Jump to content
BulForum.com

Nanko

Members
 • Content Count

  585
 • Joined

About Nanko

 • Rank
  Гуру

Contact Methods

 • Website URL
  http://izgoden.com/
 • Skype
  nanko.p.nanev

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Мисля, че много трудно ще намериш такъв човек. Аз лично не бих се наел да правя FTP или cloud на някой друг, но за себе си съвсем скоро проучвах какви са вариантите. Та ако споделиш идея как и с какво (не стъпка по стъпка, но примерно на каква ОС, с какъв софт и прочие) ще съм ти благодарен!
 2. Предлагам ваучер за 50 лв. които може да се използва при закупуването на ИКОНОМИЧЕН, БИЗНЕС или СТАНДАРТЕН споделен хостинг. Важи при закупуване от срок мин. 1 година. Ваучера е с уникален код и може да се използва само веднъж. Стандартната цена на икономичен план в момента е 130 лв, като при плащането на пълни 12 месеца получавате цена от 104,4 лв. След прилагане на ваучера цената става 54.4 лв. За 64,40 лв. (ваучера + 54,4 лв.) получавате за срок от 1 година: - 50 GB NVMe SSD Пространство - хостинг за 25 уебсайта - Неограничен Трафик - PHP 7.3 поддръжка - Безплатен SSL сертификат - X2 сървърна мощ - Професионална DDoS защита - WordPress Management - Кеширащи инструменти - 1 Mailing списък - Неограничени Поддомейни - Perl, CGI, Python - Неограничени MySQL - Ежедневен backup - Паролно защитени директории - Hotlink защита - Web Application Firewall - Malware Detector - SSL поддръжка - Хостинг панел - Домейн панел - Файлов мениджър - CronJobs - MIME типове - Apache Handlers Цената на ваучера в 10 лв.
 3. Имам няколко метални маси с вибратори/мотори и транформатори. На трифазен ток са. Търся някой който разбира и може да ги провери. Да ми каже какво им е и колко ще струва да ги оправи.
 4. Случайно да има художник във форума? Търся някой който може да рисува пейзажи върху цилиндър.
 5. Определено не. Но предполагам ще се съгласиш, че не винаги в парламента се приемат закони който да работят в полза на народа. П.С. Не ги знам какви са сега регулациите, обаче каквито и да са не им попречи на един комшия от втория етаж да си прекара кабела (не лично той де, а доставчика) първо на 50 см. пред 2 от терасите (не са негови) и после от уличната лампа през двора на съседа и хванат за неговия климатик (който е на неговата тераса).
 6. Извода е: на всякъде където се намеси държавата, цените се вдигат.
 7. На мен пък идеята ми се вижда интересна. Все пак е добре да дадеш малко повече подробности относно играта, защото повечето такива игри са еднотипни и омръзват след 1 игра. (като бях дете съм играл от сутрин до здрач на една определена бордова игра със всичките ми роднини. И това продължи до като не им писна на всичките. Накрая прибрах играта и след 10-15г. като я изкарах пак, точно след 1 игра и ми писна и на мен. Така, че си е малко относително). Другото което е добре да се провери е дали някоя личност или партия няма да се припознае и обиди лично. Тогава може да се пуснат 2-3 дела който ще се точат 5-6г. минимум. И ще ти се отще да я пускаш на пазара.
 8. Търся списък с фирми производители от Пловдив (и област Пловдив). Без значение какво произвеждат важното е да са производители. Моля, всеки който има информация, дори и за 1 фирма да ми пипе на ЛС.
 9. Трябва ми зарядно за лаптопа, за тези дни, от Пловдив с възможност за тест. Самсунг серия NP300, би трябвало да са еднакви.
 10. Някой знае ли защо бул. Цар Борис III" е затворен, или това е част от новата реалити игра на Тотев "А, познай кой булевард ще затворим днес?"
 11. Купувам части и комплекти от такова ел влакче.
 12. Купувам въпросния кабел. 4-5 метра. Освен метража единственото условие е да не разваля звука, да няма бръждене, пукане и прочие. По желание от Пловдив с лично предаване.
 13. Последния windows който ползвах беше 7. До колкото знам няма по-лека версия, но има турориал в нета как да си я оптимизираш за да ти е по-лека. Аз лично бях със стар двуядрен процесор и стар диск и след оптимизацията си летеше (до първите 7 дена, после искаше рестарт и пак летеше). Ако не те дразни стария изглед и не ти пречи, че няма да има анимации и подобни смятам, че ще ти свърши работа. Ако не държиш и да е windows бих ти препоръчал linux.
 14. цена: 0,95 лв/бр. без ДДС. Продавам троторни плочки, сиви 30/30/4,5см. Големи наличности! тел. склад: 0887 929 157
 15. Има много по-лесен начин. Задължават се всички превозни средства да имат камера. Създава се уебсайт и приложения за телефон където всеки може да качва видео и описание на нарушението (подобни има вече, но личното ми мнение е, че не стават). Системата сортира всички номера на коли, като най-напред излизат тези за който има най-много подадени сигнали. Съставя им се акт и им се занулява бройката в системата. Така тези който правят най-много нарушение ще бъдат най-често наказвани и ще бъдат най-много глобявани. Ако пък и предложат % от събраните глоби за тези който са ги съобщили до 6 месеца ще се превъзпитат 95% от шофьорите.
×
×
 • Create New...