Jump to content
BulForum.com

Спрейове за боядисване на кола?

disagi

Recommended Posts

Здравейте,

Имам нужда от малко боядисване на капака на колата ми... Но мисля да мина без цялостно боядисване, а само да пръсна, там където е необходимо. Въпросът ми е - къде в Пловдив могат да ми забъркат точната (доколкото е възможно...) боя в спрей?

Благодаря,

Георги

Само имай предвид, че няма да стане толкова лъскаво, както е оригиналната боя, тъй като обикновено тя се състои от 2 или повече слоя, като най-горният е лака. Само с 1 спрей "3 в 1" се сещаш, че това няма как да се получи. Другият вариант е да вземеш компонентите на боята ти на отделни спрейове, но това разбира се ще ти оскъпи общата цена, а и продължителността на боядисването ще се проточи + това ще трябва да имаш сухо и чисто място за съхнене между отделните слоеве. Спреят доколкото имам информация се ползва за бърз ремонт и най-често стои леко матово.

Спрейче могат да ти забъркат на ул. Стефан и Обрейко Обрейкови 13. Там има магазин за автобои и доста добре работят :) Но пак си помисли дали си заслужава. По-добре си е цялостно боядисване

Не се прави на майстор. Със спрея не става нищо. Определено не става матово ама си личи и от самолет, че е пръскано. 2 Компонента са 1 спрей боя и 1 лак.

Иначе Драго Колор на ул. Богомил също прави спрейове.

On 11/2/2010 at 10:01 PM, jozo said:

Не се прави на майстор. Със спрея не става нищо. Определено не става матово ама си личи и от самолет, че е пръскано. 2 Компонента са 1 спрей боя и 1 лак.

Иначе Драго Колор на ул. Богомил също прави спрейове.

2 компонента са на твойта кола - на моята са 3 (питай Драго). :P Освен това също щях да му го препоръчам, но Драго само смесва (макар и перфектно) бои, но не ги пълни в спрейове. Обаче от боядисването му съм много доволен - 2 пъти вече му се налага да пръска една и съща страна и няма разлика. :punk

On 11/2/2010 at 10:07 PM, Midex said:

2 компонента са на твойта кола - на моята са 3 (питай Драго). :P Освен това също щях да му го препоръчам, но Драго само смесва (макар и перфектно) бои, но не ги пълни в спрейове. Обаче от боядисването му съм много доволен - 2 пъти вече му се налага да пръска една и съща страна и няма разлика. :punk

Нещо ти е стара информацията. Мога утре да щракна етикета от спрея да видиш кой го е пълнил. Само да не стане като реклама :)

От боядисването му и аз съм много доволен. Там където ми пръсна моята кола неможеш да кажеш, че е оправяно. Точно по тая информация ми направи и спрей и се правих на майстор и си пръсках предният калник, че ме огънаха. Личи си от километри и за това казах никой да не се прави на майстор. Самия спрей е 2 компонента както казах. Боята може и да е 3.

On 11/3/2010 at 10:05 PM, jozo said:

Нещо ти е стара информацията. Мога утре да щракна етикета от спрея да видиш кой го е пълнил. Само да не стане като реклама :)

Възможно е...той ми беше казвал преди време, че не пълни спрейове, но беше отдавна. А тенекеджията, с който работи също е доста добър и не взимат скъпо - и двамата, а качеството, което предоставят е много добро. Малко повече се чака, понеже не разполага с камера за изсушаване, ама се ядва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...