Jump to content
BulForum.com

Nanko

Members
 • Content Count

  581
 • Joined

 • Last visited

About Nanko

 • Rank
  Гуру

Contact Methods

 • Website URL
  http://izgoden.com/
 • Skype
  nanko.p.nanev

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Определено не. Но предполагам ще се съгласиш, че не винаги в парламента се приемат закони който да работят в полза на народа. П.С. Не ги знам какви са сега регулациите, обаче каквито и да са не им попречи на един комшия от втория етаж да си прекара кабела (не лично той де, а доставчика) първо на 50 см. пред 2 от терасите (не са негови) и после от уличната лампа през двора на съседа и хванат за неговия климатик (който е на неговата тераса).
 2. Извода е: на всякъде където се намеси държавата, цените се вдигат.
 3. На мен пък идеята ми се вижда интересна. Все пак е добре да дадеш малко повече подробности относно играта, защото повечето такива игри са еднотипни и омръзват след 1 игра. (като бях дете съм играл от сутрин до здрач на една определена бордова игра със всичките ми роднини. И това продължи до като не им писна на всичките. Накрая прибрах играта и след 10-15г. като я изкарах пак, точно след 1 игра и ми писна и на мен. Така, че си е малко относително). Другото което е добре да се провери е дали някоя личност или партия няма да се припознае и обиди лично. Тогава може да се пуснат 2-3 дела който ще се точат 5-6г. минимум. И ще ти се отще да я пускаш на пазара.
 4. Nanko

  Тема за кратки въпроси

  Търся списък с фирми производители от Пловдив (и област Пловдив). Без значение какво произвеждат важното е да са производители. Моля, всеки който има информация, дори и за 1 фирма да ми пипе на ЛС.
 5. Трябва ми зарядно за лаптопа, за тези дни, от Пловдив с възможност за тест. Самсунг серия NP300, би трябвало да са еднакви.
 6. Някой знае ли защо бул. Цар Борис III" е затворен, или това е част от новата реалити игра на Тотев "А, познай кой булевард ще затворим днес?"
 7. Купувам части и комплекти от такова ел влакче.
 8. Купувам въпросния кабел. 4-5 метра. Освен метража единственото условие е да не разваля звука, да няма бръждене, пукане и прочие. По желание от Пловдив с лично предаване.
 9. Nanko

  По лека версия на Windows 7

  Последния windows който ползвах беше 7. До колкото знам няма по-лека версия, но има турориал в нета как да си я оптимизираш за да ти е по-лека. Аз лично бях със стар двуядрен процесор и стар диск и след оптимизацията си летеше (до първите 7 дена, после искаше рестарт и пак летеше). Ако не те дразни стария изглед и не ти пречи, че няма да има анимации и подобни смятам, че ще ти свърши работа. Ако не държиш и да е windows бих ти препоръчал linux.
 10. цена: 0,95 лв/бр. без ДДС. Продавам троторни плочки, сиви 30/30/4,5см. Големи наличности! тел. склад: 0887 929 157
 11. Nanko

  Катастрофи

  Има много по-лесен начин. Задължават се всички превозни средства да имат камера. Създава се уебсайт и приложения за телефон където всеки може да качва видео и описание на нарушението (подобни има вече, но личното ми мнение е, че не стават). Системата сортира всички номера на коли, като най-напред излизат тези за който има най-много подадени сигнали. Съставя им се акт и им се занулява бройката в системата. Така тези който правят най-много нарушение ще бъдат най-често наказвани и ще бъдат най-много глобявани. Ако пък и предложат % от събраните глоби за тези който са ги съобщили до 6 месеца ще се превъзпитат 95% от шофьорите.
 12. Тези системи ги има от 15-20г. да не е и повече. Бума им беше преди десетина години. Тотален скам са. Най-много първите дето са влезнали в схемата да изкарат някой лев. Всичко друго под ножа и докато има оборот седи сайта, после се маха и се пуска нов и така.
 13. Nanko

  мрежово оборудване

  Викиват, клещи и кабели имат със сигурност.
 14. Nanko

  Тема за кратки въпроси

  "а не само" трябваше да бъде.
 15. Nanko

  Тема за кратки въпроси

  От къде мога да взема пръскалка която да се монтира на стена и да може да пръска на 180 градуса? И една на 90 градуса. Радиуса да е възможно най-голям, като да полива цялата площ, а само да очертае кръг. Дано да съм го обяснил разбираемо.
×