Jump to content
BulForum.com

Nanko

Members
 • Content Count

  605
 • Joined

 • Last visited

About Nanko

 • Rank
  Гуру

Contact Methods

 • Website URL
  http://izgoden.com/
 • Skype
  nanko.p.nanev

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Идеята по-скоро ми беше да си спестя време и да не кисна по задръстванията. Но като чета, май май няма смисъл. Иначе проблема с паркирането е само вечер пред блока. Тоест това би било единствения плюс тук за евентуална тротинетка.
 2. Има тротинетки които ги дават че вдигат 35-40 км/ч. Но не мога да преценя каква ще е средната скорост. Точно заради тези спирания и чакания. В подлеза какъв е проблема да се движа пак с тротинетката? Другото което не мога да преценя е колко време ще изкара батерията. Защото ако предложим, че я ползвам 6 месеца в годината, за 2 години няма да да избия инвестицията за тротинетката. А разходите по колата ще си вървят, само горивото и амортизацията приспадам.
 3. 25 - 30 минути е много. Аз с колата (по алтернативен маршрут) го взимам за 30 мин. (40 в редки случай) и то без да нарушавам правилата за движение.
 4. Малко странен въпрос. Някой може ли да ми каже за какво време може да се измине това разстояние с ел. тротинетка в трафика?
 5. Благодаря за включването. Може ли за конкретни приложения, марка модел? Mesh не е опция.
 6. Здравейте, Бихте ли ми препоръчали рутер за апартамент? Ще се ползва само на 2.4GHz и търся висока скорост, стабилност на руера и максимално голям обхват. С други думи по съседните апартаменти и стълбището. Колкото повече, толкова повече. От това което четох из нета стигнах до Asus RT-AC86U AC2900. Изглежда предлага добра скорост на 2.4GHz (750 Mbps) и по коментарите изглежда стабилен. Намерих го на 350 лв. така, че залагам това като бюджет.
 7. Търся видео карта за ASRock B550M-HDV
 8. В базара има по 10-15 лв. оригинална кутийка с диск. Взимаш си такава и никой не може да те пипне.
 9. От 20г. не съм имал PC. Само на лаптопи карам. Нямам представа.
 10. Бърз въпрос! Дъно: ASRock A520M-HDV; Ако се върже телевизор в HDMI порта и монитор във VGA порта, ще могат ли да работят едновременно? Бонус въпрос: ако се сложи външна видео карта колко порта (и кои) могат да се ползват за отдели монитори/телевизори?
 11. Average CPU Mark по cpubenchmark.net > 4000 SSD Сравнително по-мощта видео карта. Да могат да се гледат full HD филми без да насича (не само на прясно инсталиран OS) Ако монитора е по-малък от 15.6" да има изход за монитор (те май всички имат, но за всеки случай) RAM 8GB или повече С предимство, ако има нещо от следните: + HDMI е с предимство HDD 1TB+ SSD 120GB+ Батерията да държи повече от 2ч. Приемам оферти до 400 лв.
 12. Цената е според вида и състоянието на палета. Пояснявам: евро или скара, скарите са няколко вида има с много тънки дъски и трупчета, има и такива които почти приличат на евро. Също така е важно в какво състояние са палетите. Нови, стари, изгнили, счупени, здрави.
 13. Изкупувам палети евро или скари с размер 80/120
 14. Бихте ли ми препоръчали детски часовник с GPS. Идеята ми е детето да ползва часовника само като часовник, да няма игри, телефонни разговори и прочие. До колкото разбрах това можело да се спира от приложение. Но не съм много запознат. Edit: детето няма да има телефон. Сим картата трябва да се сложи директно в часовника.
×
×
 • Create New...