MaiconDogg Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Става въпрос за това бижу което е от най-новите колекций на ПУМА http://www.zappos.com/n/p/p/7545320/c/151.html което в магазините в Пловдив върви на твърда цена от 250 лева . Номер 43 е и както казах нито са носени нито нищо , докарани са ми от Испания но имам вече едно дукати и един Найк и просто не виждам защо ми е трети марков чифт маратонки . На самата подметка има алуминиева част . гр.Пловдив ЦЕНА 180 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Съжалявам за спама и съм готов да отнеса уорна, но същите маратонки в неделя ги гледах 160лв. в магазин на главната.С месец гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Никакво наказание не трябва да отнасяш ако е така наистина но сигурен ли си , че са същите ? Гледах ги в мола за 250 лева ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Мда, само че бели с черни ленти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Не съм проверил но щом си сигурен , че става въпрос за PUMA Testastretta II ... кажи кой е този магазин тъй като в мола и в един от магазините на центъра цената е 250 лева ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Ето тези, белите.Но явно аз съм се объркал.Не са точно същите, може би са предния модел.Съжалявам.Ако трябва някой модератор да ми забърше писаниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.