Jump to content
BulForum.com

victory

Members
 • Content Count

  848
 • Joined

 • Last visited

About victory

 • Rank
  ♫♪♫ ♫ ♪♪♫

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1586 profile views
 1. Пуснах си заявка, но ме интересува как да се тълкува този пост: https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=104514&view=findpost&p=1495481524 Ако даден представител на М-тел има право да дава някакви преференции, заявката може ли да се анулира и да се сключи договор чрез него?
 2. В такъв случай заявки за включване приемат ли се вече? И втори въпрос, макар да го зададох преди време, но нямам отговор още: къде може да се тества нет-а (извън офис на М-тел)? Интересуват ме преди всичко времезакъсненията в Европа и загубата на пакети като процент и честота. Скоростите не ме вълнуват особено.
 3. Eeee, благодаря за новината. Това е съвсем близо до нас
 4. zynth, какво става с развитието на мрежата? Бих желал да си направя подарък за Коледа. Къде ви е форума за клиентите на Пловдив да прочета малко отзиви? Благодаря.
 5. Щото не знаеш каква чиния и конвертор имам. Едно е да предполагаш и съдиш по себе си, друго са реалностите. Между другото, кабелната телевизия откъде идва? Прекарвай си каквото искаш, щом си доволен всичко е наред. Само да не почнеш да недоволстваш седмица след включването! От мен толкоз, че темата пак се разводни.
 6. Ахахахаха, напиках се два пъти едновременно от смях. Температурите днес са високи, пусни си климатик. Каня те у нас да видиш булсаткомска телевизия, директно от сат'лит Мога само да кажа, че заради "кристалната и перфектна" телевизия кулбокс си загуби още един клиент преди седмица... с безбройни отворени тикети от месеци и поне 5-6 посещения на техници от великия им съпорт. Включително местиха кабелите два пъти в апартамента, щото според тях, от мястото откъдето минавали (а те са ги прекарали оттам) идвали смущения. Смях, смях, смях. Още по-странното е, че след като изместиха кабелите про
 7. Аз имам избран абонаментен план и не смятам да го променям, но тъй като ми изтича след 2 месеца, смятах да го подновя заедно с договор за нет. В момента съм на комфорт 500 и ме интересува дали с него мога да ползвам някаква отстъпка. офф: доживях да видя Мегалан в Пловдив. От 4 години очаквам този миг.
 8. zynth, къде може да се пробва нет-а? Имам в предвид извън офисите на Мтел? В кючука кога ще бъде налична услугата и какви отстъпки ще има ако си на мобилен абонаментен план и сключиш договор за нет?
 9. Едва ли е от Мтел По почерка личи, че някой иска да ги злепостави, но нищо. Явно е някой дребен играч, чийто дни са преброени вече. Акълът му е стигнал дотолкова, че да започне обявата като: "Дава се"..., явно след сизифовски мозъчни напъни дотам е стигнал само.
 10. В кючука кога започват?
 11. Намери си някой на твоя акъл с когото да се заяждаш. Ако някой е нарушил някое правило... има си опция: парорт (ако случайно не знаеш). Поста, който цитираш няма нищо общо с правилата на раздела, а касае моралните и търговски такива на съответния потребител. Тъй като аз не съм търгаш... боли ма фара кой колко теми пуска и коя на кое място е. Щом действията на човека Х не са в нарушение на правилата... какво точно искаш? Ако пък са в нарушение - има си администрация. Е, аз не съм от нея, тъй че жалбите - на някой друг.
 12. Maй не знаеш какво точно искаш. В момента е точно както искаш: един медия конвертор и рутер, който сам си избираш. Стига спами и в тази тема! Добре е да се запознаеш със съдържанието на този пост: https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=67257&pid=1495474133&st=3520entry1495474133 който, надявам се важи изобщо, а не само за една тема.
 13. И къде тез хора са писали, че са "супер доволни"? Май някои четат Евангелието като дявола... ... и когато ми ъплоуднеш някъде извън БГ с 8-9 мегабайта/секунда... щъ черпя един кашон Виски по твой избор. Отгоре на всичко скоростта си е скорост, другото си е друго. В 99% от случаите е по-важно "другото".
 14. От различни места е различно, знаеш много добре. Може от някои места да стигне и 100+. Аз го сравнявам с място, откъдето знам част сийдърите какви канали имат и колко са отпуснали като ъп. И това е твърде относително, но в рамките на 24 часа дава някаква осреднена и вярна стойност. Преди, почти година, скоростта ми на сваляне от рутракер беше около 10-15% под тази в момента. После се намали драстично, но вече пак е добре. Колко ще продължи това... не знам. @pavlan, такъв селски изблик на простотия не бях срещал скоро. Безспорно, печелиш първенството за простак на десетилетието. Влак
 15. Има увеличение на скоросттта от около два дни, прав си. При мен се е вдигнала доста, поне от Русия и стига до 45-50 мегабита (при макс. 35-38 преди това). @netrootbg, ако имаш нещо лично да ми казваш - ползвай системата за ЛС. Обидите не са допустими за никого, още повече за модераторския екип. Ако имаш комплекси за избиване - разбирам те, но избери някоя по-приемлива форма да го правиш.
×
×
 • Create New...