Jump to content
BulForum.com

Theodore

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Theodore

 • Rank
  Член
 • Birthday 03/09/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  138204294
 1. Богата мутра наела зидар да му измаже една ограда на вилата. Като влязъл той у тях и видял за къв палат става въпрос веднага разбрал, че е ударил 6-ца от тотото и поискал 6000 евро за измазването на малката оградка. Мутрата не се пазарил, щото имал много пари, но пък поставил условие, че ако замазката стане крива ще го спука от е*ане. Почнал зидаря, бил велик майстор, но от притеснение за е*ането и вълнение за 6000 евро дето щял да вземе, ръката му треперела и изкривил замазката. Изобщо мутрата не се пазарила дала му парите и викнал двама от охраната си: - Зимайте го този и го спукайте от е*ане в гората. Тръгнали с Мерцедеса към гората а по пътя: - Моля ви се хора стар човек съм, вече имам три деца ще стана за смях на цяло село. - Не шефа каза и ще те е*ем. - Аиде бе, хора, ще ви дам 3000 евро, а вие кажете, че сте свършили работата. - Не шефа каза и ще те е*ем. Думата му е закон. - Ще ви дам всичките 6000. - Абе ти не разбра ли? Ще те спукаме от е*ане - шефа каза. В този момен звъни GSM-а на единия и се чува из цялата кола разярения глас на шефа: - Връщайте се веднага има един за убиване, не ще да връща парите, да вземете и него към гората. Минало малко време и зидаря от задната седалка плахо потупал единия по рамото: - Ей, пичове да не вземе да стане няква грешка после. Аз съм за е*ане.
 2. Мотото е на Аsus, ма не се сдържах, ноо ходи на снимката.
 3. Намерих си кучето. 3 дена "коледно" се изгуби. За капак точно в мойта смяна се случи, наште бяха на Велинград. Пък от 8 години го имаме и близо от толкова години не си заключваме вратата вкъщи (очевидно защо). Намери се, от кучкарника се обадиха че са фанали ГЖЗНО --> "Голяма, Женска, Злобна Немска Овчарка". По - добре и аз не бих я описал. Пък и вярата ми се върна в българската институция покрай това. Ето я и "НЕВИННАТА", тва бялото по нея дето мяза кат да е овъргаляна в брашно е от обезпаразитяването (ко му плащаш - 3.60 на ден е пансиона в кучкарника, бая мислех да я оставя до нова година там да й дойде акъла белким): Пък не е малък хайвана кат я "зема" и се качим на кантара дава ERROR - мери до 125кг. Жокера е, че аз съм 83-85 кила (по празниците 2-та цифра да се гледа++) . Не за кучето се притеснявах. Аре весели празници
 4. Ето ви линка --> ЦЪК Обърнете внимание колко често се среща това --> "Нарушена точка 5 от правилата" и колко човека с WARN има. P.S.И да не земете да я сваляте тая простотия.
 5. Значи един полицай спира пациент близо до Сливен. Документи простотии сичко точно. Накрая полицая му вика: "За къде пътуваш?" - Ми за Стара Загора. - А чикии можеш ли да правиш? - Ми мога. Полицая вади пищова опира му го в главата и вика: "Почвай" Пича хъката мъката, ма ко да прай лъснал една. И така тормоз докато не излющил три броя. Свършил, полицая се обърнал и вика: - Гинче идвай. НАмерих човек да те закара до Стара Загора.
×
×
 • Create New...