Jump to content
BulForum.com

Открадната дамска чанта


Mockingbird

Recommended Posts

Здравейте.Днес около обяд, в района на завод Чайка, беше открадната дамска чанта.Черна на цвят с приблизителни размери 35см дължина и 15см. височина.Чантата е с къси дръжки, като дръжките са хванати с метални халки към чантата.Лични документи, пари....нормалното съдържание за дамска чанта.

Ще помоля, ако някой случайно намери подобна да се свърже с мен на лични или да пише в темата.

Ясно ми е, че пари няма да намеря, но ако са оставили поне документите.....че е разправия голяма.

Благодаря предварително на всички отзовали се.Ще помоля модераторите, да закачат темата временно да се вижда от повече хора.

Благодаря отново.

Link to comment
Share on other sites

Първо искам да се извиня на колегата, че ще му ползвам темата, но и аз имам сходен проблем. Разбиха ми колата и ми задигнаха разни работи + документи, които за мен струват доста, а за крадците са почти безполезни :\ Ще помоля, ако някой види някъде по форуми да продават ето това http://neri-karra.com.ua/product.php?id=6702 , да ми каже, аз знам как да си го позная. Благадоря предварително.

Link to comment
Share on other sites

Моят съвет е да си ги обявите за откраднати в полицията,не че вероятноста да ви помогнат е голяма,даже никаква,но поне крадците няма да злоупотребят с документите Ви... Да не се окажете после собственици на фирми точили ДДС и т.н.

Link to comment
Share on other sites

Няма проблем да ползваш темата.Даже модовете може да я оставят, с някакво по-общо заглавие.И за други хора изпаднали в нашето положение.

 

Кражбата е обявена още в същия ден.Блокирани са банкови карти, личните документи са обявени като невалидни....процедурите общо взето са свършени.Вече втора седмица резултати няма.Не очаквам и да има.Просто ще изчакам още малко и тогава ще се почне с направата на новите документи.За да не се плаща акт за личните документи, се взима удостоверение (плаща се в банка, струва 2,50лв., превода не знам колко е) от РПУ-то в което е подадена жалбата и с него, и заявленията за нови документи се отива в РПУ-то по адрес, паспортна служба, за новите документи.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Мина почти месец и резултата е ясен. :lol: Едно голямо нищо.

Благодаря на модераторите.Ако искат може да "откачат" темата и да я изтрият/заключат.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...