Jump to content
BulForum.com
Sign in to follow this  
tedy

Battlefield V

Recommended Posts

За пръв път пробвам игра от тази иначе отдавна известна ми поредица, покрай закупуването на нова видеокарта, с която пробвах не само тази, но и няколко други по-съвременни игри.

Чета доста негативни коментари за тази версия как доста се отклонявала от ценностите си, геймплей, история и т.н.

На мен лично доста ми харесва графиката, HDR-a, върви ми доста мазно, звуковите ефекти. Не ми харесва отвратителния английски английски с акцент, който почти не разбирам без надписите. Поне в началото не видях особена "история" или сюжет, който да се следва, но предвид тенденцията на останалите игри, които играя да стават все по-"отворени", ми трябваше нещо, в което основно да пуцам без да обикалям почти безцелно за глупости.

 

Та, минах 2-3 мисийки в началото, и след като дойдоха там съюзниците на помощ на тия двамата там, като свърши мисията, играта крашна и винаги на това място, колкото пъти да рестартирам играта, и не може да продължи. Има ли решение на това, чета че и на други крашва на различни места, да не би това да е края на епизода, и там някакви други да има, и да може да се "прескочи".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ако играта ти е оригилна, не би трябвало да крашва и забива. Виж, ако е кракната, това е друга бира :)

Колкото до негативните коментари - дължат се на това:

 

Отделно, че от Dice обявиха, че играта няма да получава вече нов content и малко или много я заебават, заради новата BF, която се гласи да излиза 2021. Ако ти е интересно - youtube - Battlefield 5 is dead/over/cancelled.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Това е мултиплейър игра на първо място и негативните коментари са свързани с мултиплейър частта.

 

EA успяха да спасят Battlefront 2, но с Battlefield V не стана работата..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Надявах се някой, на когото му е забивала така, да потвърди или каже дали е "нормално". Такова нещо с място където да крашва и да не може да продължи, ми се е случвало за целия ми живот само с една друга игра - Crysis 3, но след някой пач или реилйз стана работата.

BF V не че ми е кой знае колко критична, просто се чудех, хареса ми графиката и геймплея общо взето, не виждам кой знае каква фабула или нещо, освен да ходя на прости мисийки насам натам, поне в началото.

И всъщност какво се оказва, няма поддръжка няма нищо тази игра ли, и да не се мъча повече и да я махна..., еми то като е така, нямам и много избор, майната му.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Миналият месец обявиха, че няма да добавят ново съдържание, но ще продължат да правят някакви фиксове. Предполагам обаче, че става въпрос главно за мултиплейъра. Сингълплейър кампанията не знам дали са я пипали изобщо от пускането.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...