Jump to content
BulForum.com

Слушалки BOSE тип "тапи"

Recommended Posts

Както вече писах във форума искам да си взема едни слушалки тип "тапи". Един прятел в САЩ ми каза една промоця на тези http://www.bose.com/controller?url=/shop_o...hones/index.jsp слушалки. Модела е точно същия, но са в комплект по 5 броя. За в момента с Al Bundy сме двама мераклии да си ги разделим. Цената е около 37$ на бройка с транспорта. Казвам около защото транспорта е към 20$ и ако има някакви такси ще са от порядъка на 2-3 лв на човек. Желаещите могат да пишат тука или на ЛС. Като се съберем хората ще организирам среща да се разберем. Пратката от САЩ пристига от 5-8 дена.

Бъдете внимателни има много ментетата на този модел (ако не се купуват от сайта на Босе)

Sorry за офтопика

в сайта няма да я намерите. това са промоции в PX. за тези които не знаят това са военни магазини на американската армия. там се продава само най-класното(не като в бг).

в сайта няма да я намерите. това са промоции в PX. за тези които не знаят това са военни магазини на американската армия. там се продава само най-класното(не като в бг).

offtopic: би ли предоставил линк за подобен онлайн магазин, интересувам се от доста неща, които се използват и в армията :pirate

армейците им са осигурени отвсякъде. няма какво да ги мислим. за сайт за армейски работи, които може всеки да си купи http://www.brigadeqm.com/cgi-bin/tame.exe/store/index.tam само да подчертая, че на сайта цените са с 20% по-високи от PX-а. знам го от личен опит. хвърлил съм там бая пари.

А защо точно този модел?

Питам понеже братовчед ми има същите и вчера слушах с тях... не са нищо особено, особено както се очаква от марката.

Не са удобни, лесно падат, само баса им е що годе добър.

едит: пиша тук понеже не мога да намеря личното :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...