Jump to content
BulForum.com

Печатни платки


Recommended Posts

Интересува ме къде в Пловдив печатат платки, и колко горе долу е цената и най-вече приемат ли поръчки под 1000 бройки :D

Link to comment
Share on other sites

Може да се пробваш в "Comeco"..., поне аз там си поръчвам да ми правят по-избочените контролери когато ми се наложи. Не съм сигурен дали ще се навият да ти направят само платки, но нищо не пречи да опиташ... Намират се зад изчислителният център, на улица "Варна", но не се сещам за номера...., една такава розовеникава зграда на самата улица - с портали от двете страни...

Link to comment
Share on other sites

Аз съм ползвал тези: http://selectrapcb.com/ Само за печатни платки са, трябва да им занесеш готови файлове. Но ако имаш проблем на място ще ти помогнат, а и може те да ги разработят. Единственото неприятно е срока за изработка, и многото оскъпяване за експресна поръчка. На сайта има и калкулатор да си пресметнеш цената. Няма проблем и с единични бройки-аз съм пускал и сравнително голяма партида - 150бр, и малка - 6 платки, и то на минималния им размер (100х100, или нещо подобно)

 

Доволен съм от тях, за обикновени платки - с 1-1.5мм ширина на пистите правят качествени платки. Единствено рязането по контура не им е точно. Което си е проблем ако трябва да вкараш платките в кутии точно по ръбовете. Ако имаш такива изисквания по-добре не ги оставяй те да ти ги режат :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

1). www.olimex.com

2) V&rus international - май така се казваше фирмата. На края на бул. Васил Априлов се водят,къде точно не знам. На един от техническите панаири имаха щанд, май бяха добри бройки.

 

В София правят много (май), може и да ти ги пратят.

 

Последно и в Русе ( микрон нещо-си ) правеха,но нямаше много доволни от тях.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

За Пловдив:

1)Vi&Rus - http://www.vrint-pcb.com/ - за предпочитане

2)Селектра - http://selectrapcb.com/ - не ви ги препоръчвам

3)Други фирми в Пловдив не правят печатни платки, а ги поръчват в горните две, на които това им е основната дейност.

Извън Пловдив

1)Сет АД гр.Русе - http://www.set.bg/ - най-добрата Фирма (според мен в бг)

2)Микрон - http://www.micron20.com/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...