Jump to content
BulForum.com

Търся смукателен колектор за опел корса C 1.0


sasshko

Recommended Posts

Просто ми е интересно какво може да му се поведи на колектора, че търсиш нов?

Евентуално станалото с него, ако взема за база моя автомобил: мойта каруца е е 1.4MPI с пластмасови колектори и някой специалист газаджия ме убеждава да си сложа обикновена газова вместо газов инжекцион, щото "да не се набутвам излишно". Става пляк и колектора цъфва като майска роза :bgrin:

Това е само предположение разбира се:)

Link to comment
Share on other sites

Има пластмасови колектори и пластмасови колектори. Сегашната и предишната ми кола са с пластмасови колектори и двете са с обикновени газови и вече десетки хиляди километри си работят без проблем, като и на двете им се е случвало да изпаткат, но последици няма. Просто са доста дебели колекторите. Иначе на MPI наистина са тънички, дане кажа доста тънки и при най-малкото "дум", се налага да се събират с метличка.

Link to comment
Share on other sites

Не се бях сетил, че може да е от това, но на един познат му се беше взривил от старите дебитомери с лопата (който пак е 5-600лв...)

Според мен търси по форумите за коли на части - много хора внасят коли и ги разфасоват, особено с десен волан - хем я е взел без пари и е на печалба, хем ти вземаш части без пари cool.gif

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...