sa istina  B)

А това може би е лъжа? Напротив!

А относно смеха- някой да те е карал да се смееш?

 

N00KiE, твоето си е откровен фетиш и не е за всеки ;)

Link to comment
Share on other sites

QUOTE(Teddy-King @ Sep 12 2004, 16:02 PM)

        3. Извършете акта на отделяне на фекалии.

        4. Убедете се в успешното завършване на акта

 

 

 

 

 

Teddy-King, ще те съдя за постване на прекалено смешни материали  Корема ме боли от смях, по дяволите! Aaaaaaa! Спирам да пиша и пак почвам да се смея...   

И аз така.

Link to comment
Share on other sites

Teddy-King направо се побърках от смях, искрено се забавлявах докато го четях. Наистина е златно!Ако имаш още "указания за употореба" или други такива смехории - go on!

А нещата на N00KiE ми дойдоха в повече.Издържах до втората снимка.

Link to comment
Share on other sites

Полезна информация.Трябва да е има във всяка обществена тоалетна.Щото има хора които незнаят как се ползва.

Link to comment
Share on other sites

хмм не мислих ,че Изделието има такава голяма стойност ,сега винаги когато го гледам ще си спомням за указанията и ще го боготворя лошото е единствено ,че с 1 руло от изделието не се издържа дълга ,тъй като сме 4ри членно семейство

Link to comment
Share on other sites

Не знам, дали сте запознати, но тази инструкция е съвсем автентична и е била наистина част от въпросното изделие. Поставяна е в стек с "n" на брой рула хартия -вносна (от някоя от съветските републики). Мисля, че оригиналът беше на руски, а това е преводът на български. На времето беше много популярно четивото, мисля че и в пресата беше публикувано, ама е "свежо"!

Link to comment
Share on other sites

...da pro4etete za vidovete laina..e tam e smeshno

 

помня че някъде имаше за видовете пръдни... е тва вече беше прекалено смешно дори и за мен. ама не помня точно къде беше.

 

Теди Кинг наистина полезна информация даваш ;)

Link to comment
Share on other sites

ама нема нищо общо с тоалетната хартия май...

Ми абсолютно нищо общо с темата, ма кой ти гледа.

Хайде да бройкаме на колко човека не им е харесал сайта и да чакаме кога ще се появи щастливецът на който му е харесало. Май това е целта...

 

Edit: Ей т`ва е... Кой к`вот си знае... Барем да си бяхте отворили темичка и да си го коментирате тоя сайт.

Link to comment
Share on other sites

Iadiax ue pich. :sick  :sick  :sick kak moja da dadesh tva  :sick:

:sick  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick  :sick

Nego gledaite osobeno Top 10 :sad2:

Ама въпреки погнусата и това че си ядял в момента си стигнал до top 10 ;) а?

Все пак благодаря че предупреди, аз стигнах до 3 и се отказах :sick .

Link to comment
Share on other sites

Хубава тема....

Ама напоследък забелязвам засилена тенденция да се "краде" от e-bane.net

Това съм го имал като разпечатка (или изрезка от вестник), още преди да има "e-bane.net", със сигурност! Като се замисля, по онова време, май, и интернет още нямаше. Тези там, да не са измислили колелото или топлата вада, нещо, като събират смешни неща? А за 'кафенцето", тогава, какво да кажем? feb, май, го прави по-отдавна от тях!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Това направо да си го разпечатам и да го сложа в тоалетната  :)

Аз съм го направил това доста отдавна :)

Но за пръв път го видях преди 5-6 години в една студентска квартирна тоалетна, закрепено с винт М6 на вратата :)

Link to comment
Share on other sites

Tuk nqkoi beshe pital za widovete laina, okaza ce gi ima v e-bane.net, no za da vi ulesnq shte postna laineniq material tuk. Izvinete za mrusotiqta :P

 

Лайна тип “мозъчен кръвоизлив”:

Този вид уби Елвис. Появяват се когато от силното напъване си сменяш боята от червено до зелено-синьо.

 

Бирени лайна:

Едни от най-лошите, но също и най-често срещани видове. Серат се предимно сутрин. Принципно не миришат толкова лошо, но това е подвеждащо. Напръскваш супника от горе до долу, докато започне да прилича на обстрелван склад за оръжие в Багдад и се чудиш как твоята девствена дупка може едновременно да сочи в толкова много посоки. Тогава установяваш, че тоалетната хартия - колкото и широка и дълга да е - пак не е достатъчна. Лошото е, ако се случи в чужди кенефи.

Забележка: Лайната "зелен чай" са точно като Бирените лайна

 

Лайна - духове:

Знаеш, че си се изсрал. Има лайна по тоалетната хартия, но няма в супника! Възможно е да е от подвида “Лайна-торпедо”, ако се е чуло цопване.

 

Лайна - тефлон:

Излизат толкова нежно и меко навън, че почти не могат да се усетят. Не оставят следи върху тоалетната хартия. Трябва да погледнеш в супника, за да си сигурен, че си срал.

 

Гумени лайна:

Консистенцията им е като на топла смола и оставят упорити следи по супника. Миеш си гъза за осемнайсти път и още не го усещаш чист. Решаваш проблема като нагъваш малко тоалетна хартия и я слагаш в гащите, за да останат поне те чисти.

 

Бавно развиващи се лайна:

Току що си си избърсал задника и... показало се е още... Май следващия изстрел идва, а?

 

Лайна - змии:

Те са хлъзгави, имат дебелина на палец и са дълги минимум 50 см. Имат потенциала на “Лайно-торпедо”.

 

Лайна - коркови тапи:

Познати още като "плувци". Дори след третото пускане на водата – те са още там. О, Боже! Как да ги разкарам? Лайненцата просто не потъват! Може да ти се случи навсякъде, но по-рядко в собствения ти кенеф.

 

Желаните лайна:

Седиш на супника, усещаш мравките в червата си. Потиш се, пускаш няколко пръдни, на практика правиш всичко... освен да сереш.

 

Влажни лайна:

Този вид се появяват с висока скорост, цопват във водата, от което гъзът ти се мокри.

 

Циментов блок или "О, Боже!" лайна:

Веднага след началото на срането си пожелаваш местна упойка.

 

Тип “Кинг Конг” или пълна кошница с лайна:

Масата им е толкова голяма, че отказва да изчезне в канализацията, преди да я раздробиш на парчета (ютия би свършила добра работа).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...