Jump to content
BulForum.com

Смяна на тоалетна чиния


Recommended Posts

Здравейте колеги.

Живея в малка квартира която си има нужда от ремонт та съм решил тези дни да се захвана със смяната на тоалетната чиния.

Взех най-обикновена чиния със задно оттичане като тази :

produkt_4567.jpeg

До колкото ми обясниха в магазина, на долният край на чинията има две дупчици в които се поставят винтове за закрепянето на чинията.

 

Проблема е там че старата чиния е доста износена и не ми идва на идея винтовете как да ги махна, освен да я раздробя на парчета и да ги изкарам последни smack-self-in-the-head.gif

 

 

Не ми е до 20-30те лева които бих дал на някой да го направи вместо мен, но имам желанието да поема тази инициатива сам, че после като седна и задника ми да се гордее с мен (rofl)

Link to comment
Share on other sites

Ако си СИГУРЕН, че няма как да извадиш старата чиния и не ти пука за нея, просто я счупи внимателно. Внимавай да не потрошиш плочите под нея! Не подлагай нищо тип "лост" отдолу. Може да ползваш гумен чук, за да я начупиш на парчета. И удряй само отстрани, не отгоре.

Link to comment
Share on other sites

За да са сложение болтове е имало как, следователно ще има и как да се махнат. Виждат ли се тези болтове? Ако се виждат какви са?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ако не се вижда главата на болта, то отгоре има декоративно капаче - махни го и готово. Проблем ще е, ако чинията не е била сложена върху плочките, а е сложена и след това са налепени плочките около нея - после ще трябва да изравняваш нивото. Приготви си 2-3 листа от вестник - като махнеш чинията и откачиш тръбата ще замирише. Направи на топка вестниците и ги набутай в дупката, но внимавай да не влезнат навътре и да не можеш да ги изкараш! :))

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...