Jump to content
BulForum.com

Помощ за HD филми


Recommended Posts

Значи с видеокарта MSI GF 9600 GT съм...пише че си поддържа HD...естествено както си трябва. Но интересното идва като пусна филм HD било то и 720р... Сеч, изоставане на звука...това нормално ли е?! :confused С драйвер 190.62 съм. Предполагам че проблема е от видеокартата, но не съм сигурен затова питам по-знаещите от мен. :rolleyes:

Използвам КМPlayer и BlazeDTV player.

Link to comment
Share on other sites

По принцип ако не си пуснал HD ускрението на видеокартата всичкото натоварване се поема от процесора, а в твоя случай му е доста трудно и за това не ти вървят филмите.

Препоръчвам ти да изчетеш ето Тази доста обширна тема за ускорението, кое, как и защо.

 

Иначе за 720р след известен клок на процесора ще го подкараш и без помощта на видеокартата.

 

Едит: Иначе аз преди съм подкарвал без проблеми 720р на А64 3700+ на дифолт честотта(2,2 Ghz), и само някои 1080р и то само със сериозен клок на процесора(3,0 GHz). Не е нужно да споменавам, че винаги по време на плейване е бил на 100% натоварен, но поне не сечеше.

Link to comment
Share on other sites

Е за какво да мъча процесора, който и без това си е "дядо",... като имам 9600 GT?! Нали за това все пак се води, че поддържа HD...не да се чудя как да си пусна HD филм, ами като си го пусна да си го гледам с кеф. А не тепърва да търся лекове и илачи за да мога поне нормално да подкарам по-малките HD-та - 720р примерно!!!

Ако можете да ми разясните с 2-3 изречения какво да направя най-лесно и бързо...че да пусна пустите HD филми?...По специално как да пусна това HD ускорение на тая видеокарта,...от къде става това?!

Link to comment
Share on other sites

Ха засега се справих с проблема като си инсталирах SMPlayer, който се справя без проблем с 720р HD филми. Ще го тествам и с 1080р да видя как ще се справя... :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Най-вероятно ще се справи. Има някакъв странен проблем по линията, но не знам къде. На мен също с обичайните плейъри не ми тръгна и насичаше леко, но като го пуснах с BSPlayer тръгна без проблем. За 1080p говоря.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...