Jump to content
BulForum.com

ЕКО ТАКСА


Napikaso

Recommended Posts

Днес ходих в КАТ и питах информативно колко струва регистрация на автомобил,защото ми изтичат транзитните номера и трябва да регистрирам. Обясниха ми кое колко струва ( номера-78лв,преглед..),а за Екотаксата ми казаха 173лв,защото колата ми е под 10 години, обаче изведнъж изкочи един човек и ми предложи да си платя Екотаксата при него и ще ми излезе 150 лв.Та въпросът ми е има ли такъв вариант да си платя таксата на друго място(не в КАТ),ще ми я признаят ли после в КАТ и ако има къде е най-евтино.

Link to comment
Share on other sites

Гледам тук че има алтернативни начини за плащане на екотаксата, с отговори от вида на предния не става ясно кой и къде може да приема заплащане на екотаксата. Дайте повече яснота моля.

Link to comment
Share on other sites

Разликата идва от там, че нито аз, нито онзи може легално да ти издаде документ за платена екотакса. Съответно гаранцията е франция. Плати си като хората и не се цигани за 20лв. Едва ли си си купил колата с последните стотинки та да има такова значение.

Link to comment
Share on other sites

Срещу III-то РПУ (това дето е в квартала до новотела, в посока бул. България) има цял един офис, на който пише "Евтина еко-такса" и очевадно хората се занимват единствено и само с това. А във въпросното РПУ е Икономическа полиция.

Link to comment
Share on other sites

Срещу III-то РПУ (това дето е в квартала до новотела, в посока бул. България) има цял един офис, на който пише "Евтина еко-такса" и очевадно хората се занимват единствено и само с това.А във въпросното РПУ е Икономическа полиция.

Тв'а не е фактор.Доколкото си спомням, преди години хванаха печатница за пари (работила поне няколко години), в съседство с едно от РПУ-тата.Не помня точно кое беше.

Link to comment
Share on other sites

Що бе с питане до цариград се стига. Тук разликата може да е 20лв ,и след седмица да научи че някъде е двойно по евтино а пък номера е отбит. Що да не си спести парите ми да ги дава на някой крадлив държавник ? Или щото сме много ларж всичките и затова сме на тоя хал.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...