Jump to content
BulForum.com

Съвет за смартфон


mita6ky

Recommended Posts

Здравейте съфорумници, бих искал да ви помоля за съвет относно смартфоните, защото ми предстои купуването на такъв съвсем скоро. Първият ми въпрос беше Андроид или иОС, но след доста изчетена информация се спрях на Андроид. Сега въпросът беше каква марка. Спрях се на HTC и по скоро HTC One X. Телефонът ще го купя от Ментел. Какво мислите вие за този телефон. Споделете вашите впечатления и ме насочете. Благодаря ви за отделеното време :) :beer:

Link to comment
Share on other sites

Изработката му е много хубава на фона на останалите устройства с Android.

Може да ти дойде малко голям, не знам с какво си бил до сега, но аз го вадя като съм с един определен панталон и клекна да си завържа обувките, защото имам чувството, че ще се прекърши.

Екрана му е един от най-добрите на пазара според много хора.

Батерията обаче не кара дълго време заради софтуера

Очаква се ъпдейт на софтуера, който да оправи и лага в интерфейса и батерията, но се очаква вече 20 дни тоя ъпдейт и още го няма.

Също така - много грее в средата на устройството при по-продължително ползване.

Link to comment
Share on other sites

Ето тука има доста обширна тема за устройството: http://www.androidbg.com/forum/forum92-htc-one-x.html

В интерес на истината, при мене има само мноого леки вълнички, и то при по-силен натиск в дясната част на дисплея. Други оплаквания нямам засега. Както каза Вокса, след ъпдейта се надяваме нещата да са по-добри..

we'll see..

Link to comment
Share on other sites

Ако може да използвам темата и да попитам какво мислите за http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3374/huawei-ascend-p1 , имам едн телефонче от тази марка и съм страшно доволен ,но все пак става въпрос за обикновен двусимов телефон без OS .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...