Jump to content
BulForum.com

Геймърски компютър без захранване и HDD

Recommended Posts

извинявай, ама ценообразуването ти ми се вижда леко странно ... цената я оставям без коментар, но от чисто любопитство - какво е това захранване и хард, та ги оценяваш общо на 100 лв.? :unsure:

Кое му е геймърското на този компютър? :confused

е преди около 3 години е бил геймърски

сега освен дъното нищо друго не е актуално(но как така ново, пък с оставаща гаранция 2-3 месеца :) )

samkijot, по-принцип захранване 20лв и харда 60. Останалите 20лв защото е готова конфигурация...

*POMPATA*, кажи ми една игра, която няма да ми върви на почти мах. графика? Защото не съм срещал такава...

Не знам за теб, но аз под геймърски комп това разбирам...

То че има компоненти много по-добри от тези, има но докато излязат игри, които няма да вървят на моя комп(демек ще вървят само на тия "по-добри компоненти"),тия супер чаркалаци ще струват колкото моите.

dj ice, дай да го видим тоя магазин да си коригирам цената по него...

е преди около 3 години е бил геймърски

сега освен дъното нищо друго не е актуално(но как така ново, пък с оставаща гаранция 2-3 месеца :) )

Дъното е купено с 3 месеца гаранция. Пак ще питам какво разбираш под геймърски, че моя не бил?

Intel Celeron DuaLCore E3400 78.08 лв.

ASUS P5QL SE Intel P43 115.56

RAM 1 GB DDR2/667 Samsung 36m 21.6

PowerColor ATI HD5550 512 DDR5 122 лв.

1000GB HITACHI 32MB SATA2 97.85

Кутия със захранване около 40 лв.

Общо 475 лева

За справки erabg.com

Естествено с 2 години гаранция.

samkijot, по-принцип захранване 20лв и харда 60. Останалите 20лв защото е готова конфигурация...

*POMPATA*, кажи ми една игра, която няма да ми върви на почти мах. графика? Защото не съм срещал такава...

Не знам за теб, но аз под геймърски комп това разбирам...

То че има компоненти много по-добри от тези, има но докато излязат игри, които няма да вървят на моя комп(демек ще вървят само на тия "по-добри компоненти"),тия супер чаркалаци ще струват колкото моите.

dj ice, дай да го видим тоя магазин да си коригирам цената по него...

Дъното е купено с 3 месеца гаранция. Пак ще питам какво разбираш под геймърски, че моя не бил?

ами айде кажи ми как ти върви Call of Duty Black Ops

щото за нея си трябва "Геймърски" компютър

или ти за геймърски имаш предвид всеки комп който подкарва игри било то и на най ниски детайли

ами айде кажи ми как ти върви Call of Duty Black Ops

щото за нея си трябва "Геймърски" компютър

или ти за геймърски имаш предвид всеки комп който подкарва игри било то и на най ниски детайли

Тегля я в момента. Клип искаш ли да направя?

Тегля я в момента. Клип искаш ли да направя?

Недей прави. Няма смисъл. С тази антика няма смисъл да си губиш времето, но ако искаш да ни вдигнеш настроението за Нова година - направи, ще го изгледаме с удоволствие.

Сега по същество: интересува ме цената само на процесора. Без охлаждането. Ако решиш да продаваш на парче и цената ме устройва - ще го взема.

Аз само ще посъветвам момчето, ако желае да продаде нещата че едва ли ще е на цена над 300 лв. Даже на 300 лежа ще трябва да черпиш много :D . И да ако го разхвърлиш на части може да продадеш нещата по бързо. И без това към момента не е цяло PC ;) . И за да не ме санкционират предлагам 40 лв за дъното, ако решиш на части да продаваш.

Недей прави. Няма смисъл. С тази антика няма смисъл да си губиш времето, но ако искаш да ни вдигнеш настроението за Нова година - направи, ще го изгледаме с удоволствие.

Сега по същество: интересува ме цената само на процесора. Без охлаждането. Ако решиш да продаваш на парче и цената ме устройва - ще го взема.

Не разбрах... коя цена те устройва?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...