Jump to content
BulForum.com

Аре да се заяждаме...

Guest Rumbata

Recommended Posts

Rumbata said:
Какво мислите за постовете, на АлБънди, Злобчо, Психара, Хост, Пазу, lil_stenly, ДядоМраз......(ако съм пропуснал някой, моля да не се сърди), умишлено не споменавам Мидекс, Раптор, щото те колят и бесят и не е полвзно да влизаме в спор с тях :P

Аз съм голям фен на AlBundy. Много ме радват неговите изказвания от сорта, че кара спортни коли или че карал на 101% от възможностите на колите си. Или пък, че бил карал Е36 М3 когато аз съм бил бебе - което е силно невъзможно, явно е карал някакъв прототип :lol:

С по-прости думи голяма веселба е комуникирането с него :)

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply
  redmadman said:
И не си посочил нито една дама , сега ще те обвинят в полова дискриминация

А няма проблеми :) само че те повечето пишат от време на време и ми е трудно да се сетя за такава на която ще й се занимава да трие мнения :) иначе... snejko, juji, kopche, second.life.syndrome :) все... стават :D

Не мога да повярвам, че човек с бан от форума има наглостта да казва кой става и кой не за модератор...

EDIT: Аз съм на мнение, че злобил би бил по - добър модер от дядомраз.

Psihara^^ said:
Не мога да повярвам, че човек с бан от форума има наглостта да казва кой става и кой не за модератор...

EDIT: Аз съм на мнение, че злобил би бил по - добър модер от дядомраз.

По-добре с бан отколкото евтин форумен интригант :)

Тоя горе( не ти знам името пък и ник-а ти е шантав )...леш-дале.

Като сме тръгнали да се заждаме, подозирам, че зад оставката на Бенгъл от тази седмица седи АлБънди.Просто е време някой с качества да вземе да ги прави дизайните на БМВ.

d9thc said:
Това че мога да се бъзикам със себе си автоматично ми дава имунитет срещу всичко което някой като теб би казал по мой адрес. Най-много да си го преместя от единия в другия крачол :lol:

Не само че ви гледаме сеира ами даже някои от нас се чудят кога ще спрете да замърсявате базата данни на форума с глупостите си. Може да съм ял много bans за времето което пиша тук но не забравяй че от първата ми регистрация (февруари 2004-та) досега съм видал доста да идват и да си отиват... но никога не е било толкова пълно с плява колкото сега. Жалко че вече няма кой да направи форума отново полезен отсранявайки безполезните спамери като вас. :)

сеира ни гледал..... почни да излизаш реалният живот се простира далеч след форума и стаята ти с плакати и публикации за лечебните свойства на тревата..... :angry:

d9thc said:
По-добре с бан отколкото евтин форумен интригант :)

горният отговор важи и тук , докато за тебе единственният контакт с хора е форума ирц и майспейс винаги ще си останеш такъв ... бахти ..... лошото е че ти реално си мислиш че си по добър от еди кой си а всъщност си просто с гюле в главата.......

осъзнай се .....жалък си в опитите си да се направиш на различен ... пробвай да ебеш...... :ph34r:

redmadman said:
И не си посочил нито една дама , сега ще те обвинят в полова дискриминация

Него дамите не го интересуват.

Guest Rumbata
  Antares said:
По скоро шаран...

а така, точно в духа на темата - да се чоплим с повод и без повод......и без дори да се познаваме :punk

ще помоля модераторите да затворят темата ми защото някой я е изплагиатствал, не се сещам кой е и нямам намерение да го съдя по закона за авторски права :confused

sasho_1989 said:
Ти да не мислиш че е толкова лесно за тревопасните :lol:

Абе не е лесно ама носорозите например кат гледам как се жулят прао си е чист айляк...само че при тях тревата е малко по различна и от там иде всичко :)

Rumbata said:
ще помоля модераторите да затворят темата ми защото някой я е изплагиатствал, не се сещам кой е и нямам намерение да го съдя по закона за авторски права :confused

Мдам, даже не е необходимо да молиш - желанието се изпълнява автоматично.

Сега малко пояснения за всички - от тук нататък подобни теми ще бъдат затваряни на секундата и съответните мераклии ще си получават специални награди и отпуски на екзотични виртуални места. Същото важи и за отворените, дето си мислят да повдигнат въпроси за демократичните принципи и нарушаването на форумните им права и свободи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...