Inspire Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Чисто нов мъжки часовник GFF (GianFranco Ferre) Не е използван никога. С фолиото на циферблата и на капака на батерията. Три стрелки: часове, минути, секунди Стрелки и маркери на часовете покрити с фосфор Червена цифра за 12 часа Черна, кожена каишка със контрастиращи бели шевове Корпус от неръждаема стомана Календар Хронограф Хронометър до 60 минути Инструкции Стилна подаръчна кутия Водоустойчив Ето и няколко реални снимки: Имам няколко броя. Намира се в град Сливен. Изпращам с ЕконтЕкспрес, като доставката е за сметка на купувача. Цена: 65лв skype: insp1r3 e-mail:[email protected] tel:0883 488 006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Дай по-големи снимки!Имам интерес но искам да го разгледам все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inspire Posted May 21, 2010 Author Share Posted May 21, 2010 Ето други по-големи снимки: п.п. Тези "косъмчета" са полепнали по-горната страна на фолиото. Не са по циферблата на часовника. офф: Прочетох няколко пъти правилата, но ако случайно съм нарушил някое от тях, ноля да бъда извинен. Нов съм. Модератор: Не си в нарушение...искат ти по-големи снимки - даваш ги. Ако не ти ги искаха, а сам решиш да ги поместиш в нов пост, тогава си в нарушение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inspire Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 Приемам и бартери... Предимно някаква електроника. 1 продаден има още 3 броя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Каква електроника искаш? Дай примери ако може Много ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inspire Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 Ами по принцип предпочитам да го продам. Ами нямам конкретни желания, но имам предвид потребителска електроника, неща, които могат да се намерят примерно в Техномаркет, а не компютърни компоненти. И предпочитам да са нови, защото и часовникът е нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Joey^ Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Кварцов ( с батерия) ли е или е автоматичен. Ако можеш да дадеш снимка на закопчалката и размери на часовника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inspire Posted June 17, 2010 Author Share Posted June 17, 2010 Кварцов с батерия е. Няма проблеми, довечера ще кача снимки, защото в момента пиша от телефона. Размери на циферблата ли искате? Извинявам се за забавянето в отговора си, но нямах интернет няколко дни. Ето и снимките: Диаметърът на самият циферблат е около 28-29,5мм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inspire Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 За мое огромно съжаление попаднах на несериозен купувач, който не си взе пратката и сега часовникът стои в офис на Еконт в София. Ако има някой желаещ от София да го вземе, ще му направя отстъпка! При интерес звънете на телефон - 0883 488 006, защото утре няма да имам достъп до компютър съответно и до сайта или скайп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusy Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 реплика ли са (за тази цена) Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 реплика ли са (за тази цена) Цената е нормална за тази марка часовници. Това е т.нар. "дизайнерски часовник", т.е. по-скоро моден аксесоар, който показва и времето. Предназначен е основно за феновете на марката - като си имат панталон и ризка, защо да нямат и часовник GFF. В случая - обикновен кварц (тип Q&Q), облечен в малко по-дизайнерска кутия. Като цяло този тип часовници са точни, издържат 2-3 години, точно колкото да се смени модата, пък и GFF ще изкара нов модел, някой трябва да го купи, нали От същия клас са например Adidas, Lacoste, малко по-скъпи са Diesel, Armani, Calvin Klein, DKNY и т.н. Има и друг клас дизайнерски марки - Gucci, Bvlgari, Cartier, които са доста по-скъпи (ама доста ). Там са и репликите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Не съм съгласен, Diesel са по 80-100 Евро минимум. GFF не биха били по-малко, ако са оригинални. Оригиналните обаче са с марка GF Ferre, а не GFF. Ето тук например - реплика на Ferre http://www.watch-replica.net/replica_watches_gianfranco_ferre/Gianfranco_Ferre_GF_Ferre_Watch_GF_1.html 239 $, смятай колко е оригинала! Часовниците на колегата са от долнокачествените реплики. В Турция ги продават масово. Работят по месец-два. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Не искам да споря - ето в този сайт: (не е турски ) се предлага за 19 паунда (отделно ДДС и транспорт) Самият часовник се обсъжда тук:, основното е: Obviously not worth their MRP of £150 but probably worth £9.99 ex vat Не виждам на кого ще му излезе сметката да прави реплика на часовник, който струва 20 паунда. Аз досега не съм виждал реплика с кутийка и книжка за под 100 лв., и то на модели с минимум четирицифрена цена. Но както споменах в една друга тема, аз не съм професионален часовникар, това ми е хоби, и нямам претенциите моето мнение да е меродавно. Може и аз да греша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 На мен и хоби не ми е, макар че имам 2-3 сравнително хубави часовника, които съм си купувал само от Германия. Виж обаче този сайт - http://www.ohclock.co.uk/BRANDS/Gianfranco-Ferr%C3%A9-Watches-30309.aspx И ПАК казвам - обърни внимание на логото! http://www.gianfrancoferre.com/ing/ - тук също може да разгледаш. Въобще, това лого на часовника на колегата съм го виждал само на ментета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Joey^ Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 И ПАК казвам - обърни внимание на логото! http://www.gianfrancoferre.com/ing/ - тук също може да разгледаш. Въобще, това лого на часовника на колегата съм го виждал само на ментета. Колега, щампите на логата се сменятат толкова често, колкото модните тенденции , това не е показателно дали часовника е менте. Към продавача: Каква е цената с отстъпката в София? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Към продавача: Каква е цената с отстъпката в София? Май не прочете това: При интерес звънете на телефон - 0883 488 006, защото утре няма да имам достъп до компютър съответно и до сайта или скайп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.