Jump to content
BulForum.com

Артефакти на FX5200


SnOOkeD

Recommended Posts

Като играя ми се получават следните неща>

http://img46.imageshack.us/i/43891988.jpg/

http://img34.imageshack.us/i/50106350.jpg/

От това,което съм чел знам,че това 99% е от някой елемент по видеото но...Играта върви перфектно без капка насичане детайли всичко,но се получават тези гадни ленти на моменти.Понякога са съвсем минимални,а друг път колкото 1палец :lol:

Дайте 1 съвет какво да правя?Имам една MX 440 128bit където такива работи при нея няма.

Link to comment
Share on other sites

Добре бе деба, що не поразгледаш малко другите теми да видиш аджеба няма ли някой акъл дето е даден вече. Всеки път една и съща работа трябва да пиша при проблеми с видеокарти. Пробвай по-стари драйвери или по-нови, според зависи с какви си, провери си охлаждането дали работи и дали охлажда и ако всичко е окей я мятай в коша и си купувай друга.

Link to comment
Share on other sites

Разгледах и излизат резултати само за продаване.Не е от захранването,вентилатора и си работи уш нормално и съм с 93.71 :) Преди малко бях с 91 и даже не ми се пускаха игрите.Изобщо коя версия са най-читавите за тая карта ?

Link to comment
Share on other sites

Уж нормално не върши работа. Провери дали самата карта загрява. Пипни с ръка, но първо изключи компютъра. Пусни си играта, поиграй и след това го изключи и провери дали картата е гореща. Ако не е гореща и не е проблема в драйверите, почвай да се оглеждаш за нова карта.

Link to comment
Share on other sites

Добре не мислиш ли че е крайно време да изхвърлиш тази антика на 10 години?За 30 40 лв си купи по-читава видеокарта.

На това PC на което е тя го ползвам като 2ро само за нет и чат пат игрички;) Ако сменя видеото трябва да сложа и процесор и още малко рам.На лаптопа си играя по сериозните игри.

Утре ще пробвам дали загрява :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Аз пък защо знам, че именно от тия FX5xxx карти едно време изпищяха сума хора, основно от проблеми с един захранващ модул, тиристор ли беше кво..

Може картата ти да е пътник. Не всяка видеокарта може да изкара 10+ години, па ако ще да е само за комп за смятане с Calculator.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...