Jump to content
BulForum.com

Продълженията които искате да видите?

Recommended Posts

На кои филми бихте искали да видите продължения? Ето някои от моите, тук-там допълнени с режисьори.

Star Wars: EPISODE .... - George Lucas / Irvin Kershner

Indiana Jones 4 - Lucas & Spielberg

Jaws 5 - Spielberg

Gremlins 3

Jurassic Park 4 - Spielberg

The Beastmaster 4

Conan 3

Mad Max 4 - George Miler

Transformers: ...... (movie)

Terminator 4

Batman - Tim Burton

Superman

Asterix

Alien 5 - some cool guy

Predator 3

Planet of the Apes - Tim Burton

Teenage Mutant Ninja Turtles MOVIE

2060, 3001 - but who'll direct 'em?

RoboCop 4 - Paul Verhoeven / Irvin Kershner

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Аз много исках да видя продължението на "Звездни рейнджъри", но след като го видях ... е , вече много исках да не съм го виждал ...

Иначе аз за продължения на филми не лелея - каквото направят - това гледаме ... В крайна сметка класните филми не са много , а и обикновено са само една част ,а не няколко ... / има и изключения - например "Професия Блондинка" ... - базик ;) /

тези

Optimus said:
Star Wars: EPISODE .... - George Lucas / Irvin Kershner

Indiana Jones 4 - Lucas & Spielberg

Jurassic Park 4 - Spielberg

The Beastmaster 4

Terminator 4

Predator 3

RoboCop 4 - Paul Verhoeven / Irvin Kershner

и още

How High 2

Contact 2 (lol)

Don't Be A Menace....2 ;)

офф късно е и ми се спи.за тва засега тея :) утре ще се сета още :P

Aз искам:

Underworld2

Pirates of the caribbean2

Spider-man 2

Terminator4

Star wars ep.3

Aliens vs Predator

А някой знае ли кога ще излиза Aliens vs Predator 2?Тва ще бъде малко зъл филм :zzz :wir :wacko:

EaSteRn_SuN said:
А някой знае ли кога ще излиза Aliens vs Predator 2?Тва ще бъде малко зъл филм  :zzz  :wir  :wacko:

той първия факт ли е вече

EaSteRn_SuN said:
А някой знае ли кога ще излиза Aliens vs Predator 2?Тва ще бъде малко зъл филм  :zzz  :wir  :wacko:

ъъъммм нещо си се пообъркал-още не е излязъл 1-вия АВП :lol: виж,играта има две части,че даве и експанжъни :music

няма да има продължение на Матрицата пък и след "успеха" на третата част не знам кой ще се наеме да го направи

mandirimuniak said:
Hobbit (2006)

Ще има ли такова животно?! Мене Хобитът ме кефи 100 пъти повече от Властелина! Филмче би ме зарадвало доста!

А ако е сигурно че ще има - Питър Джаксън ли ще го прави?

Аз нямам търпение да видя неговия Кинг-Конг :punk

Карибси Пирати 2 ще има, пак с Джони Деп, Орландо Блум и Кийра Найтли. Мисля, че ще го направят трилогия това... :pirate

Nenko_Nell said:
Ако направят Планетата на маймуните 2 ще е хубаво. ;)

ами то няма да е 2, защото 2 се казва Beneath The Planet of the Apes.

филмът на Тим Бъртън се пада вече 5ти, като не броим игралния и анимационния сериал. Така че - Planet of the Apes 6 :D

The Hobbit и аз го чакам много:)Дали са почнали да го снимат :confused ?

иначе продълженята по принцип не ми допадат,но The Hobbit няма да е продължение:)

бе за хобита незнам деа-книгата ако сте чели ще разберете че е....детска книжка.пъти по зле е от властелина в това отношение,дано и филма да се окаже по-добър от книгата,както беше при властелина деа :music

Alien® said:
Blade 3

Predator 3

i 4akam s netarpenie Aliens versus Predator ;)

Predoator do momenta sa 5 filma samoche 3 4 i 5 sa nisko bujedtni a 5 mai e serial

Az iskam da vidq Spawn 2

pi4aga said:
бе за хобита незнам деа-книгата ако сте чели ще разберете че е....детска книжка.пъти по зле е от властелина в това отношение,дано и филма да се окаже по-добър от книгата,както беше при властелина деа :music

666666666t da ne sam 4ul lo6a duma za Hobbit :devil

http://warez.ru:8084/videos/@Trailers/The....t.(12.19.2006)/

pi4aga said:

Мога ти кажа че книжката изобщо не е детска! :angry: А и Билбо там е направен супер пич! Наистин Властелина е по-добра обаче и Хобит е готина! :punk

П.П. Ако искаш детска книжка прочети Хари Потър! :P

ае точно щото неискам детска книжка няма да прочета хари потър :lol: споко билбо фенове,аз я намирам за детска книжка,не е сериозно фетъзи което съм свикнал да чета(лично мнение,спокойствие да има хора)лол :lol:

Малко извън темата - първо за "The Hobbit" - мисля ,че наистина е детска , но не съвсем . Аз съм голям фен на Толкин по принцип и тази книга си е направена за племеника му / тотална лъжа - не помня за кого я изготвяше , но беше за някакво малко дете , за да го запали по английския език /... колкото до филма на Властелина - книгата /според мен/ а пъти по-добра /там поне Гандалф не се бие като Кеч шампион ,а и Гимли още не е шут/ ... Иначе за Хари Потър - мога да се съглася ,че само първата ,а и част от втората част са детски. Ако сте ги чели всичките мисля ,че ще се съгласите с мен - наблюдава се лека промяна в стила. Вярно е наивна , но не мисля ,че мога да я определя като детска . Не се водете по това ,че по-голямата част от феновете да деца /че то и по-голямата част от феновете на някои ХХХ филмчета са деца , ама това не ги прави детски ;) / ...

Иначе бих искал да видя - хммм знам ли , може би Lost in Space 2 - не за друго , а защото мисля ,че първата част имаше потенциал ама малко се прецака ... А, да - шоу ще бъде и на Годзила 12909852675263852 - не знам коя част точно се пада , но сигурно е поне към 80 :D :D :D Хайде - живейте в мир и правете любов , а не безсмислени постове в топиците като този :)

ZGAN said:
Az iskam da vidq Spawn 2

това наистина ще е интересно пъвия беше много добър дано и втория да е такъв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...