Jump to content
BulForum.com

nero 6.6 проблем


dragomir375

Recommended Posts

здравейте! имам следния проблем с неро 6.6 някъде сам пипнал настройките и сега всеки диск които записвам се заключва :? имаше 1 отметка където се махаше и се слагаше за това, но не мога да я намеря пробвах почти всичко деинсталирах нерото и пак го инсталирах, но настройките са си запазени същите дадох му дефалт, но дисковете пак се заключват :( друго което се сещам е да Варна windowsa назад няколко дена, но не искам зареди тази дреболия да го правя това и затова се реших да се допитам до вас ако знаете някакъв начин как да Варна настройките моля споделете. благодаря предварително :) :confused

Link to comment
Share on other sites

... е да Варна windowsa назад няколко дена, но не искам зареди тази дреболия да го правя това и затова се реших да се допитам до вас ако знаете някакъв начин как да Варна настройките моля споделете. благодаря предварително :) :confused

 

Ти сериозно ли мислиш, че думата "върна" произлиза от град Варна, щото не мога да си обясня защо го пишеш с "а" и отпред слагаш главна буква, че и си го написал 2 пъти?!

Както и да е, учителката ти по български е за :hump:, а сега ако още не си си решил проблема, кажи, за да ти обясня къде е настройката, която ти трябва...само пиши преди това с Nero Express ли записваш или с Nero Burning ROM...

Link to comment
Share on other sites

Значи...когато си събереш нещата за записване, накрая нали натискаш 3194e3c41a346ac4.jpg бутона и ти се отваря един подпрозорец, където може да избереш скоростта на запис + още няколко опции. За да не ти затваря окончателно диска, в този подпрозорец избери метод на записване "Track-at-once" и погледни за всеки случай да не си сложил отметка по-горе на "Finalize disc", понеже точно тази отметка ти приключва диска.

 

1d12e215f6a8d64e.jpg

Link to comment
Share on other sites

Освен това не трябваше ли да избере Multisession при създаване на сесията за запис?

Ако избере No Multisession и не финализира диска, не съм пробвал след това какъв вид записване е възможен и дали може да се добавя след това към първата сесия на диска.. Но и вече избягвам мултисесийни дискове по разни причини.

Иначе скоро минах на Неро 10, и забелязах опция, че тоя потвърждаващ диалог, който се появява при натискане на Burn, може да се изключи и да не се появява, да види и тва.

Не разбирам защо някой още седи на версия 6 на Неро, след като дори 10-та версия ми се вижда също толкова лека като преди (особено като не инсталираш други неща освен Бърнинг РОМ макар че аз слагам и някои други които може да ми потрябват). Другото е че се добавя по-добра поддръжка на новите писачки, нови медии, стратегии за запис (това не знам доколко зависи от софтуера де) и т.н.

Аз така преди години като смених една писачка, а Нерото си ми беше старото (7.хх) скоростта на запис е по-ниска, а и нещо с буфера играеше.., сложих тогава 8.3.2.1 и всичко заспа. Това преди 3 години :bgrin: . Ама с 6.х се разделих преди сигурно .. 4-5 години. Или когато там излезе 7-цата.

Вярно е, че преди да ъпгрейдна Неро, проучвам форуми и т.н. кои подверсии са по-зле, по-добре и т.н., че май не всички са читави (с 6-цата имах такъв случай с една подверсия), и като хвана най-новата, за която се говори че е читава, я тествам в vmware 1-2 месеца и ако се държи добре, я слагам. Така направих с 10.нещо си преди 2 седмици.

Link to comment
Share on other sites

всъщност тази отметка я няма, а пак ми се залючват дисковете :blink: или е някои бъг на нерото или записвачката ми прави проблеми :unsure: тя по принцип си ми прави проблеми и можее би зареди това :) благодаря мн. колеги :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...