Jump to content
BulForum.com

Nanko

Members
 • Content Count

  590
 • Joined

 • Last visited

About Nanko

 • Rank
  Гуру

Contact Methods

 • Website URL
  http://izgoden.com/
 • Skype
  nanko.p.nanev

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Фолиото е прозрачно, 23 микрона дебело, ширина 50 см, чисто тежи 3 кг. За какво може да се ползва? - Всичко което складирам в гаража и мазето е фолирано. Така се запазва от прах, гризачи и насекоми. Също така е подходящо за пакетиране на пратки които ще пращате по куриер. Цена: 11 лв. ролката. Тъй като има доста опции на пазара, а тук се държи на цената, ще я обоснова. Повечето ролки са с дебела шпула която тежи 400-500 гр. (срещал съм и повече) и се пишат общите килограми, а не чистото тегло. Също така се лъже в дебелината, разтегливостта и прочие.
 2. Заглавието казва всичко. От видео касета на цифров носител. Желателно е да е от Пловдив.
 3. С. Войводиново, 758кв. м, 13, 8м лице. 28кв. м. гараж, 24кв. м. стая. Ток, вода, в регулация. 40000лв Без канализация, редовен градски транспорт, на 5км от Пловдив. Частно лице! Повече инфо: https://www.imot.bg/1r157251304708817 Пускам обявата от името на приятел. Телефон за връзка: 0896624576
 4. Работил е без проблеми до преди месец, докато не му се развали WAN порта. Показва, че е изкаран кабела, а не е. Не разбирам, не ми се занимава (взел съм си нов) и ако някой го иска го продавам в състоянието което е. https://www.tp-link.com/bg/home-networking/wifi-router/tl-wdr3600/ Цена: 25 лв.
 5. Мисля, че много трудно ще намериш такъв човек. Аз лично не бих се наел да правя FTP или cloud на някой друг, но за себе си съвсем скоро проучвах какви са вариантите. Та ако споделиш идея как и с какво (не стъпка по стъпка, но примерно на каква ОС, с какъв софт и прочие) ще съм ти благодарен!
 6. Предлагам ваучер за 50 лв. които може да се използва при закупуването на ИКОНОМИЧЕН, БИЗНЕС или СТАНДАРТЕН споделен хостинг. Важи при закупуване от срок мин. 1 година. Ваучера е с уникален код и може да се използва само веднъж. Стандартната цена на икономичен план в момента е 130 лв, като при плащането на пълни 12 месеца получавате цена от 104,4 лв. След прилагане на ваучера цената става 54.4 лв. За 64,40 лв. (ваучера + 54,4 лв.) получавате за срок от 1 година: - 50 GB NVMe SSD Пространство - хостинг за 25 уебсайта - Неограничен Трафик - PHP 7.3 поддръжка - Безплатен SSL сертификат - X2 сървърна мощ - Професионална DDoS защита - WordPress Management - Кеширащи инструменти - 1 Mailing списък - Неограничени Поддомейни - Perl, CGI, Python - Неограничени MySQL - Ежедневен backup - Паролно защитени директории - Hotlink защита - Web Application Firewall - Malware Detector - SSL поддръжка - Хостинг панел - Домейн панел - Файлов мениджър - CronJobs - MIME типове - Apache Handlers Цената на ваучера в 10 лв.
 7. Имам няколко метални маси с вибратори/мотори и транформатори. На трифазен ток са. Търся някой който разбира и може да ги провери. Да ми каже какво им е и колко ще струва да ги оправи.
 8. Случайно да има художник във форума? Търся някой който може да рисува пейзажи върху цилиндър.
 9. Определено не. Но предполагам ще се съгласиш, че не винаги в парламента се приемат закони който да работят в полза на народа. П.С. Не ги знам какви са сега регулациите, обаче каквито и да са не им попречи на един комшия от втория етаж да си прекара кабела (не лично той де, а доставчика) първо на 50 см. пред 2 от терасите (не са негови) и после от уличната лампа през двора на съседа и хванат за неговия климатик (който е на неговата тераса).
 10. Извода е: на всякъде където се намеси държавата, цените се вдигат.
 11. На мен пък идеята ми се вижда интересна. Все пак е добре да дадеш малко повече подробности относно играта, защото повечето такива игри са еднотипни и омръзват след 1 игра. (като бях дете съм играл от сутрин до здрач на една определена бордова игра със всичките ми роднини. И това продължи до като не им писна на всичките. Накрая прибрах играта и след 10-15г. като я изкарах пак, точно след 1 игра и ми писна и на мен. Така, че си е малко относително). Другото което е добре да се провери е дали някоя личност или партия няма да се припознае и обиди лично. Тогава може да се пуснат 2-3 дела който ще се точат 5-6г. минимум. И ще ти се отще да я пускаш на пазара.
 12. Търся списък с фирми производители от Пловдив (и област Пловдив). Без значение какво произвеждат важното е да са производители. Моля, всеки който има информация, дори и за 1 фирма да ми пипе на ЛС.
 13. Трябва ми зарядно за лаптопа, за тези дни, от Пловдив с възможност за тест. Самсунг серия NP300, би трябвало да са еднакви.
 14. Някой знае ли защо бул. Цар Борис III" е затворен, или това е част от новата реалити игра на Тотев "А, познай кой булевард ще затворим днес?"
×
×
 • Create New...