Jump to content
BulForum.com

vkirov

Members
  • Posts

    550
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Plovdiv

Recent Profile Visitors

1531 profile views

vkirov's Achievements

Гуру

Гуру (5/9)

  1. Не, колега. Щом ще криеш тикса под первази, проблем нямаш. Ще имаш най-бързият нет в Пловдив, на най-добрата цена, няма да имаш загуба на пакети, ще получиш страхотен съпорт! Едно време и лангейм на дайлъп нямаха загуба на пакети ... докато не вдигне дуплекса, после евроком на 256кбпс и те нямаха загуба на пакети, след това визио също нямаха загуба на пакети, ако не падне кабела от клоните, сега и с кулбокс няма да имаш загуба на пакети, ако не се отлепи тиксото. Но се работи да не се отлепя тиксото впрочем ... както разбрахме. Моите коментари бяха в съвсем друга посока и щом не си забелязал, то няма защо да се тревожиш. Жертва ?!? За Бога, как го реши това? Драскам си тука, да върви мастиката ...
  2. Този кабел е работил 14 години, защото го гледах като новоредно, не дишах покрай него и беше под шкаф, който не местих изобщо! Дори прах не чистих около него! Искате ли да го размърдаме този кабел и да видим колко ще изкара и каква услуга ще предостави ?!? Започвам да съжалявам, че не ви разкарвах за всеки проблем, че си купувах дистанционните от вас, вместо да искам подмяна и че сам си купувах адаптери, защото изгаряха постоянно! Мисля, че наглостта понякога минава разумните граници!!!
  3. както обещах - снимка без ваденки и тикса. Другият край влиза в розетката в стената, кабелът е 30-на см дълъг и все така бял и цял . Шок и ужас просто.
  4. Точно за това говорим! На един му пука дали има грозотии и мезерии в дома си, на друг - не. На мен не ми е все тая. Ще снимам после как е при мен, че трябва да местя шкафа, пък без мастика не става. Пауър си трябва за подобна физическа дейност.
  5. Ц, просто това получих. Не знам как ви се струва нормално цялото това тиксо, изглежда пак ще се наложи да снимам какво имам сега от А1. Няма, /повтарям/ няма никакъв изолирбанд никъде. Оптичен кабел - хуявея - и след него по въздух 2 тв, 2 компа, 1 лаптоп, 3 телефона.
  6. Да влезе, да влезе, ама гледай как ще влезе, че така беше при мен Точно днес изхвърлих това "нещо" и запазих снимка за спомен, че подобно качество не се вижда всеки ден. ПС: Да не се приеме от онова мрънкане без мастиката. Позитивно и градивно е
  7. Да обобщим - истината е в мастиката. Ако има мастика - и куцата услуга става екстра, и мрънкането става по-благо. Виж ако свърши мастиката на българина - е тогава, тогава ... да видиш що е мрънкане. Тука за някакъв си нет се пинявим
  8. Точно бях почнал да пиша нещо ... все пак ще го напиша ... на изпроводяк И така, беше следното, преди да ми светне, че има ново мнение: Ще добавя и още нещо, което мислех да напиша с цел да съм обективен и забравих ... сега да не редактирам, че тъпо ... Относно съпорта на Кулбокс: Ако се мине ситото на националния телефон - с това колко лампи светят и извади и сложи кабела - след това на местно ниво, поддръжката е много добра! Проблемът се решава да речем в рамките на час! Освен това, Кулбокс е първата фирма, която изобщо си спомням, в която служителите влизат в дома ти с ... найлонови калцуни на обувките. За човек с дете и котка тези неща са наистина важни! Като цяло, докато фирмата беше пловдивска, нещата вървяха наистина добре. В началото телевизията беше катастрофа, но беше нещо наистина иновативно и го търпях, защото знаех, че подкрепям нещо ново, което другите изобщо не си позволяваха да предложат. За съжаление обаче, Кулбокс си остана просто там ... поне според мен. И последно на "изпроводяк" Приятел, не съм никакъв клиент на А1, имам БОБ към тях и се опитват от години да ме шитнат. За цени не си спомням да съм коментирал по-горе, ако искаш отиди и ти и вероятно ще ти дадат същата оферта, като моята В МОЛ Марково тепе бях, пробвай утре. Дори не съм избирал каката
