svdiablo Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Както вече писах във форума искам да си взема едни слушалки тип "тапи". Един прятел в САЩ ми каза една промоця на тези http://www.bose.com/controller?url=/shop_o...hones/index.jsp слушалки. Модела е точно същия, но са в комплект по 5 броя. За в момента с Al Bundy сме двама мераклии да си ги разделим. Цената е около 37$ на бройка с транспорта. Казвам около защото транспорта е към 20$ и ако има някакви такси ще са от порядъка на 2-3 лв на човек. Желаещите могат да пишат тука или на ЛС. Като се съберем хората ще организирам среща да се разберем. Пратката от САЩ пристига от 5-8 дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Аз се записвам, да ми напомниш на лс после Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Бъдете внимателни има много ментетата на този модел (ако не се купуват от сайта на Босе) Sorry за офтопика Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Да бе. И аз нещо не я намирам тази промоция.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
svdiablo Posted April 17, 2009 Author Share Posted April 17, 2009 в сайта няма да я намерите. това са промоции в PX. за тези които не знаят това са военни магазини на американската армия. там се продава само най-класното(не като в бг). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 в сайта няма да я намерите. това са промоции в PX. за тези които не знаят това са военни магазини на американската армия. там се продава само най-класното(не като в бг). offtopic: би ли предоставил линк за подобен онлайн магазин, интересувам се от доста неща, които се използват и в армията Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 то има ама са с логин последните 4 цифри от осигуровката, рождена дата и фамилия Link to comment Share on other sites More sharing options...
svdiablo Posted April 17, 2009 Author Share Posted April 17, 2009 армейците им са осигурени отвсякъде. няма какво да ги мислим. за сайт за армейски работи, които може всеки да си купи http://www.brigadeqm.com/cgi-bin/tame.exe/store/index.tam само да подчертая, че на сайта цените са с 20% по-високи от PX-а. знам го от личен опит. хвърлил съм там бая пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 А защо точно този модел? Питам понеже братовчед ми има същите и вчера слушах с тях... не са нищо особено, особено както се очаква от марката. Не са удобни, лесно падат, само баса им е що годе добър. едит: пиша тук понеже не мога да намеря личното Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 , само баса им е що годе добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svdiablo Posted April 18, 2009 Author Share Posted April 18, 2009 ами тези са на промоция. иначе ми се ще да си намеря някой убони малки слушалки с които да слушам музика докато тичам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.