Jump to content
BulForum.com

Търся клавиатура за лаптоп

Recommended Posts

Търся клавиатура за лаптоп MSI VR601.Може и да е неработеща, понеже причината за подмяна на моята е козметична.Ето и снимка.Надявам се някой да ми помогне.

Аз продавам тази:

http://picasaweb.google.com/golqmidiot/Ace...104296058647266

за 50 лв. от Пловдив съм клавиатурата работи но не е за твоя лаптоп, от Acer TravelMate 2413 NWLMi е. Прецени все пак на тебе по скоро ти трябва клавиш. 0899 687 395, 0889810213, или skype:ivanivanov667

Привет,

трябва ти малката шпация. Можеш ли да свалиш бутона? Ако успееш, драсни на лично, може да минеш през работата да потърся, ако имам от някоя стара клавиатура, ще ти го сменя. Пари не искам.

Клавиша се сменя много лесно. Дай му физическите размери, по има шанс да ти предложи някой

Данните са му: 9,2х1,6х0,2см. Дано да се намери.

Обаче освен него "V" и "B" също са малко изкривени и са за смяна.

Клавиатурата се води:

mp-03233bg-359d, може и MP-03233GB-359D, производител е Chicony.За съжаление в UK и US версиите на E-Bay не мога да намеря никой от тези модели.

Дано някой успее да ми помогне!

ако ти върши работа имам от Acer 3000

aspire_1400_keyboard.jpg

цена 15лв.

Така като гледам клавиатурата, която ми предлагаш ми изглежда, че бутоните май ще станат.Пиши ми от къде си евентуално да се разберем как мога да я видя и ако става да я взема.

Клавиша се сменя много лесно. Дай му физическите размери, по има шанс да ти предложи някой

Само да вметна - клавиш се сменя изключително лесно, стига да е предназначен за съответната клавиатура. Напълно възможно е обаче захващането отдолу (гнездата с отворите) да не паснат, тъй като няма единен стандарт за това. Аз също имам липсващ клавиш и досега съм пробвал клавиши от поне 8 различни (развалени) лаптопи - нито един не пасна...въпреки, че външно физическите размери на клавишите са същите. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...