Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Снощи участвах в първата си обсада на официален сървър :punk

4-те най-големи български клана помагахме на петия да опази Глудио. Още два чуждестранни клана, единият от които може би най-мощния в Хиндемит, включващ и собственика на легендарния Demonic Sword Zariche бяха на наша страна. 11 клана бяха записани за обсадата. За съжаление битка не се състоя, тъй като никой не посмя да дойде :laughing:, та от 0.00 до 2.00 си правихме лаф и се опявахме.

Снимки:

Партизани, Бъфване, Бъфване 2, Парти, Пред портите, В очакване, Танци и песни, Танци и песни 2, ВениБГ - 78 левъл, Още един път Вени, Глезотии, Все още чакаме..., ... и пееме, ... и пояздваме..., Колегите пред портата, Колегите пред портата 2, За нападащите!, Момичето, Песен за довиждане

Наистина жалко, че се уплашиха отсреща :devil

REPLAY 23 min

Тук може да видите собственика на Zariche. Има доста красиви гледки, макар че и доста се лагваше на моменти.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
  joy-stick said:
AIDEEEEEEEEEEEEEEEEE

Warez.RU se vrushta dori i pod novo ime :punk :punk :punk :punk :punk :punk

Starite kucheta znaqt za kakvo govorq i za koi server na lineage :D :D :D

Ако просветлиш и останалите :) Аз и nOObSlaYeR ( може така да го помните ) сме в един румънски и мога да кажа , че от 3 дена съм там и е доволно вече правя куестовете за монк и си е зарибяфка . Ако не се лъжа май и Герги е там но е висок левел а дропа не е много голям .

Аз пак да кажа няколко добри думи за Linexp. За по-малко от 6 часа дуалване с 53 level Hawkeye си направих 3-те марки за Prophet. Личен рекорд! Не е истина колко те улеснява това, че куестовете работят напълно и всяка нова задача ти е маркирана точно на картата. Това в комбинация с Event gatekeeper, който те портва на ключови места прави задачата почти приятна. Вече има 2 аллита на сървъра. Още не е късно някой от вас ако се чуди къде да играе да дойде при нас.

AssassiN said:
Аз пак да кажа няколко добри думи за Linexp. За по-малко от 6 часа дуалване с 53 level Hawkeye си направих 3-те марки за Prophet. Личен рекорд! Не е истина колко те улеснява това, че куестовете работят напълно и всяка нова задача ти е маркирана точно на картата. Това в комбинация с Event gatekeeper, който те портва на ключови места прави задачата почти приятна. Вече има 2 аллита на сървъра. Още не е късно някой от вас ако се чуди къде да играе да дойде при нас.

Я дай някакъв сайт или кажи колко е дропа и долу горе колко човека има в сървъра :)

100-150-200 Online към момента в зависимост от ден и час... Но ако искаш да играеш сървър който се доближава максимално до оффи с Geodata и работеши куестове от-до, заповядай поне за проба. Рейтовете са 3 на всичко, а на quest reward 1.

gergi said:
http://213.189.27.71/l2.php ето това е сървър..... вечер се достига до 1700+ онлине,няма донате,няма лаг,C4 full,работи дори comunity server-а....Стига сте ми писали за некви сървъри големи колко 1 ally в този.....

а ве Гоше гладиатора още ли може само мобс да убива :D. и бтв кой се е върнал да играе?

gergi said:
http://213.189.27.71/l2.php ето това е сървър..... вечер се достига до 1700+ онлине,няма донате,няма лаг,C4 full,работи дори comunity server-а....Стига сте ми писали за некви сървъри големи колко 1 ally в този.....

Ти от колко време играеш на тоя сървър, надежден ли е?

gergi said:

На мен ми изглежда хубав сървър аз ще го пробвам само дано има доста хора и пазари защото иначе е трудно и скъчно! :)

Gergi:

@Supercharger

Старите баки се събрахме :P Ами глад си мачка до колко нз оба4е :) Айде идвай,че само ти остана :):)

@yasbas

От скоро,обаче сървъра е доста надежден + има доста Бг кланове :)

@S.†.a.l.k.e.r.™

В Гиран неможеш да се рзминеш от пазари....ама айде стига сам говорил като някакво рекламно лице на сървъра :P Който иска да дойде и да хфарли 1 учо :P :)

@gergi охоо там ли сте се събрали.. вчера трябваше да дойдеш...

поразгледах, поразучиш, поразпитах : сървара може би ще е поредното разочоравание :P

Пак подучуш за сумонване на итеми, и подкрепа за "нашите".

Уж сървъра нов а кога се навъдиха тия толко много висок лвл герой? и кога завзеха всички замъци?

Съмнително е много!

