CMexyBka Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 жена съм бе ,как ше не съм жена жена и половина що се отнася до изказването ,нито за определена жена се отнася ,нито е събирателно исказване ,просто го казах в кръга на шегата ,нали знаеш ,един кръг и една шега по средата.Ма до сега никое момиче не се е оплакало ,та да завържем спора .... жалко бтв ,Теди също е женско име Наги ,аз в кю-то не съм писълА ( ) ,че съм момче бе , що ме издаде ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 От елементарните ми познания по анатомия влагалището няма такива размери Напротив-има.Ама тва е друга тема.Интересното е как се чувства горката риба Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 12, 2004 Author Share Posted August 12, 2004 Наги ,аз в кю-то не съм писълА ( ) ,че съм момче бе , що ме издаде ? <{POST_SNAPBACK}> Oups. SorrY. Мен не ме мешете - аз съм хетеро Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 аахахахааха.баси ташака деа,тоя рибаря нямал ли си е инструмент че ще ползва някфи миризливи дживотни за тая работа бе)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Интересното е как се чувства горката риба Mi po dobre q pitai i moje da ti kaje Az si misle 4e tva s ribata e super izvrateno!!Qvno toq ribar ne moje go dinge ama za drugite ribari ne e taka!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Oups. SorrY. Мен не ме мешете - аз съм хетеро <{POST_SNAPBACK}> Ние явно не сме... Както и да е, не му е тук мястото да си обсъждаме половете и наклонностите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.