Jump to content
BulForum.com

Желаещи за каране по гребната?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Търся си някой, с който да караме колело по гребната. Сам е скучно, а пък на самата гребна досега не съм срещнал приятни хора, всички са някакви надувки. Ако някой е навит, нека прати ПМ. Хем фитнес, хем лафче :) Ако може да подържа над 30 км/час още по-добре.

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

idealka.. nai nakraq nqkoi koito da kara sus skorost po golqma ot 20 km/h i da ne otiva tam za da svalq kalorii! 6tot daje i 1 momi4ence da ne pogledne6 kolkot i hubavo da e to.. i da spre6 da go zagovori6 otgoora e "zaeta sum!"

kazva6 koga kak kude i za6to!

и аз съм навитак. само че първо трябва да изкарам колелото че не е виждало слънце от бая време:) казвайте къде и кога. а може и не само по гребната, из града е по-яко според мен, особено едно-две състезанийца от точка до точка :punk

Уау, хич не очаквах да има интерес към предложението ми, а какво се оказа - мераклии има доста!

Вено, още сега бих тръгнал с теб , ама съм се уговорил с един приятел да ме води на тренировка по муай тай! :punk

Мисля, че сутрин или след 18 е най-подходящото време за каране. Иначе голяма жега, ще пукнем, особено както все още нямам кошничка за вода :(

Ако искате утре в 9 да се срещнем някъде желаещите, да идем да врътнем 5-6 обиколки и да се разберем кой кога е свободен. Какво ще кажете?

първо загрявка една две обиколко на гребната или просто из града, след това тепетата.знам няколко добри места за маунтайн байк в пловдивските тепета, просто да ти е кеф да падаш там:)

Аз също съм навит, но единствения ми свободен ден е неделя ... става и сутрин и вечер. После може да обърнем по няколко бири. Само решете в колко и къде точно, и идвам !!! По тепетата кво ще караме ???

Когато и кадето кайете просто нема проблеми аз сам с две ръце за. Като за начало викам Събота сутринта да идим кво ша кжете и после ша се разберем за друг път

oib said:
По тепетата кво ще караме ???

водни колела! к'во може да караме!?

Бройте ме и мен. :woot В страни от гребната, по дигата също е мноооого яко! :punk

Кога ще ви водя?!?

Събота и неделя е отврат, особено късно следобед. Толкова е тъпкано, че освен тестове за екстремно спиране друго няма какво да правиш.

btw: днес си купих от ТCМ-а чантичка, подобна фотографските, но със стойка за вилката на колелото. Струва 3лв. Като обем е някъде 3-4литра, с подвижна преграда в големия джоб и още 1 по-малък джоб. Идете и я вижте!

За да се хване стойката здраво за вилката има 2 болчета и 2 гумени лентички за подложки. За тях ще трябва да се разровите до дъното на кашона. Гледайте и за презрамка...

Igniter said:
Бройте ме и мен.  :woot  В страни от гребната, по дигата също е мноооого яко! :punk

Кога ще ви водя?!?

Събота и неделя е отврат, особено късно следобед. Толкова е тъпкано, че освен тестове за екстремно спиране друго няма какво да правиш.

btw: днес си купих от ТCМ-а чантичка, подобна фотографските, но със стойка за вилката на колелото. Струва 3лв. Като обем е някъде 3-4литра, с подвижна преграда в големия джоб и още 1 по-малък джоб. Идете и я вижте!

За да се хване стойката здраво за вилката има 2 болчета и 2 гумени лентички за подложки. За тях ще трябва да се разровите до дъното на кашона. Гледайте и за презрамка...

Тва е яко и аз мойе да ида да си зема нали за там до митницата говориш?

А за гребната нема смисъл да водиш пътя там го знам като 5-те си пръста :P

dokato vartish natovarvash samo krakata

kato se bqga se xvashta [natovarva] sqka chast ot tqloto

vinagi sam obichal da praq po edna [nqkoi pat se e stigo i po 2-ve bazi na den]

no sega pochivam malko i pak shte pochvam skoro

kato napraish edna 2-ve bazi se chustvash kato nov got ti e pone pri men e taka

bez sport nemoga i e hubavo sled 1 baza da se nablegne nad nabirania i fitnes zada se uformi tqloto seki den taka i shte vidite zakvo stava duma nqma da se poznaete sled 2-3 mesesa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...