Jump to content
BulForum.com

Продавам кученце


Recommended Posts

Продавам кученце на 2 месеца и 12 дена , ето негови снимки

 

Тъй като не се разбирам с животните добре, няма място за двама ни под един покрив B) :lol:

 

Ако имате въпроси - на личен или на телефон 0886/795-313

 

 

Цена : 100 лева (цената подлежи на коментар)

Link to comment
Share on other sites

Каква порода е това куче ? Като гледам няма? А ако няма и не искаш да го гледаш защо не го подариш ? Не стига, че искаш да се отървеш от кученцето ами искаш и далавера да направиш ?

Link to comment
Share on other sites

@COP, правилата не забраняват да го продава, пък ако ще и да е "улична подобрена".

А и е всеизвестен факта, че като не можеш да гледаш животно...е по-добре да му сложиш някаква цена и да го продадеш, а не просто да кажеш - не ми трябва...който иска да го взима. Защото обикновено ако някой дава пари за животното, значи наистина е решил да се грижи за него, а не - "взел го без пари и след 2 дена го изхвърлил навънка, щото и той не можел да се грижи за него". Така се случи с моята немска овчарка - прекрасно умно и енергично куче, което когато порасна и в апартамента вече беше почти невъзможно да пребивава...го подарих на едни хора на село, които проявиха желание да им го дам...впоследствие разбрах, че 'овчарката' е била ограничена на синджир 1 м. (с обяснението да не тъпчела доматите), хранена основно с хляб...и година след това кучето се спомина... :ph34r:

 

Така че не виждам пречка да се продава животно, дори и да не е породисто. И символична цена да се сложи - пак е по-добре, отколкото да го подаряваш, защото не останаха много хората, които гледат на животното вкъщи като още един член на семейството, а не като поредния предмет за забавление или престиж. ;)

Link to comment
Share on other sites

@Midex съгласен съм с теб ;)

 

Една от причините, да не го подаря е, че следващите собственици биха го захвърлили на улицата, защото не са дали нищо за него, докато ако го продам дори и за 20 лева, все ще се отнасят с него като с животно, а не като кожен парцал!

 

Кучето е смесица между хъски и някоя друга порода (за съжаление нямам информация :( ) :unsure:

 

Искам кучето да попадне при хора, които биха се грижили за него, а не да го вземат, за да го изтезават! :sayjin

Link to comment
Share on other sites

Мда, като се замисля сте прави, аз също съм страдал от подаряване на куче, което харесах и после беше пуснато на улицата.

 

А за кученцето, очичките са му 100 % на Хъски, много готини има нещо и в шарките, може би да е смеска между хъски и немска офчарка, аз имах такова куче.

 

Дано хората, които го вземат наистина да се грижат за него, ще ми е много интересно да видя какво ще се получи като стане на годинка ;)

 

Поздрави, зъжелявам за пъвроначалната реакция ;)

Link to comment
Share on other sites

Няма нищо, разбираемо е :)

 

В тази финансова криза, да искам пари за куче, което няма точна порода, а е мелез .... така е, но ми е жал за кученцето (пък и на мен ми е интересно като порасне на какво ще прилича, все пак лапичките му са сравнително големи и мисля, че ще е доста голямо (за хъски) :unsure: ...)

 

Искренно се надявам, бъдещия му собсвеник (ако се намери такъв) да се грижи добре за него и да си играе доста с него, защото много обича да си играе (не мога даже и до кенефа да ида :lol: )

 

Склонен съм да сваля още от цената, стига купувача да е сериозен и да е заинтересован от бъдещето на малкото ;)

Link to comment
Share on other sites

Хайде момък, ще го взема аз. Дядо ми отдавна ме моли да му взема кученце, а този е голям сладур. Ще разменим нещо финикийско за адета ;), да пиеш някоя бира от мене.

 

Няколко въпроса - има ли паспорт и ваксиниран ли е тиквеника, защото ако не е първо трябва да мина през клиниката. Ще е много добре ако мога да го взема днес, късния следобед. На ЛС ти пращам телефона ми.

Link to comment
Share on other sites

:heart:

 

*кученцето е запазено*

 

 

EDIT : кученцето отиде в добри и сигурни ръце!

 

Темата може да се закрие... ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...