Яд ме е, че не учите руски вече по училищата, трябваше да си останете при мен, а ми е ясно че от руския се уплашихте :cry

Писнало ми е и от разни малоумни правила по повечето сервери(тва последното.. в NW за макс енчант до +10, няма да коментирам :laughing: )

Има само един сървър и той е: http://www.elmore.ru/ :excl: (донякъде снимчицата където са я сложили там мноо ясно показва ситуацията: Еволюция всегда берет свое ха ха ха)

Междудр. взех и субклас, чудя се дали да не се пробвам за Noblesse (Heroe едва ли ще ми е възможно)

Междудр @gergi май не съм ти казвал, че от NightHawks горе долу само аз и 1 рускиня играем(клан и алли лидерката :blink: ) ама аз си поцъквам пак сърце не ми дава се махна:

Deg said:
привет тебе Миг

мы, к сожалению, разбрелись кто куда, по разным играм - на Элморе остались играть человек 10 и то все по разным кланам.

немного скучаю по старым временам и по тебе - ты у нас первый парень в клане не из нашей страны, предмет тайной гордости и рассказов "а у нас играет парень из Болгарии!!"

:yahoo:

p.s. я, Мардук, Минздрав и Рики играем в Еверквест 2 на руском сервере.

не пропадай), если надо помочь чем пиши - я могу зайти в игру всегда и помочь

п.с.Ааа снощи въпреки бирата Елвин май не можа да ме "примами" на Noobwarsa за сега,нататъка ще видим. Казах му за геройте ти, даже ми бяха предложени в комплект и от него:D но беше изненадан че ще се махаш, не знаеше

Та сервъра не е нов тва 1-во :P 2-ро не виждам защо за 1 месец на 7х сървър да не си с Б и да не гониш вече А-то :) Пък и сега се събрахме всички стари мембъри и очаквам скоро време сървъра да е Оунед от нас :P :P :P

gergi said:
Та сервъра не е нов тва 1-во :P 2-ро не виждам защо за 1 месец на 7х сървър да не си с Б и да не гониш вече А-то :) Пък и сега се събрахме всички стари мембъри и очаквам скоро време сървъра да е Оунед от нас :P :P :P

И аз се присъедих преди малко играх сега с помоща на noobslayer ще стане нещо от мен почнах един орк монк неска съм станал 19 левел сега ще правя куеста и ще продължа устремено :)

Ем ша са сетите вие от каде изгрява слънцето :D

Аре идвайте и дигайте левели че закво го напрайх тоя Дарк Авенджер за 4 дена :blink: като зася нама каде да танквам :cry

Герги лъже щото сървъра съм го виждал и със 1800 човека :D

И да Гиран наистина е ФУЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ със магазини само пари да има човек :P

Ето малко инфо за първите хора във сървъра по време във сървъра.

Top 25 Play Time

Nบ CharName Play Time

1 nortkalos 1872 hours, 18 min. and 40 sec.

2 Valknor 1 713 hours, 37 min. and 2 sec.

3 Chikitica 1699 hours, 57 min. and 50 sec.

4 Kailey 1695 hours, 42 min. and 41 sec.

5 Stardust 1567 hours, 42 min. and 11 sec.

6 Eli 1182 hours, 57 min. and 21 sec.

7 Triss 1143 hours, 46 min. and 21 sec.

8 Melxiora 1083 hours, 34 min. and 58 sec.

9 minibob 1075 hours, 45 min. and 0 sec.

10 JonesSoda 1037 hours, 19 min. and 9 sec.

Както и да го гледам 1872:24=78 дена така че сървъра е минимум на 2 месеца и половина.

MiG said:
Яд ме е, че не учите руски вече по училищата, трябваше да си останете при мен, а ми е ясно че от руския се уплашихте :cry

Писнало ми е и от разни малоумни правила по повечето сервери(тва последното.. в NW за макс енчант до +10, няма да коментирам :laughing: )

Има само един сървър и той е: http://www.elmore.ru/ :excl: (донякъде снимчицата където са я сложили там мноо ясно показва ситуацията: Еволюция всегда берет свое ха ха ха)

Елморе си е елморе това е уникален сървър и според си е най-великия. :) Бтв ти в кой от 3те играеш? :)

и аз ще се присаединя към вас момчета вече го инсталвам

Моите уважения момчета, но не разбрахте ли че си губите времето в безплатните сървъри??

Позволявам си да цитирам нещо от съседна тема, което ми направи впечатление...

TAZ said:
Ще си кажете: „Виж го пък тоя, плаща си, играе и не дава да пишем, а ние ... дето не искаме да си плащаме, какво да правим, не сме ли и ние хора, че не можем да се оправим - не можем, търсим съвет, къде да пишем тогава"

Правилно - ще Ви отговоря - и Вие, драги ми пиратчета, сте хора и заслужавате да играете това творение на Близз, но за жалост - нямате удоволствието да се насладите на абсолютно всичко, защото просто пиратски сървъри - хубави НЯМА!

R_a_p_t_o_R said:
Моите уважения момчета, но не разбрахте ли че си губите времето в безплатните сървъри??

Позволявам си да цитирам нещо от съседна тема, което ми направи впечатление...

Идеята на игрите не е ли да си губи времето човек,особенно от такъв тип :huh:

Който иска да цъка безплатно да заповяда http://www.dragon-network.net/

Вярно,че няма всичко както на оригиналния но ..... :pirate :P :pirate

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...