Jump to content
BulForum.com

GPS навигация - кой какво използва


Recommended Posts

Вече се появиха доста устройства и софтуер на пазара. В GSM-и, навигации за коли и т.н. Картите за Бг доста са се подобрили и са много подробни.

Кажете какво сте използвали. какви са ви наблюденията и забележките към различните устройства и софтуер.

Аз за момента съм си набелязал Prestigio GeoVision 450, който използва IGO8. Харесва ми и окомплектовката, с която идва. Ако някой има преки наблюдения върху марката, устройствата и картите им, ще съм много благодарен ако си каже мнението за тях.

Link to comment
Share on other sites

1. на теб за какво ти е навигация?

2. Не купувай нищо на Prestigio! - избери нещо на Гармин, Mio или TomTom - ако нямаш пари да си го позволиш си вземи телефон с вграден GPS - в смисъл за малко по-голяма сума получаваш телефон и гпс...

 

Прегледа ли темите в форума: http://www.bulforum.com/index.php?act=Sear...mp;highlite=gps ?

Link to comment
Share on other sites

Нещо не ще да зареди линка с търсенето.

Колежката ми беше докарала в офиса един Гармин - еми нещо хич не ми хареса много дървено. А доколкото четох тоя 450 е с Windows CE, което предполага, че има начин да се пусне и друг софтуер на него освен навигационния. Или поне начини да се излъже и да тръгне и друго. Един вид става като PocketPC. Колко е възможно не знам, но ще се разровя още да видя.

Поради каква причина не харесваш Prestigio?

Колкото до телефона с GPS - трябва да е с такъв, който не иска постоянно връзка в интернет за да ми показва къде съм. А ми се струва, че тези телефони вече са доста над цената на навигацията.

Link to comment
Share on other sites

Всичко що е с Windows Mobile/CE платформа може да се хакне и да се подкарат куп чудесии :) Телефоните не ти ги препоръчвам, защото батерията им пада страшно бързо като пуснеш GPS(С много малко изключения. На Митака телефона е едно от тях). И китайски да си вземеш, според мен няма да сгрешиш, даже по спомен, на тях им се качва доста по-лесно друг софтуер. :)

 

Поздрави на Илийката и на останалите :P

Link to comment
Share on other sites

Ползвам такова, донесох няколко бройки от чужбина, включително и за мен.

За сега съм доста доволен от тамагочито - работи идеално с iGO6 и 8 и последния TomTom, пробвах и друга май Навител или нещо подобно беше, ама не ми хареса.

Може да се пускат филми(преобразувам ги с някаква програмка, даже със субтитрите - става около 250МВ), а също МР3 свири.

Като заключение - китайско е ама бива, а и батерията изкара 5,5 часа. За мен специално, се губи смисъла от марково и скъпо тамагочи.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...