Jump to content
BulForum.com

въпрос относно хостинг


black_ice

Recommended Posts

Имах безплатен акаунт във Fastcomet за 1 година, услугата беше напълно ОК, shared пакет във Франкфурт.

И пинга и ъптайма бяха супер, никакви глобални проблеми.

 

Едит: И един съвет, без значение компанията, аз бих потърсил "coupons" преди sign up.

Link to comment
Share on other sites

От три-четири години съм пациент на ICN, ползвам два домейна и хостинг при тях, като цяло поддръжката им е адекватна, до момента винаги са реагирали бързо при проблеми. 

Link to comment
Share on other sites

Ползвам хостинг от NS1 от 3 години за два сайта на един план (най-евтиния). Много съм доволен, дори не само "за парите си". Съпорта (налагало ми се е 2-3 пъти, по някакви други причини) е адекватен колкото и на суперхостинг, бърз и любезен и адекватен. Суперхостинг ползвах сигурно над 6-7 години, добри са, но ценово вече не си заслужават според мен, освен в някои много тесни/редки ситуации. Особено след като преди 3г. махнаха възможността за повече от 1 сайт на най-евтиния план, което и беше повода да махна всичко от тях, вкл. домейните, които там са може би най-скъпите (с около 5 лв над останалите). Домейни ползвам от ICN, бяха най-евтини тогава из Бг и все пак не някоя непозната фирма.

Падане на сайтовете в NS1 имаше май само веднъж за малко за тия 3г., а редовно ги посещавам. Аз хванах 3лв/месец и май пак подновяването ще е на толкова като гледам, но в сайта им малкия план е увеличен на 4лв, което пак е по-евтино от повечето други, а за мен се доказаха като добри. И ICN чувам че им е добър хостинга, вече трябва да сравниш цените и параметрите и да прецениш.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...