Jump to content
BulForum.com

Nanko

Members
 • Content Count

  616
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nanko

 1. Някой може ли да ми каже каква е скоростта на международния трафик за тази услуга?
 2. Точно в това е въпроса, че в цента от 25 лв. за физически лица, пак има ДДС, а не може да се издаде фактура на фирма.
 3. Интересно как едната цена я визмаш без ДДС, а другата с ДДС.
 4. Незнам как го сметна.
 5. 24.90 лв. за: срещу 82.8 лв. (с ДДС) за: Dedicated BG IP адрес струва 10 лв/м. (този дето влиза в цената). Другите се заплащат допълнително. Има VPN-и за по $2-3 на месец. Но и реалния IP адрес не е нещо което ми трябва. Както и да го погледа 57 лв. за по-бърз международен ъплоад ми се вижда несправедливо. 80 mbps не е никак зле. А и не ми трябва повече. По-скоро ще се ориентирам към друг доставчик.
 6. Искам да пуна интрнет в офис, но виждам, че за да мога да получа фактура трябва да плащам над 3 пъти повече за същата услуга. Аз ли нещо не схващам или си има дискриминация?
 7. Моля, за препоръка какво да си взема. Трябва да може да се справя с 3л дизел.
 8. Някой знае ли от колко часа започва емага?
 9. Търся домашна помощница за Кючука. Веднъж седмично. Моля за оферти на лично. Приемам и препоръки.
 10. Дали има usb stick който да работи с булсата?
 11. Идеята по-скоро ми беше да си спестя време и да не кисна по задръстванията. Но като чета, май май няма смисъл. Иначе проблема с паркирането е само вечер пред блока. Тоест това би било единствения плюс тук за евентуална тротинетка.
 12. Има тротинетки които ги дават че вдигат 35-40 км/ч. Но не мога да преценя каква ще е средната скорост. Точно заради тези спирания и чакания. В подлеза какъв е проблема да се движа пак с тротинетката? Другото което не мога да преценя е колко време ще изкара батерията. Защото ако предложим, че я ползвам 6 месеца в годината, за 2 години няма да да избия инвестицията за тротинетката. А разходите по колата ще си вървят, само горивото и амортизацията приспадам.
 13. 25 - 30 минути е много. Аз с колата (по алтернативен маршрут) го взимам за 30 мин. (40 в редки случай) и то без да нарушавам правилата за движение.
 14. Малко странен въпрос. Някой може ли да ми каже за какво време може да се измине това разстояние с ел. тротинетка в трафика?
 15. Благодаря за включването. Може ли за конкретни приложения, марка модел? Mesh не е опция.
 16. Здравейте, Бихте ли ми препоръчали рутер за апартамент? Ще се ползва само на 2.4GHz и търся висока скорост, стабилност на руера и максимално голям обхват. С други думи по съседните апартаменти и стълбището. Колкото повече, толкова повече. От това което четох из нета стигнах до Asus RT-AC86U AC2900. Изглежда предлага добра скорост на 2.4GHz (750 Mbps) и по коментарите изглежда стабилен. Намерих го на 350 лв. така, че залагам това като бюджет.
 17. Търся видео карта за ASRock B550M-HDV
 18. В базара има по 10-15 лв. оригинална кутийка с диск. Взимаш си такава и никой не може да те пипне.
 19. От 20г. не съм имал PC. Само на лаптопи карам. Нямам представа.
 20. Бърз въпрос! Дъно: ASRock A520M-HDV; Ако се върже телевизор в HDMI порта и монитор във VGA порта, ще могат ли да работят едновременно? Бонус въпрос: ако се сложи външна видео карта колко порта (и кои) могат да се ползват за отдели монитори/телевизори?
 21. Average CPU Mark по cpubenchmark.net > 4000 SSD Сравнително по-мощта видео карта. Да могат да се гледат full HD филми без да насича (не само на прясно инсталиран OS) Ако монитора е по-малък от 15.6" да има изход за монитор (те май всички имат, но за всеки случай) RAM 8GB или повече С предимство, ако има нещо от следните: + HDMI е с предимство HDD 1TB+ SSD 120GB+ Батерията да държи повече от 2ч. Приемам оферти до 400 лв.
 22. Цената е според вида и състоянието на палета. Пояснявам: евро или скара, скарите са няколко вида има с много тънки дъски и трупчета, има и такива които почти приличат на евро. Също така е важно в какво състояние са палетите. Нови, стари, изгнили, счупени, здрави.
 23. Изкупувам палети евро или скари с размер 80/120
 24. Бихте ли ми препоръчали детски часовник с GPS. Идеята ми е детето да ползва часовника само като часовник, да няма игри, телефонни разговори и прочие. До колкото разбрах това можело да се спира от приложение. Но не съм много запознат. Edit: детето няма да има телефон. Сим картата трябва да се сложи директно в часовника.
×
×
 • Create New...