  9. Хора, аз съм абонат от 15 години и повече на кулбокс! Тогава имаше офиси! Отиваш, разбираш се ... като човек. Сега пращаш кутийки по еконти! Кой и кога ме уведоми за това? Никога! Моята идея изобщо не беше А1 срещу Кулбокс. На мен лично, за моите нужди, за моите крайни устройства, за моето потребление - А1 ми предложиха супер условия и имат това, което ми трябва. Вече ... не знам ... почти месец - всичко с А1 си бачка отлично. Плащам 300мб нет, получвам 280. Плащам ТВ, получавам. Нищо не засича, запича, нямам кабели в целия апартамент. Мен това ме вълнува. Аз съм дърт човек, малко неща ме вълнуват вече. Вълнува ме, че в целия апартамент имам само едно нещо - това, което прикачам по-долу, нищо друго, нито един кабел, нищо! Чаках години, години Кулбокс да ми предложат такова решение - не дойде! Ако беше ми предложил Виваком - щях да ида при тях, ако беше Глобул, щях да съм при тях, ако беше Кулбокс - щях да остана при тях. Но те ми предложиха просто една селска кака да ми обяснява по телефона, че си имат достатъчно клиенти и от мен нужда нямали. Еми здраве пожелавам!
  10. Понеже някой по-нагоре беше отбелязал като основно предимство безпроблемния отказ от услуги на Кулбокс, сега ще ви кажа как става наяве: Пускаш запитване през сайта, обажда ти се една кака и с доста нагъл тон ти дава инструкции за процедурата: - подаваш едномесечно предизвестие; - събираш цялата купчина с "устройства", дистанционни, найлонки и там каквото имаш; - намираш си кутия; - опаковаш всичко това; - отиваш в офис на еконт и пращаш всичко това до друг офис на еконт - адресираш до неизвестен човек - пишеш там Кулбокс и номер за контакт националния телефон - взима го неизвестен човек и нямаш никаква идея какво е получено, дали си пратил правилно цялата купчина, дали е изправно, не получаваш приемо-предавателен протокол, нищо! Гадаеш дали утре няма да те осъдят, че не си върнал оборудването! И така, ръгаш плъзгача в сайта и ти дава, че имаш още месец услуги, след което трябва до 7 дни да изпълниш по-горната процедура; Още на следващия ден се обажда същата или подобна слязла от балкана кака и ти казва, че трябва да върнеш оборудването. Питаш - нали месец ... после 7 дни ... казва ти се - може и сега За възстановяване на сумата, която си предплатил и дума няма при опцията "сега". За това, че те обвързват с трета компания, за която не си бил уведомен, че ще имаш отношения /куриер на гащи и чорапи например/ - дума няма; За това кой ще плати куриера - дума няма Кулбокс за мен се е превърнал в КОМЕДИЯ !!! Фирма за деца, които си нямат друга работа цял ден, освен да обикалят по еконти да пращат кутийки и глупости! Това е нелепо, просто нелепо!
  11. Найлонки безплатно за второто дистанционно ще има ли?
  12. Боксов чувал 80см 15кг с кука за окачване на таван + боксови ръкавици - и двете в състояние като нови. Цена: 70лв Пловдив, Остромила, лично предаване. Без пазарлъци.
  13. Продавам грамофон Technics sl-j110r, усилвател Technics SU-X120 и две колони Technics SB-CS5. Всичко работи чудесно, иглата на грамофона е сменяна, купувах я от Англия преди време. Продава се всичко заедно за 299лв, което е поне два пъти по-евтино от това, което струват поотделно. За Пловдив само, лично предаване.
  14. По-стар е дори, с кинескоп.
×
×
  • Create New...