Jump to content
BulForum.com

Некоректно отношение от prodavalnik.com


Nanko

Recommended Posts

Изпросиха си го просто. Крайно некоректно отношение към потребителите си! 

 

Не за първи път ми деактивират обявите без причина. Преди бях пуснал различни видове облицовка и ги бях групирал по цени. В една обява има няколко облицовки на една цена, с имена по снимките и подробно обяснение в описанието. Няколко дена след което виждам, че обявите ми са премахнати. След като се наложи да обяснявам на съпорта, че това не е една и съща обява решиха да ми позволят да си пусна обявите. 

 

И с други обяви съм имал подобни проблеми. Много е неприятно когато си отделил време за да подбереш подходящи снимки и напишеш добро описание и без причина ти деактивират обявите. 

 

Върха на сладоледа беше миналата седмица. Една обява се върти повече от 6 месеца (даже е препубликувана няколко пъти). Решавам да платя за реклама и на следващия ден ми я спират. Пиша им на съпорта да питам какво става, а те ми казват, че цената не отговаряла на описанието. На което аз пак трябва да им давам писмени обяснения, че цената е за 1 бр. а в писанието съм написал цени при поръчка на повече бройки. Съответно питам и какво се случва с парите който съм дал за реклама. Вече 1 седмица мина, платената реклама изгоря, а аз отговор още си чакам. Не съм за 4-5 лв. но отношението им е просто безобразно. 

 

Опитах се и телефон да намеря на тази фирма, но явно такъв няма. Не желаят да разговарят с потребителите си и да работят в тяхна полза.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...