Jump to content
BulForum.com

Dimmu Borgir


Kalisto

Recommended Posts

Блек метъл величията ща забият в Каварна на фестивала Trash till death.

Някои ще ходили на концерта?.. защото лично според мен не тряя да се пропуска...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Резюме. 40 часа без сън, 930 пропътувани километра, за неколкочасов оргазъм.

 

Първи на сцената се появиха The Serpentine Creation, изключително слаба банда, според мен, и като сценично поведение и като музика. Но настроението вдигнаха The Revenge Project, които свириха доста добре, а и музиката им не беше никак лоша. След тях на сцената се появи най-успешната българска black metal банда Korozy, които дадоха всичко от себе си и направиха страхотно участие. В паузата след тях, няколко румънски младежи ме попитаха кои са те, по техните думи "they kick ass". Но бандата след тях помете публиката като руски танк - авганистански палатков лагер. Още от самата им поява публиката ревна и поддържаше същата атмосфера през целия концерт. Dimmu Borgir наблегнаха на по-малко популярни парчета, като Puritania, The Maelstorm Mephisto, Indoctrination, като изсвириха и класики като Mourning Palace, Spellbound, Progenies of the Great Apocalypse, Allegiance, изсвириха и няколко песни от новия си албум. Под мощния рев на публиката, бандата излезна два пъти на бис.

 

 

За мен този концерт беше една сбъдната дългогодишна мечта и ми е много трудно да опиша как се чувствам. Успях да пощракам малко с телефона. Ето, за пропусналите.

части от изпълненията:

Korozy - Keeper of the Cemetery

Dimmu Borgir излизат на сцената

The Serpentine Offering

 

Всички снимки

014224669.jpg

 

014224656.jpg

 

014224657.jpg

 

014224665.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ей заслужавало си е :( карай догодина като има някви яки на каварна ще се замъкна.Поне имам приятели в балчик та и ще спя там.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ха! Сега разбирам, че Dimmu Borgir са се простили с клавириста си Mustis и басиста си Vortex...

Link1, позицията на Vortex, малко по-подробно...

 

Като се има предвид, че двамата се присъединяват към групата за албума "Spiritual Black Dimentions" - става очевидна промяната на групата от тогава. Имайки предвид, че голяма част (да не кажем изцяло) от симфоничните партии са писани от Mustis, който е класически пианист и композитор, преди Dimmu Borgir не е имал никакви метъл групи - смятам, че от тук тръгва истинския залез на бандата...

 

Радвам се, поне, че бях на последния им концерт с тях двамата ;]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...