Jump to content
BulForum.com

Langame: Скорости и цени

vann

Recommended Posts

poznai said:
Във вестника пишеше в близките дни.

Сега кога ще стане, не знам. Остава ни само да чакаме да видим какво те ще измислят и с какви цени и качество мислят да придърпат клиенти.

Вчерашния вестник Труд - втора страница. Не е при мен, че да цитирам всичко точно..

Тея работи ги писаха и миналата година. Ориентировъчно беше казано май месец тази година. Но като гледам алтернативната оферта за цифрова телевизия - ако е нещо такова няма да се вържа никога.

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply
  goody said:
Май се говори за някакжа LAN връзка за 18 лв.  :P

a kakvi shte sa skorostite, znam za roda na chujdi 8k, BG 16, warez 128

I da pitam sashto chuh neshto za zabrana na shervaneto na internet v skoro vreme, ima li neshto podobno?

Разбрахте ли за новата фирма, която скоро стартира в София и Пловдив.

Ще предлага кабелна телевизия, телефон, интернет.

Един от шефовете е шефа на BTV.

Четох го във вестника, по повод конкуренция на БТК.

do kolkoto az sam usvedomen znam 4e taq kabelna televiziq siq ima v pld i tva e cable bulgaria pone za neq znam 4e kazvaha 4e ste puska tiq nesta kabel telefon i internet po edin kabel :)

Това със забраната за шерване на нет не го виждам как ще стане като БТК имат доста злобна оферта за 70 лева и напълно легално може да се пусне нет на повече от 1 компютър - дори dsl-а си има такава възможност да работи като router за вътрешна мрежа....

VooDooMaN said:
Това със забраната за шерване на нет не го виждам как ще стане като БТК имат доста злобна оферта за 70 лева и напълно легално може да се пусне нет на повече от 1 компютър - дори dsl-а си има такава възможност да работи като router за вътрешна мрежа....

Можеш ли да кажеш къде точно пише че може легално да си пуснеш интернета от бтк на повече от 1 pc за 70 лв ?

Това че модема има определени възможности не означава че те се активират за потребителите на ниските скорости.

BTW честити нови цени от мтел и бтк.

Аз това не мога да разбера, какъв е проблемът да се шейрва интернет. Тъй или иначе каналът е един ползва се скоростта която е позволена и това е. Ако искат нека се включат 30 човека зад NAT, нали няма всички да имат максималната скорост когато се накачорят едновременно да дърпат

След като положението в държавата ни е такова, колко ще могат да си позволят 70 лв. на месец за интернет :confused

xway said:
Можеш ли да кажеш къде точно пише че може легално да си пуснеш интернета от бтк на повече от 1 pc  за 70 лв ?

Това че модема има определени възможности не означава че те се активират за потребителите на ниските скорости.

BTW честити нови цени от мтел и бтк.

Вярно, чел съм по диагонал FAQ-а, 64+ и 128+ са само за 1 потребител.

НЗ за Лангейм ама ако говорим за конкуренция на Еврокома по-скоро VISIO е реалната конкуренция щото при тях има направо като Оптична връска с локалния им варез. Свалят с Макс скорост от там ;)

KnoppiX said:
НЗ за Лангейм ама ако говорим за конкуренция на Еврокома по-скоро VISIO е реалната конкуренция щото при тях има направо като Оптична връска с локалния им варез. Свалят с Макс скорост от там ;)

mi ti kwa mislih 4e sputnikowa li :woot

P.S kwo stawa sq sha ima li ek lan ili ne aide nqkoi admin da izqsni :wacko:

Dreamer said:
pi4aga, ako si sam na neta vij dali nqmash nqkakav virus i ako ne namerish obqsnenie zvunni na supporta da ti zamerqt signala i t.n. Shtom ne postigash normalnite skorosti znachi ima nqkakav problem. Ne e normalko ako si na 60local da tochish s 11.5, no shtom i wareza i bg peera ti e 11.5 znachi ili sam se rejesh otkam speed ili ne si sam v mrejata i nqkoi te e limitnal :)

mmm... :wacko: може ли малко разяснения че аз нещо не ги зацепжам тия термини нещо...

как така мога да се режа сам откам speed?

и как може някои да ме е лимитнал?

сигнала викаш да не е слаб а? :wir странно-все пак съм точно в центара на града...

a little help please?:wir :rolleyes:

@ТАZ-keep it cool dude...всичко което исках да кажа е че колкото повече-толкова по-добре...совен тфа не съм изчислявал с ква връзка тряя да си че да драпнеш филм за 3 мин.говорех образно...май не си ме разбрал ... :wir :rolleyes:

pi4aga said:
mmm... :wacko: може ли малко разяснения че аз нещо не ги зацепжам тия термини нещо...

как така мога да се режа сам откам speed?

и как може някои да ме е лимитнал?

сигнала викаш да не е слаб а? :wir странно-все пак съм точно в центара на града...

a little help please?:wir  :rolleyes:

Сам ли ползваш нета и сигурен ли си, че скоростта ти винаги е много под обявеното за твоята тарифа?

Пусни си Скан за Welchia Worm. С него доста дълго имах такива проблеми преди да установя че е от червей :)

Моя съвет е да си праснеш един Firewall, щото той уж спира червеите ;) и една антивирус :) пускаш един скан :) . Ако сега някой те е хакнал, т.е. ти е ограничил нета по някакъв начин Firewall-a ще го спре (не че през Firewall е не могат да те хакнат ама е доста по-трудничко :) )

Dreamer said:
Сам ли ползваш нета и сигурен ли си, че скоростта ти винаги е много под обявеното за твоята тарифа?

преди го делях-сега не.

никога не качвам повече от(средно)11.5 от фтп-то.

ако знаех как бих ти пратил схот за да се овериш сам...

@Кнопикс-с zonealarm съм и panda antivirus-нямам вируси...

относно червеите-да драпна онези файлчета от evrocom.net нали?

miro123 said:
mi smisula e 4e im e izgradena opti4na mregda do kwartalite i ot tam po utp

А на Евроком, според теб, как е израдена мрежата - с пощенски гълъби :P :lol:

Stil_L said:
Spoko i tova vreme 6te doide.Kato se varjat o6te pove4e hora kam Evrocom=>uveli4enie na skorostite=>gusto za nas.

Ne e li taka. ;)  :P  :P

kato se vlu4at pove4e 6te stane o6te po lagavo :P

Good Luck :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...