mitzev.com Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Намерих, моля затворете темата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyl pes Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Виждал съм различни такива в големите магазини. На някои ако не му трябва или да сподели опит. Здравейте! Имам горчивия опит с това http://www.tehnomag.net/eshop.php?body=sho...amp;page=descr_ електронно устрйство. На описанието му пише , че започва да действа след около 2 седмици. Закупих го ( цената беше около 70 лв + 8 лв за доставка) , включих го и зачаках резултат.За съжаление такъв нямаше, мишките продължиха да ползват територията , охранявана от прибора без изобщо да им пречи. Използвах лепливи примамки предлагани от фирма за борба с гризачи. Комбинирано и с отровни примамки реших проблема. Няма смисъл да повтаряте моята грешка, считам, че приборът не е ефективен. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theodore Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Да точно. Закупихме същия уред, най-скъпия за най-голяма площ. Еми 2 седмици минаха преди 2 месеца даже зе да им харесва на мишоците май. Никва файда не съм видял до сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Евала на такива като вас, много колеги биха казали имам един супер запазен, върши перфектно работа и ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Offtopic (don't ban me) (............please) Защо не пуснеш 1-2 котки по хубава работа ще свършат от каквито и да е уреди Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted September 23, 2009 Author Share Posted September 23, 2009 Позволявам си да спамя, защото темата е най-отгоре. Доста четох тези дни за тези уреди. Мненията са "от осанна до разпрни го". Намерих и фирмата, цените са дори малко по-ниски, от тези в магазините. Наистина като се замисля, ако някои има излишно, да видим дали поне "плацебо ефекта" ще подейства на собственика на двора, за който търся, че е един отруден човечец и 60-70 лв. му идват в много ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Аз имам ето това ЦЪК : Цена 40 лева. Възможен бартер за ТОВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
monti_29 Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Мисля,че в КОНРАД има такава джаджа.Но не мога да кажа за какви пари се продава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iordan_pld Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Виждал съм различни такива в големите магазини. На някои ако не му трябва или да сподели опит. kolega ne si davai parite za gluposti 6te vidq kak se kazva to4no otrovata koqto vzex sega malko da navlezna v slu4kata butnaxa do nas v selo edni stari sgradi i v na6iq dvor se napalni s mi6ki sled dulgo razpitvane i ma4enie s tezi gadove nai nakraq ima6e re6enie v ku6ti be6e kato na safari zimam pu6kata pod raka i cqla no6t strelq6 pluxove no kakto kazax dadaxa mi edna otrowa ne e mnogo skupa izlezna mi okolo 20-22 lw i ot 1 mesec nqma nito edna mi6ka w ku6ti deistva im po nqkakv stranen na4in kato qdat ot neq po4vat da izdavat nqkvi stranni zvuci i drugite mi6ki bqgat kato umrat 5 6 i drugite bqgat za6toto kakto kazax izdavat nqkakvi pisklivi zvuvi 6te proverq za imeto i 6te ti kaja ... sori za 6liokovicata ama kompa e za preinstal i ne mi ba4ka flextupeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Здравейте! Имам горчивия опит с това http://www.tehnomag.net/eshop.php?body=sho...amp;page=descr_ електронно устрйство. На описанието му пише , че започва да действа след около 2 седмици. Закупих го ( цената беше около 70 лв + 8 лв за доставка) , включих го и зачаках резултат.За съжаление такъв нямаше, мишките продължиха да ползват територията , охранявана от прибора без изобщо да им пречи. Използвах лепливи примамки предлагани от фирма за борба с гризачи. Комбинирано и с отровни примамки реших проблема. Няма смисъл да повтаряте моята грешка, считам, че приборът не е ефективен.Поздрави Потвърждавам, че този "уред" не върши никаква работа за съсели, следователно и за мишки няма да става! Специално съселите си живеят на 2-3 метра от работещото устройство и въобще няма признаци то по някакъв начин да им пречи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 След 2 седмици нямаш никакъв шанс да върнеш покупката според закона за защита на потребителя. Затова са са казали, че "ефект" има след 2 седмици Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 ... След 2 седмици нямаш никакъв шанс да върнеш покупката според закона за защита на потребителя. Затова са са казали, че "ефект" има след 2 седмици Камене, не си давай парите за глупости! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Ползвал съм "Сторм" на няколко места с огромен успех. Разработена е специално за борба с плъхове. Убива ги за няколко дни и така се гарантира унищожение на повече гризачи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.