Jump to content
BulForum.com

3dD portfolio


Recommended Posts

  • 1 month later...

Браво! Има някой много добри предложения, но защо не направиш нещо по-раздвижено? Интериорите и екстериорите са лесни (не че мога да ги правя). Статично, само светлината трябва да се нагласи. Колите са същата работа, но пак не са чак толкова лесни колкото интериора.

 

БМВ-то изглежда доста реалистично.

 

Само от дизайнерска гледна точка ще ти дам 2 съвета.

 

1. смени си сайта на портфолиото, защото портфолио поместено на BLOG основа не изглежда сериозно. Има куп безплатни сайтове за портфолио, които предлагат доста добри дизайни и подреденост.

2. смени си подписа върху проектите. Tоя надпис долу направо ми бърка в очите.

 

Ще очаквам да постнеш нещо, по-разчупено като направиш. :)

Link to comment
Share on other sites

"Публикувано 14.43 "

 

На тази снимка куца светлината. лампата в ъгъла има нужда от по-наситена сянка ( аз даже не виждам сянката ) и книгите на пода, добре са отразени но сянката отново липсва. Виждам че пада сянка върху тях от стената, но и те самите имат нужда от сянка

Link to comment
Share on other sites

За книгите съм съгласен, но лампата си има сянка. А и все пак стаята е цялата в стъкла. Сянката се разнася.

Link to comment
Share on other sites

Никога не съм се занимавал с 3D, затова ще спомена само няколко детайла, които ми направиха впечатление и евентуално биха допринесли за по-реалистични изображения.

1. Интериорните решения

- килимчетата би трябвало да са по-близо до дивана/фотьойла, за да могат краката да стъпват върху тях и да им е комфортно;

- едва ли са много хората, които си лягат на леглото/спалнята от към късата му/й страна, струва ми се по-удачно да се сложи от всяка дълга страна по едно килимче.

2. Стратокастъра

- твърде немощни и плоски ключове, "гледащи" в една посока;

- никой страт не е с толкова дебела дръжка към главата на грифа, неудобно е за свирене;

- превключвателя за адаптерите всъщност има асиметрична елипсовидна форма и е изнесен на известно разстояние от предния панел, нещо като това;

- скосяването в горната задна част на тялото не се вижда добре;

- малко странна геометрия на тремолото.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Като цяло е ОК

 

Конкретно и аз ще се хвана за логото и китарата - струва ми се прекалено голямо отрязаване си и дал и стои доста нереално с този гланц. Това не е огледало, а дърво - просто не изглежда реалистично. Иначе за моделирането колегата горе ти каза къде са пропуските няма да се повтаряме :rolleyes:

 

Логото ти: Искаш всички да знаят, че ти си "еди кой си" и точно ти си правил "еди какво си" - СУПЕР, ама го направи да влезне по някакъв начин в самата композиция - било то като подпис, знак или шрифт който не дърпа толкова внимание. Това с което си пишеш името е като заглавие, а би трябвало да е като подпис. Съветвам те да пробваш нещо по дискретно... ще покаже стил, а не агресия, както е в момента.

 

Иначе като цяло моделирането е готино, харесва ми.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...