Jump to content
BulForum.com

Star Citizen - the ultimate space sim


Crazy_Hamster

Recommended Posts

Предполагам има фенове на космическите кораби из форума и такива като мен, които се кефиха супер многои на Freelancer преди няколко години. Е, Крис Робъртс усилено работи по тех ултимей спейс сим. Няма издател, който да дава парите и да диктува какво се случва, всичко е crowdfunding събрани са до момента 14 милиона пари, което си е постижени и продължават да се събират. Нямам време да пиша в повече детайл в момента, но ето сайт:https://robertsspaceindustries.com/

Link to comment
Share on other sites

Аз я следя, но поради друга причина. Най-вероятно няма да я играя, нищо че ще е доста добра играта, но определено идеата на Крис е много добра и евала на него за това, яе за толкова кратко време играта събра толкова много пари. Има идеи, които заинтригуваха доста хора. Май месец беше успял да събере май 4 милиона, вече наближава 15-тия.

 

Който има интерес и му се чете, може да хвърли едно око и на mmorpg.com - клик

Link to comment
Share on other sites

Доста внимание и труд влагат в играта. Не съм виждал толкова красиви и детайлни кораби. Всичко да е функциониращо и работещо а не просто текстура. CryEngine 3 доста добре пасва.

Link to comment
Share on other sites

Страхотно! Играл съм и Wing Commander, и Privateer, а Freelancer си играя и в момента. 10 години и нагоре не е излизало нищо свясно в жанра... 

Link to comment
Share on other sites

На Геймском ще покажат по-пълно демо на хангара и какво можеш да правиш вътре, а в края на годината май ще е достъпно и за публична (или затворена) бета. Това го чакам с нетърпение и аз, дано само успеят да изпълнят стойностно поне 50% от това, което обещават.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Появи се в нета презентация на хангарите. Крис Робъртс представя и обяснява за видовете хангари, за малките неща, които трябва да поизчистят в играта, но все не им остава време и т.н. 

Ето и линк: клик

Link to comment
Share on other sites

Много радва визията и анимациите, всчико добре го изпипват. Може да бачкат бавно, но определено когато изкарат нещто то ще е качествено. Особено ме радва това, че ще пускат модулите така по отделно, за да може всеки да се тества обстойно, а не след 1-2 години да пуснат цялата игра и после 6 месеца да оправят бъгове и простотии.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...