Jump to content
BulForum.com

Nanko

Members
 • Content Count

  607
 • Joined

 • Last visited

About Nanko

 • Rank
  Гуру

Contact Methods

 • Website URL
  http://izgoden.com/
 • Skype
  nanko.p.nanev

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Търся домашна помощница за Кючука. Веднъж седмично. Моля за оферти на лично. Приемам и препоръки.
 2. Дали има usb stick който да работи с булсата?
 3. Идеята по-скоро ми беше да си спестя време и да не кисна по задръстванията. Но като чета, май май няма смисъл. Иначе проблема с паркирането е само вечер пред блока. Тоест това би било единствения плюс тук за евентуална тротинетка.
 4. Има тротинетки които ги дават че вдигат 35-40 км/ч. Но не мога да преценя каква ще е средната скорост. Точно заради тези спирания и чакания. В подлеза какъв е проблема да се движа пак с тротинетката? Другото което не мога да преценя е колко време ще изкара батерията. Защото ако предложим, че я ползвам 6 месеца в годината, за 2 години няма да да избия инвестицията за тротинетката. А разходите по колата ще си вървят, само горивото и амортизацията приспадам.
 5. 25 - 30 минути е много. Аз с колата (по алтернативен маршрут) го взимам за 30 мин. (40 в редки случай) и то без да нарушавам правилата за движение.
 6. Малко странен въпрос. Някой може ли да ми каже за какво време може да се измине това разстояние с ел. тротинетка в трафика?
 7. Благодаря за включването. Може ли за конкретни приложения, марка модел? Mesh не е опция.
 8. Здравейте, Бихте ли ми препоръчали рутер за апартамент? Ще се ползва само на 2.4GHz и търся висока скорост, стабилност на руера и максимално голям обхват. С други думи по съседните апартаменти и стълбището. Колкото повече, толкова повече. От това което четох из нета стигнах до Asus RT-AC86U AC2900. Изглежда предлага добра скорост на 2.4GHz (750 Mbps) и по коментарите изглежда стабилен. Намерих го на 350 лв. така, че залагам това като бюджет.
 9. Търся видео карта за ASRock B550M-HDV
 10. В базара има по 10-15 лв. оригинална кутийка с диск. Взимаш си такава и никой не може да те пипне.
 11. От 20г. не съм имал PC. Само на лаптопи карам. Нямам представа.
 12. Бърз въпрос! Дъно: ASRock A520M-HDV; Ако се върже телевизор в HDMI порта и монитор във VGA порта, ще могат ли да работят едновременно? Бонус въпрос: ако се сложи външна видео карта колко порта (и кои) могат да се ползват за отдели монитори/телевизори?
 13. Average CPU Mark по cpubenchmark.net > 4000 SSD Сравнително по-мощта видео карта. Да могат да се гледат full HD филми без да насича (не само на прясно инсталиран OS) Ако монитора е по-малък от 15.6" да има изход за монитор (те май всички имат, но за всеки случай) RAM 8GB или повече С предимство, ако има нещо от следните: + HDMI е с предимство HDD 1TB+ SSD 120GB+ Батерията да държи повече от 2ч. Приемам оферти до 400 лв.
 14. Цената е според вида и състоянието на палета. Пояснявам: евро или скара, скарите са няколко вида има с много тънки дъски и трупчета, има и такива които почти приличат на евро. Също така е важно в какво състояние са палетите. Нови, стари, изгнили, счупени, здрави.
×
×
 • Create New...