Jump to content
BulForum.com

Продавам нов спортно - елегантен мъжки часовник.

Recommended Posts

Чисто нов мъжки часовник GFF (GianFranco Ferre)

Не е използван никога. С фолиото на циферблата и на капака на батерията.

Три стрелки: часове, минути, секунди

Стрелки и маркери на часовете покрити с фосфор

Червена цифра за 12 часа

Черна, кожена каишка със контрастиращи бели шевове

Корпус от неръждаема стомана

Календар

Хронограф

Хронометър до 60 минути

Инструкции

Стилна подаръчна кутия

Водоустойчив

Ето и няколко реални снимки:

e14297e9aeed1f21.jpg

6cab22e1fdac5c65.JPG

6fbba1411557844a.JPG

906a349bb25764e6.JPG

Имам няколко броя.

Намира се в град Сливен.

Изпращам с ЕконтЕкспрес, като доставката е за сметка на купувача.

Цена: 65лв

e-mail:[email protected]

tel:0883 488 006

Ето други по-големи снимки:

e98370a9a530ad29.JPG

6a957036277e9202.jpg

c5458f7706e1f44d.JPG

047b4e163d65e5c3.jpg

п.п. Тези "косъмчета" са полепнали по-горната страна на фолиото. Не са по циферблата на часовника.

офф: Прочетох няколко пъти правилата, но ако случайно съм нарушил някое от тях, ноля да бъда извинен. Нов съм.

Модератор: Не си в нарушение...искат ти по-големи снимки - даваш ги. Ако не ти ги искаха, а сам решиш да ги поместиш в нов пост, тогава си в нарушение.

• 3 weeks later...

Ами по принцип предпочитам да го продам. Ами нямам конкретни желания, но имам предвид потребителска електроника, неща, които могат да се намерят примерно в Техномаркет, а не компютърни компоненти. И предпочитам да са нови, защото и часовникът е нов.

Кварцов с батерия е. Няма проблеми, довечера ще кача снимки, защото в момента пиша от телефона. Размери на циферблата ли искате?

Извинявам се за забавянето в отговора си, но нямах интернет няколко дни. :)

Ето и снимките:

c8123452d589d1e1.JPG

0b8a4c07601890d5.JPG

Диаметърът на самият циферблат е около 28-29,5мм

• 6 months later...

За мое огромно съжаление попаднах на несериозен купувач, който не си взе пратката и сега часовникът стои в офис на Еконт в София. Ако има някой желаещ от София да го вземе, ще му направя отстъпка! При интерес звънете на телефон - 0883 488 006, защото утре няма да имам достъп до компютър съответно и до сайта или скайп.

реплика ли са (за тази цена) :sayjin

Цената е нормална за тази марка часовници. Това е т.нар. "дизайнерски часовник", т.е. по-скоро моден аксесоар, който показва и времето. Предназначен е основно за феновете на марката - като си имат панталон и ризка, защо да нямат и часовник GFF. В случая - обикновен кварц (тип Q&Q), облечен в малко по-дизайнерска кутия. Като цяло този тип часовници са точни, издържат 2-3 години, точно колкото да се смени модата, пък и GFF ще изкара нов модел, някой трябва да го купи, нали :)

От същия клас са например Adidas, Lacoste, малко по-скъпи са Diesel, Armani, Calvin Klein, DKNY и т.н.

Има и друг клас дизайнерски марки - Gucci, Bvlgari, Cartier, които са доста по-скъпи (ама доста :) ). Там са и репликите...

Не съм съгласен, Diesel са по 80-100 Евро минимум. GFF не биха били по-малко, ако са оригинални. Оригиналните обаче са с марка GF Ferre, а не GFF.

Ето тук например - реплика на Ferre http://www.watch-replica.net/replica_watches_gianfranco_ferre/Gianfranco_Ferre_GF_Ferre_Watch_GF_1.html 239 $, смятай колко е оригинала!

Часовниците на колегата са от долнокачествените реплики. В Турция ги продават масово. Работят по месец-два.

Не искам да споря - ето в този сайт: (не е турски :) ) се предлага за 19 паунда (отделно ДДС и транспорт)

Самият часовник се обсъжда тук:, основното е:

Obviously not worth their MRP of £150 but probably worth £9.99 ex vat

Не виждам на кого ще му излезе сметката да прави реплика на часовник, който струва 20 паунда.

Аз досега не съм виждал реплика с кутийка и книжка за под 100 лв., и то на модели с минимум четирицифрена цена.

Но както споменах в една друга тема, аз не съм професионален часовникар, това ми е хоби, и нямам претенциите моето мнение да е меродавно. Може и аз да греша.

На мен и хоби не ми е, макар че имам 2-3 сравнително хубави часовника, които съм си купувал само от Германия.

Виж обаче този сайт - http://www.ohclock.co.uk/BRANDS/Gianfranco-Ferr%C3%A9-Watches-30309.aspx

И ПАК казвам - обърни внимание на логото!

http://www.gianfrancoferre.com/ing/ - тук също може да разгледаш. Въобще, това лого на часовника на колегата съм го виждал само на ментета.

И ПАК казвам - обърни внимание на логото!

http://www.gianfrancoferre.com/ing/ - тук също може да разгледаш. Въобще, това лого на часовника на колегата съм го виждал само на ментета.

Колега, щампите на логата се сменятат толкова често, колкото модните тенденции :)), това не е показателно дали часовника е менте.

Към продавача: Каква е цената с отстъпката в София?

Към продавача: Каква е цената с отстъпката в София?

Май не прочете това:

При интерес звънете на телефон - 0883 488 006, защото утре няма да имам достъп до компютър съответно и до сайта или скайп.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...