Jump to content
BulForum.com

Хотели за домашни любимци


Recommended Posts

В сезона на отпуските сме.....

.... някои от вас имате деца, други имаме домашна животинка.

 

Какви опции за хотели за домашни животни знаете. За сега съм намерил само 1 вариант.

Link to comment
Share on other sites

Чудесно. Трябва да има. За много хора кучето е голяма част от него и ценен член на семейството.

 

За съжаление обаче имам нужда да оставя котка

Link to comment
Share on other sites

Ако намериш, сподели. Че и аз съм на същата 'лодка'. Лошото е че котките много трудно сменят жилището. Нашата бях я дал да я гледа приятел и беше избягала. От тогава не си правя експерименти, моля някой да я храни докато ме няма.

Link to comment
Share on other sites

Най-добре някой да я гледа. Не си прави експерименти. Темпераментни животни са, знаеш. Ще ти го върне тъпкано. Може да избяга, може друга щуротия да направи.

Link to comment
Share on other sites

Бях намерил преди една две години една кака която ги гледаше в една къща във вилната зона в Белащица. Доги Делукс или нещо такова беше.

 

Turn off this option! Turn off this option!

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Недейте да мъчите животните така. Ако не можете да го вземете с вас на почивката - намерете наистина някой близък, който е харесван от котката, и да минава веднъж на ден. Не е чак толкова много грижа да й изхвърли акото, една вода да сипе и да й сложи храна. Пък дори може да си поиграят, ако има време. Такива хотели, клетки... мъка за животното е, не че няма да изкара няколко дена затворена там, но защо да й го причинявате?

Ходил съм в квартира във Велко Търново, в която имаше котарак на преклонна възраст - наемаш си цялта квартира и получаваш задължението да се грижиш за котката :D Супер си беше, котарак беше доста дружелюбн и с удоволствие се нагласяше с непознати хора, ако и да е за два-три дни. Собственикът беше преценил, че няма защо да стресира животинката с местене, като така или иначе тя вижда всеки човек като "отварячка за консерви" и "средство за почесване" :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...